IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз никога не съм критикувал цялостната настройка на Благо, в отделни мачове е играл зле - това е факт, но като цяло се раздава и ме кефи!

В случая не критикувам вчерашното поведение на Звезделин, а цялостната му настройка към национала. Пак да те питам - какво направи последните 4 мача, освен да се влачи като черво и да пробягва има-няма 2-3 км?????

Треньор-чужденец е абсолютно задължително да се наеме, в БГ в момента няма 1 нормален треньор, и то не от днес или вчера.

Вината е обща, да, но треньора и водещите фигури в отбора трябва да поемат повече отговорност. Аз ако съм на мястото на някой младок (пичагата от ЦСКА например - Иванов) и виждам как капитана ми се лиготи на тренировки и на терена, как да се почувствам?

Първоначално изпратено от B.Graham
    raham"]Човече нали точно Бекъм на Блканите критикувахте преди псоледните два мача.Айде да помниме какво пишеме.Зле сме ужасно.Но кой да извикат?Кой?Няма никой друг.С това не искам да защитавам Марков.Трябва ни човек от вън.За поне 3-4 години.Който деа поеме и малдежите и да се опита да изгражда от основите.
    P.S.Съгласен съм че трябва да се критикува Барбатов когато не е играе.Но само върху него да се хвърля вината е ГЛУПАВО и СМЕШНО.

Коментар

• Някой може ли да сподели какво си е говорил гошо тъпото с Емил Данчев на полувремето?

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
        как да не го касае ... Англия още не си е отворила пазара за нас, а неговия work permit трябва да се подновява от време на време.
        Той освен това е капитан ... сравни го с Тери вчера срещу швабите - така се играе, надъхано и с хъс!
        Повечето от другите също нямат място в отбора, освен Гошо Вратарчето и Бекъм на Балканите ...
        Той е една от многото причини да играем слабо.
        И не казвам да го изгониме, е да не му цепим басма и да го критикуваме ...

и защо се сърдят на Петър Василев, аз едно време си спомням, че гледах Исландия.Германия по ZDF (0:0), играха ужасно, коментаторът (Йоханес Б. Кернер) ги сцепи от критики, ама ги сцепи, и то с основание, пресата после ги разкъса ...

а ние - трайте си, че Звезделин ще се разсърди .. дреме ми, какво направи Звезделин срещу Черна Гора, Италия и Грузия ... дееееееееееба!

1.Квотота не го касае.
        2.Това значи ли че другите се нахъсват?
        3.Ако го изгониме кой ще заеме мястото му?
        4.Той и е причината да играеме слабо?
        Ей така да порасъждаваме.
        Човече нали точно Бекъм на Блканите критикувахте преди псоледните два мача.Айде да помниме какво пишеме.Зле сме ужасно.Но кой да извикат?Кой?Няма никой друг.С това не искам да защитавам Марков.Трябва ни човек от вън.За поне 3-4 години.Който деа поеме и малдежите и да се опита да изгражда от основите.
        P.S.Съгласен съм че трябва да се критикува Барбатов когато не е играе.Но само върху него да се хвърля вината е ГЛУПАВО и СМЕШНО.
        Life won't wait for you.

Коментар

• как да не го касае ... Англия още не си е отворила пазара за нас, а неговия work permit трябва да се подновява от време на време.
          Той освен това е капитан ... сравни го с Тери вчера срещу швабите - така се играе, надъхано и с хъс!
          Повечето от другите също нямат място в отбора, освен Гошо Вратарчето и Бекъм на Балканите ...
          Той е една от многото причини да играем слабо.
          И не казвам да го изгониме, е да не му цепим басма и да го критикуваме ...

и защо се сърдят на Петър Василев, аз едно време си спомням, че гледах Исландия.Германия по ZDF (0:0), играха ужасно, коментаторът (Йоханес Б. Кернер) ги сцепи от критики, ама ги сцепи, и то с основание, пресата после ги разкъса ...

а ние - трайте си, че Звезделин ще се разсърди .. дреме ми, какво направи Звезделин срещу Черна Гора, Италия и Грузия ... дееееееееееба!

1.Квотота не го касае.

Коментар

• DA NE BI MEDIITE V BRITANIJA, ITALIJA ILI BRAZILIJA DA JALJAT NACIONALITE KOGATO IGRAJAT SLABO. TO OT JALENE SME NA TOVA POLOJENIE- DA SE SURDI, ZA6TOTO KOGATO NE SE SURDE6E PAK BE6E SLAB. JAVNO NJAMAT SURCA ZA NACIONALNATA GARNITURA- HA-HA PALJA4OVCI NE6TASTNI

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
              какво значи да изгоним Манекена от националния, както Стоичков ...

един играч, който не се нахъсва носейки фанелката на националния отбор няма място в национала ...

а то на практика този мърльо вчера беше отишъл в Белград само да си поодържа квотата от 75% ...
              е, не мерси!
              1.Квотота не го касае.
              Life won't wait for you.

Коментар

• националния отбор на манекените... мегадроп.ком
                if u don't know...now u know

Коментар

• какво значи да изгоним Манекена от националния, както Стоичков ...

един играч, който не се нахъсва носейки фанелката на националния отбор няма място в национала ...

а то на практика този мърльо вчера беше отишъл в Белград само да си поодържа квотата от 75% ...
                  е, не мерси!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    Аз винаги съм прав.Аз никога не греша.Аз съм най-великия.
                    Май напоследък много общуваш с Остап a.k.a. ЦСВ... прихванал си
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
                      Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Към Греъм: Моля те, недей да се занимаваш с комплексирани индивиди! Знаеш кого имам предвид...
                      За последно беше.
                      А бе и аз му бех забранил преди време, не си спомням за кого, а ма сърце юнашко не трае...:-)
                      Иначе толкова много бяха головете, че изпуснах, докато се опитвах да гледам и новини! Трагедия! Толкова ли не могат да разберат, че има и други начини да си свалят тренера, ако не им харесва! Толкова ли са ... несхватливи, че такава игра няма да им донесе нищо положително, независимо от приятелския мач.
                      Аз пък се прибрах при 4:1.И за щастие съм изпуснал най-голямата трагедия.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                        Първоначално изпратено от Maq7
                        След мача с Черна Гора бях казала, че едва ли може по-зле да играят наще и по-безидейна игра да покажат. Е явно можело !!!
                        Лошото е че може и по-зле.
                        Graham, прав излезе бе
                        Аз винаги съм прав.Аз никога не греша.Аз съм най-великия.
                        Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от Hakkinen
                          Към Греъм: Моля те, недей да се занимаваш с комплексирани индивиди! Знаеш кого имам предвид...
                          За последно беше.
                          А бе и аз му бех забранил преди време, не си спомням за кого, а ма сърце юнашко не трае...:-)
                          Иначе толкова много бяха головете, че изпуснах, докато се опитвах да гледам и новини! Трагедия! Толкова ли не могат да разберат, че има и други начини да си свалят тренера, ако не им харесва! Толкова ли са ... несхватливи, че такава игра няма да им донесе нищо положително, независимо от приятелския мач.
                          И това ще мине ...

Коментар

Първоначално изпратено от Maq7
                            След мача с Черна Гора бях казала, че едва ли може по-зле да играят наще и по-безидейна игра да покажат. Е явно можело !!!
                            Лошото е че може и по-зле.
                            Graham, прав излезе бе
                            Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                              За последно беше.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• На мен снощи ми беше по-скоро смешно отколкото тъжно. Едва ли има европейски отбор с толкова жалка защита! Не знам какво повече да кажа...
                                По въпроса за Бербатов - той се представя толкова слабо, колкото и останалите. Откъде накъде той трябва да понася толкова упреци? Защо искаме насила да прогоним един от малкото си футболисти, които наистина притежават световна класа?

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X