If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Полки, ЗАЛОЖИТЕЛЮ, ето ти ги последните прогнози пуснати във форума!
Дано всичките ти не са такива!
Всеки си има своите грешки (в случая доколкото виждам става въпрос чисто и просто за пристрастия). Да ти напомням ли твоите прогнози преди Англия - България 4-0
И към полки: за съжаление от залози в дългосрочен план печеливши са само букитата
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
август месец беше писал, че АРСЕНАЛ са в голяма криза още след първия мач и няма да са в топ4 този сезон, а то какво се оказа....
Ами тогава така са ми изглеждали нещата. Очевидно до сега успявате да ме опровергаете, но ако паднете от Челси и не биете Уигън след това спокойно може да се замесите в борбата за 3-4 място с Шити, Тотнъм и ЕВЕНТУАЛНО Ливърпул (ако успеят да направят серия от 3-4 победи).
Това зависи основно от двубоите им с Милан. Ако успеят да отстранят росонерите и се класират напред определено формата им в първенството ще падне (както се вижда до момента). Ако отпаднат обаче, а Ман Ю и Челси продължат напред (което е много вероятно) може и тогава те да изскочат напред в борбата за титлата. Все пак приемат нас и Арсенал на собствения си стадион.
Така чета и аз новината, която съм постнал!
Ако след мача на Олд Трафорд сме с 4 точки пред Челси....и всички останали разбира се...значението на това тежко гостуване се губи!
те твоите сметки са все без кръчмар
август месец беше писал, че АРСЕНАЛ са в голяма криза още след първия мач и няма да са в топ4 този сезон, а то какво се оказа....
я си представи, че ще трябва да гостувате в последния си мач на челски....
Така чета и аз новината, която съм постнал!
Ако след мача на Олд Трафорд сме с 4 точки пред Челси....и всички останали разбира се...значението на това тежко гостуване се губи!
Насрочват отложения мач Челси - Юнайтед за края на сезона
Челси и Манчестър Юнайтед може да се срещнат два пъти в края на сезона във Висшата лига, пише британският таблоид „Сън”. Двата основни претендента за титлата трябваше да се срещнат миналата неделя, но лошите атмосферни условия на Острова възпрепятстваха провеждането на двубоя и той беше отложен. Сега ръководството на Премиършип умува различни варианти за насрочването на нова дата. Според „Сън” дербито ще се проведе 10 дни след ответния мач между двата отбора, който е на „Олд Трафорд” на 7 май. Така титлата може отново да бъде решена в заключителните етапи на първенството.
Естествено, че Муринио стана шампион с отбора на Манчини. Главните му трансфери бяха Ето О и Снайдер. Гръбнакът на отбора си беше от времето на Манчини.
Дебелият Безхаберник стана шампион с отбора на Купер. Ако си спомняш тогава Валенсиа бяха доста добре финансово и бяха доста сериозен конкурент на Барса и Реал. В последствие нещата не им се развиха добре. Продадоха Местая. като все още имат доста сериозни проблеми с изпащането на дълговете си.
Рафаел Бенитез ще е идеален помощник треньор. Но за да си съвременен мениджър от топ ниво трябва да можеш да да създаваш връзка с играчите, а не когато жената на Алонсо раждаше треньора ти да не те пусне да си видиш детето. А не е като да няма примери, като Гуардиола, Муринио дори и САФ.
Просто разберете, че Рафаел Бенитез чеп за зеле не става и е крайно време да поеме някой отбор отговаря на класата му като Алемериа или Уесхам.
А иначе Грую е абсолютно прав. Нямам представа как му простиха толкова бързо на скаусърската измет. Един приятел беше на мача ни срещу Блекбърн. И към края Бербатов объркал някакъв пас и някакъв от публиката се извикал You scored 5 and you are still shit. Като през целия мач ръкопляскали на всяко отиграване на Рууни.
Улие не стана с неговия си отбор ама Рафа стана .... По тая логика Моуриньо спечели требъл с отбора на Манчини.СмЕх.
Радвам се, че вече не ние треньор ама да се говори, че няма качества за треньор е пълна глупост.Два пъти взе титлата срещу Барса и Първи галктически съвет.Ама т'ва сигурно е заради състава на Купер
Коментар