IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• отново отличен мач за Бербатов и много добро отиграване на разпределителя Жигич в 90-тата минута

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Я я я..... кой се е изкачил в топ 3 на фентъзито
      Бравос, но както обичате да казвате феновете на маргинални червени отборчета с минала слава - формата е временна, класата е вечна
      Хаки, абе нещо и Интер го закършиха - сега с тоя борсук Леонардо дали ще успеят да влязат в тройката - жалко за отличния отбор на Моуриньо
      П.С. Искрено ви желая да не си връщате Рафата - то верно, че и Рой не е китка, а вашето търпение и мазохизъм са безкрайни, ама Рафа все пак е прекалено дори и за вас
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Този кръг ще е голяма свинщина. Пул, Сити, Тотнъм и Челски с домакинства.
        мдам, за мен от 4-5 си е свинщина - или ми отлагат мачовете, или не ми играе капитана, или пък решават да си пускат резервите и т.н.. Пълна свинщина, ноще се боря докрай, ако щ и с 200 точки да изостана.
        Апропо, защо не игра Нани, бебе, нани-на - контузен ли е, кво му е?
        П.С. Тия пък мангали от Шити що излязоха с резервите не мога да разбера - тъкмо си купих аржентинското квазимодо (най-противния играч във всичкото лига) и онова малоумното италианче пак да не го пусне - когата Шити разкарат Манчини и си вземат нормален тренер, а не марионетка, може и да се доберат до топ 3
        П.П.С. Челските много слаби, ама с този тренер - толкоз и това дето постигна му е много - и него, когато и да го разкарат, все ще е късно
        П.П.П.С. Браво на АсАнал, много силна игра показаха и заслужено биха - сега като отпаднат от Пърцилона (искрено се надявам да бият, ама мечтите били безплатни), ще могат да се съсредоточат върху Шипа и ако вземат поне 2-ма защитника, могат да ги вземат - успех на феновете им,играят най-готиния футбал в дърводелския Шип
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• много хубаво аналиЗче са направили от братския сайт:
          http://www.gol.bg/footballsviat/2010...iunaited.94279

Дано познаят и победителя в мача!

Коментар

• Този кръг ще е голяма свинщина. Пул, Сити, Тотнъм и Челски с домакинства.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• И аз ще се съглася с Никола, че явно Челси няма да издържи тази година и е на път да сдаде титлата! Браво на Арсенал, че успяха да ги победят и да се върнат в борбата за титлата!

Най-много ме е яд, че моя човек от Арсенал (във фентъзито) не игра и ме остави с малко точки в този кръг

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                10x, Никола! Както казва един наш коментатор: получи се истинска футболна битка, а аз бих добавил и зрелищен и интересен мач! Важното е, че отново сме в играта и успяхме да надделеем над труден и добър съперник! Утре шоуто продължава
                Лека нощ и бъдете здрави!
                Браос на Арсенал,
                ама ас мисла, чи фчера Челсито по-имат заслуга за загубата си ...
                Ония Калу и Мълуда напрао беха безобразно слаби... Лапмапард тоже...
                Абе общо зето, май само Йованович беше на ниво и се пънеше ...
                Честитка за Арсенал оше веднаж... Явно нещата отиват натам, чи те ще спорат с Манчо таа година... Има време - ще видим ...
                Не че съм голем фен на Манчестър, ама зарад Митето ги следя...
                Успех Митко !!!
                Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?

Коментар

• 10x, Никола! Както казва един наш коментатор: получи се истинска футболна битка, а аз бих добавил и зрелищен и интересен мач! Важното е, че отново сме в играта и успяхме да надделеем над труден и добър съперник! Утре шоуто продължава
                  Лека нощ и бъдете здрави!

Коментар

• Браво на Арсенал. Явно битката тази година ще е между тях и нас.

Коментар

• Измамиха клошар, направиха го президент на задлъжнял ФК Локомотив Стара Загора

Затъналият в дългове футболен клуб Локомотив Стара Загора има нов президент. Това е живеещият в колата си клошар Георги Дограмаджиев.

Георги от години е безработен. Той няма дом, защото преди години чрез измама брат му продал жилището, в което живеели.

Заради силното желание да възстанови собствеността на семейния апартамент, Георги подписал пълномощно на известен старозагорски адвокат. Адвокатът тогава му обещал да разреши казуса с имота, а междувременно го "уредил" и с работа – "момче за всичко" на стадион "Локомотив" срещу месечно възнаграждение от 240 лв.

Новата работа на Георги се състояла в това да полива терена и да коси тревата, да шие скъсаните топки и обувки на играчите.

Нещастникът не можел да проумее защо треньорите на младежкия състав се обръщали към него с подигравателното "Г-н президент".

Когато разбрал истината, хукнал по институциите да обяснява, че е измамен, но отвсякъде му казвали, че проблемът е негов, след като не е гледал какво подписва. А и документите по прехвърлянето на отбора били абсолютно изрядни. Според тях се е провело общо събрание, на което се избрал нов президент.

Така 60-годишният Георги се сдобил с футболен отбор с хиляди левове задължения. Само здравните и пенсионните вноски на играчите и служителите възлизат на 34 974,94 лв.

Заедно с Дограмаджиев за тази сума носят отговорност още двама души, членове на УС на СНЦ "ФК Локомотив" - 32-годишният Светослав Стефанов и 41-годишният Беньо Атанасов. Те обаче нямат постоянни адреси и още не знаят за задълженията си.
                      http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2704767

Коментар

• Днес малко ме интересува мача - дано завърши 0-0, че и артилеристите да вземат някоя точка срещу Челси или Юнайтед!

По-важно е утре как ще излезем на Сейнт Андрюз! Мисля че мача ще е по-тежък дори от този срещу Арсенал! Домакините са много корав отбор - биха Челси, завършиха наравно срещу Шити и Тотнъм! У дома имат само 1 загуба в 8 мача, а в последните ни 4 гостувания имаме 3 равенства и 1 победа!

Дано да имаме малко късмет и да ги бием, защото сгъстения цикъл около Коледа и нова година е един от най-важния през целия сезон!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Аз се надявам Насри и Дрогба да се развкарват днес.
                            +1/2
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Аз се надявам Насри и Дрогба да се развкарват днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Честито!
                                Ама доста хора имат играчи от Арсенал и Челси, така че днес ще има размествания сигурно!
                                Така е, може и да ме мине някой..... но пък и в моя отбор Насри и Шамак дебнат да ме качат и по-нагоре

Заради тях двамата май трябва да съм повече за Арсенал довечера (пък и винаги са ми били по-симпатични от Челси)
                                Last edited by Hakkinen; 27.12.2010, 09:28.
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X