IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• purcy и мене ме яд.И аз искам да ги гледам наш'те да играят нахъсано.Но при сравненията м/у голмайсторите вземи предвид и с кои футболисти си е партнирал Бонев /и Стоичков също/ и с кои сега Бербатов. НИТО ЕДИН от сегашните не може да играе нито в отбора на Бонев, нито в отбора на Стоичков.Докато единствено Бербатов може да играе в онези отбори /условно казано де / .И може би Вратарчето Гошо, който според скромното ми мнение е по-добър от Голямата Перука.Лошото при него е че го затриха за кариера в чужбина.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Мастър purcy,

забележки и критики / любимото на българите упражнение да си отприщват енергията / на подобни спортни форуми винаги ще има.

Аз просто исках да визирам, че когато не си уважаваме най-големите и успелите как да уважаме себе си, оттам как да уважават пък другите нас?

Вярно е за лафа: Бий, за да те уважават!, но в случая това е отборна игра и всеки може да няма ден, както казват англичаните, а не да го разпъват на кръст.

Някой спечели ли от всичко това? Фенове, играчи, треньори, журналисти, общественост?

Ако ми кажеш кой печели, ще се съглася с теб, но аз лично не виждам. Просто отбора няма класа и ми се струва, че за да се оправи това трябва държавата да застане зад спорта, федерациите и т.н., защото класата идва от самочувствие, или т.нар. мотивираност.

А така, спортистите се чувстват в 9-та глуха и само се молят да не се издънят, защото после ще ги пръснат от критики и епитети. Защо Президента ходи само на самото спортно събитие, а не отиде да поогледа други неща от подготовката и базите? Къде е залата за волейнолистите ни, която той обеща? То не става само със снимки като постигнат успех на даден форум.

Спортистите ни са самотници и накрая и феновете им дотаковаме мамата

Така си мисля аз, пък може и да греша!

Ай, наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
        Мдам, мисля че е идеален момента от всички комплексирани лузъри в БГ-то да прокудят Берба от национала, както го направиха със Стоичков.
        пич, нищо лошо не виждам в това да искаме националите ни да играят със същия хъс, с който играят в клубните си отбори...
        много е тъпо да провериш преди години, колко официални и приятелски срещи са играли националните отбори, колко държави е имало в европа, и сега да се види какво е съотношението на мачовете, новите държави и да вземем тогава голмайстора ни Хр. Бонев, примерно, на какви държави е вкарвал голове и сегашният ни голмайстор и да ги сравним..май е по-трудно да вкараш на Аржентина като гост, от колкото на Босна...но не е само това

много е тъпо да гледаш някой мач със стоичков, балъков, сираков, костадинов /да не ги изреждам/, в края на кариерата им, и да видиш по колко километра тичат, колко грешни паса имат дори и в приятелските мачове, и да ги сравниш с с днешните манекени

честно да ти кажа убеден съм, че ако футболният ни съюз беше пуснал 11-те от Миньор Перник снощи срещу сърбите, щяхме да гледаме един доста по як мач и доста по-весел за нас

но както и да е имам предложение тъй като след два месеца има конгрес на футболната ни централа, да има дадем предложение за преконгресен клип сега е доста модерно и без това "гордо" тези дни се разкарва един празен трамвай с налудничево засмян ватман, да се качат всички там и заедно с ватмана да се махнат - всички!!! та за тази прокуда говоря аз

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Първоначално изпратено от Грую Груев
          Първоначално изпратено от B.Graham
          Груйчо кой ти говори за говеда?Пак не си си пил хапчетата.
          ами щотот сте се насрали, бе грахаме и за т'ва. Досега каквото и да ставаше, все говедата бяха виновни - е, сега ви видяхме от отбор с преобладаващо чорбарско участие какво може да се очаква...
          А за Барби нещо - много голям в манчо, но що не му се рита за Бг не знам - виж Марто - ще изяде фланелката, но тук коментарът е излишен. Мъча се да ви покажа колко сте смешни, но нещо не вдявате -много сте големи (чорбите), но само на думи,на дела никакви ви няма - справка сегашния мач, подкрепата на националите по волейбол наОлимпиадата, курви сте и т.н.
          Ама вие си знаете и точно щото никога не си признавате грешките ще си останете на това дередже.
          И последно (за да има за какво да се заяждате - борсата ще се оправи когато Левски дръпне, дотогва ще гледате само любимия си червен цвят...
          Груйчо единствения смешен си ти.Дори в такъв момент ти повдигна въпроса за разделението на говеда и прасета.Олигофрен нещастен.

Мдам, мисля че е идеален момента от всички комплексирани лузъри в БГ-то да прокудят Берба от национала, както го направиха със Стоичков.

Друг е въпросът, че в чужбина са по-големи цесекари от цесекарите, защото извън БГ-то за други не са чували.

Евала, дочакахте си мига, празнувайте

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
            ами щотот сте се насрали, бе грахаме и за т'ва. Досега каквото и да ставаше, все говедата бяха виновни - е, сега ви видяхме от отбор с преобладаващо чорбарско участие какво може да се очаква...
            А за Барби нещо - много голям в манчо, но що не му се рита за Бг не знам - виж Марто - ще изяде фланелката, но тук коментарът е излишен. Мъча се да ви покажа колко сте смешни, но нещо не вдявате -много сте големи (чорбите), но само на думи,на дела никакви ви няма - справка сегашния мач, подкрепата на националите по волейбол наОлимпиадата, курви сте и т.н.
            Ама вие си знаете и точно щото никога не си признавате грешките ще си останете на това дередже.
            И последно (за да има за какво да се заяждате - борсата ще се оправи когато Левски дръпне, дотогва ще гледате само любимия си червен цвят...
            Груйчо единствения смешен си ти.Дори в такъв момент ти повдигна въпроса за разделението на говеда и прасета.Олигофрен нещастен.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Manov
                Първоначално изпратено от kefala
                Дали някой е заложил на точен резултат!!!?Предполагам,да!!!
                Целия отбор е залагал!
                нямало залог за 6-1 , букитата предлагали до 5-1 - това казаха по Канал 3

но , лично за мене и коефицент 2 е добър коефицент ................ ама не се сетих да го играя
                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                  Целия отбор е залагал!

Коментар

• Груйчо кой ти говори за говеда?Пак не си си пил хапчетата.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
                      някой има ли на престава колко е била единицата за сърбите и защо никой не напомни тук в темата да ги играем
                      В b..fair беше 2.20 преди мача ... ето къде се играе а не на БФБ ...

... е и аз го изтървах
                      СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

Коментар

• абе я да запитам - днес колко говеда имаше на терена? А колко чорби? И защо при толкова говеда и толкоз чорби така се осрахме ? Нали говедата са виновни, пък вратарчето да ни спаси от пълен резил (бахти един резил не можем да направим като хората), и к'во - и той говедо? А пламен и той ли е говедо? Бе говедата са виновни за всичко, нали? Перуката вън, гошко вратарчето - вън, беконов - вратар и чичко мико тренер, ако и тогава се осерем - чичо митко - говедо под прикритие. Бати мръсните говеда овоняха ни национала, мискини с хайърсъзи....
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                          Първоначално изпратено от kefala
                          Сашо Диков каза че няма такъв резултат да се залага на него имало до 5:1 за Сърбия
                          Първо полувреме 4+.Коефицент12-15!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                            Сашо Диков каза че няма такъв резултат да се залага на него имало до 5:1 за Сърбия

Коментар

• голям резил бе хора, сърбите разковаха ни кочината

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                                Някой знае ли Англия -Германия по коя ТВ ще го дават?
                                21:45
                                ZDF
                                YES Sport 1
                                DigitAlb SuperSport 1
                                Sport 7
                                10x
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X