IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ох да. С Насри се получи идеално и наистина имаше малшанс с Рунката. Аз този кръг можех да изригна, ако малумните Шити бяха изкарали клийншит, но уви 5 минути не можаха да устискат.

Дрогба се радвам, че не вкара но това ми бяха пак поне 10 точки.

Иначе този кръг ще е огромна свинщина с капитаните. Торрес, Тевес и Насри се очакват да разжалват.....

Иначе още не съм направил трансферите, защото имам няколко възможности. Тази седмица най-вероятно ще изчакам до края.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    какви са ти изненадите, че нещо не виждам да си закупил нещо ново Аз вече направих 2 трансфера, но последните ми 2 + 2-та капитана в последните 2 кръга (много 2-ки станаха, ама нали съм левскарче) бяха е**ти малшанса - купих мръсното аржентинско квазимодо и то си изкара 5-ти жълт картон, запазих го за този кръг, пък то се скара с мениджъра и май нема да го пуснат . А за Рунтавия нямам думи - първо ония ливади от Блекпул не играха, яото селската им нива е заледена, а аз не погледнах компа и не си смених кептъна (Руньо, че го чаках да им зашие 3-ка), та ми наби автоматично нов кептън (най-вероятно щях да сложа Насерито, ама....), а после Рунтавия да вземе да изпусне дузпа с Аналите - та ми донесе 0 точки, ама умножени по 2 , а ако беше вкарал, щях да вземе поне 16 точки (2 за игра, 4 - за гола и поне 2 бонус).
    та тия 16 + 15-те на Насерито, ми отакараха 30 точки невзети и сега съм четвърти, но това не ми пречи (точно като цецекату) да се целя в първото място - ей, го де е - има-няма 100-на точки
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
      Виданов ВЪН ВЪН ,и ЦСКА е супер
      Горното го написах при 1*1 Пу

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Не ме и интересува Дали Торес ще напусне ще се види до месец най-много.Ако не му се играе по добре да напусне.Видя го Руньо колко е задобрял покрай тия скандали Сега и Карльо Тъпьоз го чака същата "добра форма".
        руньо е див самозванец, чиста порода теле,не бих ползвала думата "играч" в неговия случай. Дано съра го разкара по-бързо, че да живне отборчето.

Коментар

• Виданов ВЪН ВЪН ,и ЦСКА е супер

Коментар

Ми ето думите ми се потвърждават. Няма ме мене и сте оставили Никола да си прави каквото иска Айде стегнете се
            Колеца дръпна много първите 3-4 кръга и оттогава си седи на тази преднина, но ще му я стопя след 15-на кръга, надявам се - накраянай-боляло, казват
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Аз съм ви подготвил неприятни за вас изненади този кръг.

Грую какво става бе къде се изгуби?
              какви са ти изненадите, че нещо не виждам да си закупил нещо ново Аз вече направих 2 трансфера, но последните ми 2 + 2-та капитана в последните 2 кръга (много 2-ки станаха, ама нали съм левскарче) бяха е**ти малшанса - купих мръсното аржентинско квазимодо и то си изкара 5-ти жълт картон, запазих го за този кръг, пък то се скара с мениджъра и май нема да го пуснат . А за Рунтавия нямам думи - първо ония ливади от Блекпул не играха, яото селската им нива е заледена, а аз не погледнах компа и не си смених кептъна (Руньо, че го чаках да им зашие 3-ка), та ми наби автоматично нов кептън (най-вероятно щях да сложа Насерито, ама....), а после Рунтавия да вземе да изпусне дузпа с Аналите - та ми донесе 0 точки, ама умножени по 2 , а ако беше вкарал, щях да вземе поне 16 точки (2 за игра, 4 - за гола и поне 2 бонус).
              та тия 16 + 15-те на Насерито, ми отакараха 30 точки невзети и сега съм четвърти, но това не ми пречи (точно като цецекату) да се целя в първото място - ей, го де е - има-няма 100-на точки
              Last edited by Eti_; 15.12.2010, 18:54.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ми ето думите ми се потвърждават. Няма ме мене и сте оставили Никола да си прави каквото иска Айде стегнете се

Коментар

• Нова серия на сапунката "Лигавите звезди"
                  http://www.sportal.bg/news.php?news=275901
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Life won't wait for you.

Коментар

Като знам колко си пристрастен към отбора ти щеше да имаш Джерард, Торес и Рейна и да ви на последно място.

Ми защото така се случи.Трябваше да се включа към след 5 или 6 кръг май.Или нещо такова.А не видях кой знае какъв смисъл да се "излагам" след като винаги съм бил в Топ 3
                      Следващия сезон ще видите вие
                      Life won't wait for you.

Коментар

• "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Като знам колко си пристрастен към отбора ти щеше да имаш Джерард, Торес и Рейна и да ви на последно място.

А ти защо не играш btw?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Ей сега си погледнах фентъзито и що да видя: скокнал съм на 2ро място! Браво на артилеристите (щото ВДС и Видич ми носят бая точки).

Много оспорвано класиране - до 6-я (Хаки) сме се наблъскали в трийсетина точки!
                            Дайте едно класиране за да ви видя резултатите.Макар че без Graham'11 конкуренцията на Фентъзишипа е слаба
                            Life won't wait for you.

Коментар

Ти май не знаеш кой е Алън Грийн?
                              Не ме и интересува Дали Торес ще напусне ще се види до месец най-много.Ако не му се играе по добре да напусне.Видя го Руньо колко е задобрял покрай тия скандали Сега и Карльо Тъпьоз го чака същата "добра форма".
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Аз махнах Тевес, дано не стане като с Бербатов и той да влезе и да вкара 4-5 гола

Коментар

Working...
                                X