IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    приготвил съм почерпката за след тържествата по случай влизането на Ботев в Б група
    Поне хубави калъфки ли ви дадоха този път.... или същите като миналата година
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

приготвил съм почерпката за след тържествата по случай влизането на Ботев в Б група
      ами те нещата вече са приготвени - сега се чухме с един приятел който организира групата ни и ще започнем още преди мача както си му е реда

да не идваш на мача в Пловдив?

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Стига сте сравнявали "Левски" с "АРСЕНАЛ"!
        Иначе да те допълня: Най-добър ляв и Най-добър десен защитници, съответно Гаел Клиши и Бакари Саня!
        Ще ни духате прахта идния сезон, смешници! ;-)

този пост е от тези със сарказмите на Колеца, нали щото това болднатото по друг начин няма как да сетълкува, освен като самоирония, ама то артилерията малко сте оперирани от нея - все пак само силните могат да се присмиват на собствените си грешки, слабите просто се озлобяват - повечето червени отбори са в тази графа
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          груьо, кога ще почерпиш за юбилейната 30-а калъфка?
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Ами Арсенал сте - все морални шампиони, красива игра, третата най-добра халфова линия след тези на Арсенал и Барса, Гарата най-добър африкански нападател (това пак е по артилерийската част) ...

Просто за фактите и Сър Алекс не може да си затвори очите!!!

ПП Аналогията продължава и програмите, към които двата отбора са пристрастени - 2010, 2015...
            Както вчера казаха - Арсенал 2016 готови за шампиони в ШЛ...
            Стига сте сравнявали "Левски" с "АРСЕНАЛ"!
            Иначе да те допълня: Най-добър ляв и Най-добър десен защитници, съответно Гаел Клиши и Бакари Саня!
            Ще ни духате прахта идния сезон, смешници! ;-)

Коментар

хехе, пак сме с калъфките
              груьо, кога ще почерпиш за юбилейната 30-а калъфка?

Коментар

хехе, аз ти казах, че сме българския Манчо, щот всички ни мразят, ама ти - не, та не, Арсенал сме били, щото пак сме с калъфките
                Ами Арсенал сте - все морални шампиони, красива игра, третата най-добра халфова линия след тези на Арсенал и Барса, Гарата най-добър африкански нападател (това пак е по артилерийската част) ...

Просто за фактите и Сър Алекс не може да си затвори очите!!!

ПП Аналогията продължава и програмите, към които двата отбора са пристрастени - 2010, 2015...
                Както вчера казаха - Арсенал 2016 готови за шампиони в ШЛ...
                Last edited by man_united; 01.06.2011, 13:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  хехе, аз ти казах, че сме българския Манчо, щот всички ни мразят, ама ти - не, та не, Арсенал сме били, щото пак сме с калъфките

Коментар

• Това е специално за Грую:

Дори сър Алекс Фъргюсън призна головата мощ на Левски

Коментар

просто толкова си можем, за съжаление . мача с ментенегрото е ъндър, най-вероятно 0:0 с геройски изяви на перуци джуниър
                      Дано един път не им върже на тези калитари: 3 победи по 1-0 и един Х 0-0.
                      Мен ми се иска 0-1, с геройски изяви на малката перука и гол от пряк свободен в продължението на Джизъса

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Даммм ...
                        Жалко за Митето ...
                        Много рехав излезе ...
                        Не че някой има право да го съди, но мисля че просто трябваше да им покаже среден и да си потърси място, където ще го оценят...
                        За уважение, мисла че вече и дума не може да става...
                        Ако човек сам не се уважава, няма как другите да го уважават ...
                        Представяте ли си, ако това беше се случило на Ицо ???
                        Яд ме е, защото е БРИЛЯНТЕН футболист, но се оказа че НЯМА НИКАКЪВ ХАРАКТЕР !!!
                        Падна ми в очите ...
                        Язък ...
                        той средния пръст ще им го покаже --- не се безпокой

Ицо щеше да ги нарита още когато отиде и когато бойкотираха БЕРБО - не му подаваха, държаха го на дистанция разни португалски гейове, цигани и друга паплач

помните ли Ицо когато отиде в испания как нарита съдията още във втория си мач

Коментар

• Даммм ...
                          Жалко за Митето ...
                          Много рехав излезе ...
                          Не че някой има право да го съди, но мисля че просто трябваше да им покаже среден и да си потърси място, където ще го оценят...
                          За уважение, мисла че вече и дума не може да става...
                          Ако човек сам не се уважава, няма как другите да го уважават ...
                          Представяте ли си, ако това беше се случило на Ицо ???
                          Яд ме е, защото е БРИЛЯНТЕН футболист, но се оказа че НЯМА НИКАКЪВ ХАРАКТЕР !!!
                          Падна ми в очите ...
                          Язък ...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Сеск на мястото на Масчерано хич не ми се връзва, ама аз все пак не съм тренер, още повече пък на Барса. Факт е, както каза и Хах, че трансферите им са мега шитави (верно забравих за Чигрински - 25 милки евро и после си го върнаха на украинците - малко като наш Гонзо: продаден за 4,2 милки евро и върнат за 100К) За Меси и Вия примерът беше, защото смятам, че който и да е около тях - все тая, все е пълнеж, та не е необходимо да дават пари за нов пълнеж в средата. Виж за защитата може да вземат някой, примерно някое ингилизче, юе са добри с балтиите
                            Сеск има място в БАРСА и тренера спокойно ще ги върти в халфовата линия заедно с Иниеста и Шави чиято възраст неумолимо напредва

а за защитата може да вземат от мангалите Видич ................ единствения класен футболист когото харесвам ,,,,,,, а без това и жена му не харесва климата на острова

Коментар

А ето и за наш Митко:
                              “Истината е, че бях в съблекалните и оттам наблюдавах финала на Шампионската лига на телевизора. Бях разочарован наистина. Беше ме срам, че не съм изобщо в групата, и не исках хората да ме гледат колко ми беше тежко.”

Това разкри първият българин, голмайстор на Англия - Димитър Бербатов, в ексклузивно интервю за “24 часа”.

Така деветката на “Манчестър Юнайтед” опроверга твърдението, че е напуснал бесен “Уембли" още преди битката с “Барселона”, загубена с 1:3 в събота. А от този слух в цяла Англия тръгна и друг - че българският нападател вече е изиграл последния си мач за “червените дяволи”.

“Оставам. Ще се боря за титулярно място и за 20-а титла. Ако съм човек, който се отказва, никога нямаше да стигна дотук. От 4 юли всичко в “Юнайтед” започва отначало - борбата да съм титуляр и битката за всички титли”, добави Бербатов.

как да не му кажеш, че е женски полов орган след такива приказки - толкова много талант, а толкова дребна душа
                              БРАВО НА БЕРБО

явно чете форума и е взел на предвид мнението ми да си изкара и последната година от договора при мангалите, а следващото лято като свободен агент да си тръгне без една стинка за мангалите ............. така и ще си осигури по-голяма заплата когато следващия му отбор не плати трансфер за услугите му

стискам ти палци БЕРБО

Коментар

• Жалко за Митко! Много талант и никакъв характер! Да си стои там и да изиграе 10 мача другия сезон щом това му харесва
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X