IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Я я я..... кой се е изкачил в топ 3 на фентъзито
    Честито!
    Ама доста хора имат играчи от Арсенал и Челси, така че днес ще има размествания сигурно!

Коментар

• Я я я..... кой се е изкачил в топ 3 на фентъзито
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Честита коледа и на теб Хаки!
        Премислил съм си думите преди да ги напиша, така че не мисля че съм пристрастен! Верно че и вие поиграхте добре в началото на мача с Челси, но мисля че просто не може да се сравнява с нашето представяне снощи - най-доброто в лигата през последните години!

Коментар

• Коледните празници са ви разнежили доста.
          Иначе се сетете какво ви разправях за Андерсон. Поредният му мач на невероятно високо ниво. Ако продължава в същия дух ще се превърне за ключов за нас играч.

Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          P.S. И това Анал беше доста тъпо
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Вчера видяхме най-добрите 20 минути, които е играл отбор във висшата лига през последните 2 години - жалко че тогава падна само 1 гол!
            Сър Алекс: Берба е невероятен през този сезон

Стив Брус призна: Можеше да паднем и с повече

„Футболът, който показа Манчестър Юнайтед през първите 20 мин. на мача спираше дъха и те заслужено спечелиха.”
            Личи си че гледаш само мачовете на МЮ

Честита Коледа, момчета и по-леко със самонавиването! Първи сте, играта на някои от важните ви единици потръгна, формата на конкурентите не е добра, но продължавате да сте си с едничка победа навън

P.S. И това Анал беше доста тъпо
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Вчера видяхме най-добрите 20 минути, които е играл отбор във висшата лига през последните 2 години - жалко че тогава падна само 1 гол!

Сър Алекс: Берба е невероятен през този сезон

Стив Брус призна: Можеше да паднем и с повече

„Футболът, който показа Манчестър Юнайтед през първите 20 мин. на мача спираше дъха и те заслужено спечелиха.”

Коментар

• Според теб кой отбор е с по-добри шансове за спечелването на титлата в Англия в момента от нас?

Все си мисля, че до момента е станало ясно че всички топ отбори ще грешат тази година. Титлата ще сереши от това кой е допуснал по-малко грешки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Много е важно утре Челски и Анал да спретнат един хикс, за да увеличим шансовете си за спечелването на свещенния граал - Номер 19.
                  Мъката може да съпровожда юнайтид до края на сезона. Май ще разчитат на молитви, другите да грешат, за да се доберат до шампионска купа. Дано се молят силно и горещо. Пък дано и да ги чуе, който трябва. Много условности се насъбраха. Дано не решат, да намажат ските и на Берба. Изобщо не е много радостно положението. Не знам, дали са още в шампионска лига, но ако са, ще им трябат и молитви да не срещат барса. Ще бъде депресиращо, ако им разшият гетите още в следващия кръг.

Коментар

• Не ги приемай толкова лично пък ти нещата.

Това е просто игра, Иначе е добре,че внимаваш какво говори Боби Борисов. Успех и на двата отбора уре. Нека по-добрия победи.

Коментар

• "Анал"!??? Ей за това никога няма да бъда за Юнайтед, дори и още 10 българи да заиграят там! Арогантността и надменността в тоя отбор и във феновете му ми е противна още от как се запознах по-отблизо с английския футбол, а всъщност май трябва да цвлувате краката именно на човека изправил се днес срещу вас - когато в началото на ерата на Фъргюсън с 2 гола му спасява треньорското място, а може би и днес когато като менажер на толкова корав и стабилен отбор не успя (или не пожела) да го нахъса, а играха като девойки срещу вас Както и да е, утре е часът на истината за артилерстите. Go Gunners!!!
                      Бъдете здрави!

Коментар

• Много е важно утре Челски и Анал да спретнат един хикс, за да увеличим шансовете си за спечелването на свещенния граал - Номер 19.

Коментар

• Насрочиха Юнайтед - Челси за март

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2704679

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            за пореден път се убеждавам, че феновете на английските отбори (особено в Мангалчестър, Лузъра няма какво да ги коментирам - те са патологичен случай) са абсолютни идиоти, без извинения. Първо Рунтавия им сра на лицата на всичкото фен на Юнайтед - те му пляскат, сега пък аржентинското Квазимодо се изсекна на Шитито и не само, че не са му отнели лентата, ами и на него му пляскат - е, няма такива малоумни парчета,честно
                            сори, че се самоцитирам, ама това и мен ме шокира, а аз определено съм таф гай - Феновете на Ливърпул: Всичко,което искаме за коледа е Рафа!!! - в първия момент си помислих, че е бъзик, ама после разбрах, че не е!!!! Верно, че Лузъра са патологичен случай, ама чак такива мазохисти дори и те не вярвах, че са - УНИКАТИИИИИИИИИИИ
                            You will never walk alone, Rafa - RIP, Loserpool
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• € 339 млн. в Юнайтед от спонсори

Общо 339 550 000 евро е сумата, която влиза в касата на Ман Юнайтед от 15-те клубни спонсорa, изчислиха икономисти. Това прави по 76 580 000 евро на година. По този показател Червените дяволи нямат съперник в световния футбол. Юнайтед осребрява най-добре от всички своя търговски потенциал, затова желаещите да свържат името на фирмата си с това на клуба са много.

Доставчикът на екипировката на играчите Найк е най-щедър - договорът до 2015 г. гарантира на клуба 150 милиона евро, или по 30 милиона на година. Сред другите марки се открояват имена като застрахователния гигант АОН, спонсор на фланелката (94 млн. евро), швейцарската фирма за часовници "Юбло" (11,5 млн. евро).

На Юнайтед плащат и някои гиганти в телекомуникациите от други континенти, като индийската фирма "Бхарти Еъртел" (11 млн. евро), нигерийската "Глобаком" (18,5 млн. евро) и "Телеком Малайзия" (6,5 млн.) и китайската електронна корпорация "Айго" (19 млн. евро). Вината в клуба доставя испанската "Виня Конча и Торо", която си плаща за привилегията 5,25 млн. евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Всеки си има своите грешки (в случая доколкото виждам става въпрос чисто и просто за пристрастия). Да ти напомням ли твоите прогнози преди Англия - България 4-0 (
                                Прогнози и залози са 2 различни неща!
                                Аз залози спрях да правя защото много се вманиачавам, а тези работи не са хубави.

Коментар

Working...
                                X