If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бравос, но както обичате да казвате феновете на маргинални червени отборчета с минала слава - формата е временна, класата е вечна
Хаки, абе нещо и Интер го закършиха - сега с тоя борсук Леонардо дали ще успеят да влязат в тройката - жалко за отличния отбор на Моуриньо
П.С. Искрено ви желая да не си връщате Рафата - то верно, че и Рой не е китка, а вашето търпение и мазохизъм са безкрайни, ама Рафа все пак е прекалено дори и за вас
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Този кръг ще е голяма свинщина. Пул, Сити, Тотнъм и Челски с домакинства.
мдам, за мен от 4-5 си е свинщина - или ми отлагат мачовете, или не ми играе капитана, или пък решават да си пускат резервите и т.н.. Пълна свинщина, ноще се боря докрай, ако щ и с 200 точки да изостана.
Апропо, защо не игра Нани, бебе, нани-на - контузен ли е, кво му е?
П.С. Тия пък мангали от Шити що излязоха с резервите не мога да разбера - тъкмо си купих аржентинското квазимодо (най-противния играч във всичкото лига) и онова малоумното италианче пак да не го пусне - когата Шити разкарат Манчини и си вземат нормален тренер, а не марионетка, може и да се доберат до топ 3
П.П.С. Челските много слаби, ама с този тренер - толкоз и това дето постигна му е много - и него, когато и да го разкарат, все ще е късно
П.П.П.С. Браво на АсАнал, много силна игра показаха и заслужено биха - сега като отпаднат от Пърцилона (искрено се надявам да бият, ама мечтите били безплатни), ще могат да се съсредоточат върху Шипа и ако вземат поне 2-ма защитника, могат да ги вземат - успех на феновете им,играят най-готиния футбал в дърводелския Шип
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
И аз ще се съглася с Никола, че явно Челси няма да издържи тази година и е на път да сдаде титлата! Браво на Арсенал, че успяха да ги победят и да се върнат в борбата за титлата!
Най-много ме е яд, че моя човек от Арсенал (във фентъзито) не игра и ме остави с малко точки в този кръг
10x, Никола! Както казва един наш коментатор: получи се истинска футболна битка, а аз бих добавил и зрелищен и интересен мач! Важното е, че отново сме в играта и успяхме да надделеем над труден и добър съперник! Утре шоуто продължава
Лека нощ и бъдете здрави!
Браос на Арсенал,
ама ас мисла, чи фчера Челсито по-имат заслуга за загубата си ...
Ония Калу и Мълуда напрао беха безобразно слаби... Лапмапард тоже...
Абе общо зето, май само Йованович беше на ниво и се пънеше ...
Честитка за Арсенал оше веднаж... Явно нещата отиват натам, чи те ще спорат с Манчо таа година... Има време - ще видим ...
Не че съм голем фен на Манчестър, ама зарад Митето ги следя...
Успех Митко !!!
10x, Никола! Както казва един наш коментатор: получи се истинска футболна битка, а аз бих добавил и зрелищен и интересен мач! Важното е, че отново сме в играта и успяхме да надделеем над труден и добър съперник! Утре шоуто продължава
Лека нощ и бъдете здрави!
Измамиха клошар, направиха го президент на задлъжнял ФК Локомотив Стара Загора
Затъналият в дългове футболен клуб Локомотив Стара Загора има нов президент. Това е живеещият в колата си клошар Георги Дограмаджиев.
Георги от години е безработен. Той няма дом, защото преди години чрез измама брат му продал жилището, в което живеели.
Заради силното желание да възстанови собствеността на семейния апартамент, Георги подписал пълномощно на известен старозагорски адвокат. Адвокатът тогава му обещал да разреши казуса с имота, а междувременно го "уредил" и с работа – "момче за всичко" на стадион "Локомотив" срещу месечно възнаграждение от 240 лв.
Новата работа на Георги се състояла в това да полива терена и да коси тревата, да шие скъсаните топки и обувки на играчите.
Нещастникът не можел да проумее защо треньорите на младежкия състав се обръщали към него с подигравателното "Г-н президент".
Когато разбрал истината, хукнал по институциите да обяснява, че е измамен, но отвсякъде му казвали, че проблемът е негов, след като не е гледал какво подписва. А и документите по прехвърлянето на отбора били абсолютно изрядни. Според тях се е провело общо събрание, на което се избрал нов президент.
Така 60-годишният Георги се сдобил с футболен отбор с хиляди левове задължения. Само здравните и пенсионните вноски на играчите и служителите възлизат на 34 974,94 лв.
Заедно с Дограмаджиев за тази сума носят отговорност още двама души, членове на УС на СНЦ "ФК Локомотив" - 32-годишният Светослав Стефанов и 41-годишният Беньо Атанасов. Те обаче нямат постоянни адреси и още не знаят за задълженията си.
Днес малко ме интересува мача - дано завърши 0-0, че и артилеристите да вземат някоя точка срещу Челси или Юнайтед!
По-важно е утре как ще излезем на Сейнт Андрюз! Мисля че мача ще е по-тежък дори от този срещу Арсенал! Домакините са много корав отбор - биха Челси, завършиха наравно срещу Шити и Тотнъм! У дома имат само 1 загуба в 8 мача, а в последните ни 4 гостувания имаме 3 равенства и 1 победа!
Дано да имаме малко късмет и да ги бием, защото сгъстения цикъл около Коледа и нова година е един от най-важния през целия сезон!
Коментар