IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо не ми отговори на въпроса по-долу полки?

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    тогава би трябвало да се откаже от футбола още преди трансфера си в дебелия балет

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Сигурното ново попълнение на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа призна, че е стискал палци на Барселона във финала за Шампионската лига.

Де Хеа: Бях срещу Юнайтед на финала в Шампионската лига

Оуен: Искам да сложа край на кариерата си, когато съм на върха

"Със сигурност няма да съм от онези футболисти, които слагат край на кариерите си, когато видят, че нещата започват да не вървят", добави Оуен.

тогава би трябвало да се откаже от футбола още преди трансфера си в дебелия балет

Коментар

• Добре, че беше Смоулинг да оправя грешките в защита, иначе Англичаните бяха аут.

В халфовата линия наистина бяха трагични. Според мен Родуел трябва да започва всеки мач. Мансиен какво прави в този отбор нямам представа...

Стъридж изглежда страхотен талант. Не знам как Челси ще успее да го задържи без да му гарантира first team фитбол.

Коментар

• Днес или утре, в зависимост от атмосферните условия в Англия, Гришата ще има възможност да се запише в историята на българския тенис като първият българин класирал се на 1/2 финал на ATP турнир. Все още чака да разбере противника си от мача между Янко Типсаревич и Кукушкин, прекъснат вчера заради дъжд.

Успех, Гришо!
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• От 30-тата минута до края хвърлях по едно око на мача и се изумих от липсата на идеи какво да се прави с топката и в двата отбора... Тия двамата Хендерсън и Джоунс ако ги пуснат в А група едва ли ще се отличават от останалите рендета, но пък само единия струва около 10 пъти повече от всички футболисти, които се подвизават тук

Коментар

• Дам и аз не мога да разбера как играчи, като Хендерсон, които струват по 20 млн паунда не могат да дадат един адекватен пас. Или като нашия Джоунс, който на два пъти направи грешки, като са за нашето първенство.

Я сега кажи къде съм написал, че се надявам да ни купят арабите, че ми е много интересно? Защото пак ми преписваш думи, които просто не съм казал. Преди време бях писал, че са имаше слухове, че Глейзърите са отхвърлили тяхна оферта за 1 млрд и това беше. При нас е важно ИПО-то да мине, за да се изплатят дълговете на отбора.

Иначе относно парите за трансфери нека изчакаме до края на трансферния прозорец. За сега сме изхарчили 16.5 млн. паунда, като се спекулира че сме взели и Де Хеа за около 17 млн паунда и Ашли Ианг за около 15 млн. Това, ако ти се струват малко пари не знам. Иначе по баланс Полки в момента имаме 120 млн паунда кеш. Не ни мисли нас...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Гледате ли Англия U21? Не е истина колко са слаби....
                хич не ги гледам защото знам, че са много слаби ................. само ми е чудно как става така, че струват по 10, 15 - 20 млн. лири , а накрая са толкова смешни по терените

=========================

(Reuters) - Qatar Holding has denied reports it is planning to buy Manchester United, a statement from Qatar's state-run news agency said.

Qatar Holding Chief Executive Officer Ahmed Mohamed Al Sayed told Qatar News Agency that the fund was not, and never had been, in negotiations to buy the club.

Qatar recently acquired a 70 percent stake in French top-flight team Paris St Germain.

The Gulf state will host the 2022 World Cup.

(Reporting by Regan E. Doherty; Editing by Peter Rutherford)

надяваше се на арабелките да ви купят, но гле'й к;во казват

надяваше се и на 60 ли бяха или на 100 милки да ви отпуснат за трансфери.............. но няма да е тази година

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  от 31.05, аз също си влизам в акаунта, но там пише следното:

Unfortunately, we cannot offer our services to citizens from your country. You can still withdraw the money from your account.

Доколкото разбрах, се сливат с некви други гемблъри и понеже на онези централата (в смисъл колцентър и т.н.) им е в Бг и тези са ги натиснали нашите да закрият родните акаунти. Доколко е вярно - не знам, не съм се ровил, а не ме и вълнува особено, но е факт, че акаунта ми е неизползваем.
                  верно, че не може да се залага в би-уина

сега опитах, но ми изписа горното съобщение

изтеглих си парите, но интересното е, че не са ме уведомили по мейла както обикновенно става

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  П.С. Мерси за инфото от теб и Хаки за бетфеър - явно не е за мен, макар да играя основно сингъли, все пак почти винаги играя лайв, а пък явните такси са едно от нещата, които най-много мразя. Не че не си ги плащам и при другите, под формата на по-ниски коеф. примерно, ама каквото си изкарам си е за мен и отчисления за никого не правя
                  съжалявам, че те отказах от бетфеъра

щом играеш основно сингъли и то лайв може би е за теб тази борса тогава

проблема с обирането на ордерите при теб мисля, че няма да го има защото той се получава когато се оставят ордери, а не когато се заложи на даден коефицент както ти си свикнал в другите сайтове

аз съм свикнал да слагам ордери и да чакам евентуално да се изпълнят и в бетфеър почти никога не купувам на актуалния коефицент, а кликвам върху "lay" и си определям аз коефицента - после чакам да се изпълни /понякога се изпълнява, а понякога не се изпълнява/ ................. също както на БФБ си слагам ордера и чакам да се изпълни - почти никога не купувам в дясно и не продавам в ляво ................. принцип - какво да се прави

също така другия основен проблем който е там с премиум таксата е за съвсем малък брой - виж обяснението за нея - http://www.betfair.com/aboutUs/Betfair.Charges/ и по специално точка 7

първия вариант беше общо взето като спечелиш 10 К ти я слагат тази такса за следващите печалби ................ ако не играеш 60 месеца ти я нулираха и започваш от начало .................... след година това условие за 60-то месеца отпадна и веднъж попаднеш ли в сферата на премиум таксата то е за цял живот

всичко зависи колко време играеш и колко печелиш

доста хора избягаха при тези условия и чувствително се намали ликвидността

появиха се други спортни борси - няма бетанфеър да остане единствена, я

навремето при тях беше сиренето и всеки можещ си чупеше от него, а проблема сега е , че се овълчиха и сега и сиренето и ножа е в тях ................... повечето хора не се усещат какво става защото не са навътре в нещата, но професионалистите разбират за какво пиша

а уж са публична компания и се търгуват на борсата и не би трябвало да има подобни игри зад гърба на акционерите

от година и половина играя в бет365 и съм на мнение, че са доста коректни , но последните месеци не съм залагал е стинка в някое буки

аз лично на твое място бих опитал бетфеъра и ако ти пасне на игра продължавай ................ има там някакви промоционални кодове /моя съм го пуснал дори в тази тема, но не го ползвай/ защото знаят, че съм професионалист и изобщо няма да те регистрират ако го ползваш

вземи кода на Хаки или на Никола ................ има бонуси и за двете страни ................. после бонусите ще обърнете в бири, а ако си успешен трейдър бирите дълго време ще ги пиете

Коментар

• Гледате ли Англия U21? Не е истина колко са слаби....

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      от кога и как са ги закрили?

сега си влезнах в акаунта и парите са ми там

................... дори менюто на български си седи
                      от 31.05, аз също си влизам в акаунта, но там пише следното:

Unfortunately, we cannot offer our services to citizens from your country. You can still withdraw the money from your account.

Доколкото разбрах, се сливат с некви други гемблъри и понеже на онези централата (в смисъл колцентър и т.н.) им е в Бг и тези са ги натиснали нашите да закрият родните акаунти. Доколко е вярно - не знам, не съм се ровил, а не ме и вълнува особено, но е факт, че акаунта ми е неизползваем.

П.С. Мерси за инфото от теб и Хаки за бетфеър - явно не е за мен, макар да играя основно сингъли, все пак почти винаги играя лайв, а пък явните такси са едно от нещата, които най-много мразя. Не че не си ги плащам и при другите, под формата на по-ниски коеф. примерно, ама каквото си изкарам си е за мен и отчисления за никого не правя
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Аз видях, че ти изчезна някъде въпроса и си изтрих и отговора, да не виси така във въздуха... малко под 3 години мисля...
                        аз пък помислих, че не искаш да отговориш и махнах въпроса ми за да не виси във въздуха и сложих на негово място онзи гол в италианските долни дивизии

ами аз играех от 2003 година в бетфеъра и бях много доволен защото и преди това винаги залагах на една среща където имах възможност

за пръв път в бетфеъра заложих тогава и на живо

условията бяха чудесни - бяха доста коректни към трейдърите до като по едно време не започнаха самите бетфеър да играят на борсата и да опорочат всичко

в нета има доста програми които се ползват по борсите и не рядко в бетфеър се играе срещу "ботове"

навремето при игра на live и при вкарване на гол например,когато оператора на бетфеър не спре навреме пазара се получваше едно обиране на ордерите ................. след съответните "жалби" тези "сделки" се анулираха

от както бетфеър "влезнаха в играта" промениха правилата и основно правило е , че бетфеър не носи отговорност за тези сделки и вече не ги анулират

сега се получава така, че това обиране на ордерите го правят самите бетанфеър и прибират парите на нищо неподозиращите балъци

а най-интересното е, че при подобно събитие когато аз съм обирал парите на оставените ордери на следващия ден съм получавал известие, че анулират тези сделки ................ но парите не ги връщат на отсрещната страна

всяка печалба се облага с 5 % комисионна и този процент пада - на мен лично комисионната беше 4 % и най-новата глупост с която изгониха голяма част от клиентите си я приеха преди 2 години когато наложиха премиум таксата

тази такса е за особено печеливши клиенти които играят и печелят редовно --- приемат, че това ти е основен бизнес и заради това всяка седмица ти праскат 20% комисионна върху печалбата от предходната седмица

в края на краищата започваш да плащаш 24-25% комисиона, при положение, че нормалните букита печелят по около 10 % , а световноизвестния еврофутбол 20%

от доста време не играя в бетанфеър защото не искам те да са ми ортаци на печалбата с 24% , а риска от загубите да поемам само аз и същевременно да се опитват да ме прецакват с обиране на ордерите ми при "настъпило събитие"

друго което си струва да се отбележи при live залаганията е, че за всички участници има от 5 до 10 секунди забавяне, а за самия "бетфеър" които играят срещу теб подобно отброявяне няма --- гледаш как ти прибират кинтите за част от секундата и не можеш да направиш нищо /не можеш да си изтеглиш ордерите/

като прибавиш и колко много са неликвидните пазари , разбираш, че самите условия на борсата са направени против самия теб

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          нали е борса - как очакваш бетфеър да ти определя коефицентите?

питах те одеве от колко време играеш в бетанфеър за да разбера колко промени в правилата си хванал
                          Аз видях, че ти изчезна някъде въпроса и си изтрих и отговора, да не виси така във въздуха... малко под 3 години мисля...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Нямам забележки към бетфеър по отношение определянето на коефициенти... Най-примамливото тук е, че е направено като борса -
                            нали е борса - как очакваш бетфеър да ти определя коефицентите?

питах те одеве от колко време играеш в бетанфеър за да разбера колко промени в правилата си хванал

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              ама буин акаунтите ги закриха за България. :
                              от кога и как са ги закрили?

сега си влезнах в акаунта и парите са ми там

................... дори менюто на български си седи

Коментар

• Нямам забележки към бетфеър по отношение определянето на коефициенти, теглене на пари и т.н. Те са, по моему, букмейкър номер 1, когато става дума за залози на 1 събитие, било то лайв или предварително. За популярните първенства и за Евротурнирите дават много възможности за залагане (много "пазари", както е според техния речник) и коефициентите им са малко по-добри в стравнение с другите букита, при които имам сметки (бет365, унибет, а отскоро и нашенското ефбет). Най-примамливото тук е, че е направено като борса - т.е. има си нещо като лимитирани поръчки и често при по-неликвидни пазари (примерно А група, румънско, сръбско първенство и т.н.) може да се намери някой неориентиран, предложил необосновано висок коефициент, от който да се възползваш Но ако искаш да залагаш на комбинации, ти трябва друг букмейкър, защото възможностите да комбинираш събития в бетфеър са силно ограничени. С две думи, ако искам да заложа само на едно събитие, често ползвам бетфеър, ако искам комбинации обикновено ги правя при бет365

Коментар

Working...
                                X