Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Абе чорбетата ще взимате ли Зику, че нали уж пари нямате, а топ стрелеца на Румъния? Верно, че е позалялзъл вече и малко вечна надежда, ама си е име и не е пенсия като Жардел примерно. Ще е интересно това лято за Бг отборите - аз ще стискам палци за всички, освен латекса и любо супата - тоя много го лансират за тренер, а според мен е по-слаб и от Ристе Естойков, ама му върза в един мач с динамо+купената титла с Латекса и много взеха да го величаят. Вие с Радуканов не знам как ще сте, май като нас с Гонзо - явно и двата гранда нямат кинти и затова се търси закърпване с такива "звезди", макар нашите миналата година да направиха доста силен европоход и много добри мачове, особено като домакин, а Радуканов стабилизира цска за без пари, така че ще е интересно и то не само в любимата на драскащите тук Ингилизия
Апропо, ако направят това със забраната за чужди мачове ще е много готино - аз лично съм много за. Трябва да се налее някое левче и у нас, пък макар и изкустевено, ама нали нашият футбол е от екзотичните, та протекция си е нужна, според мен. А ако успеят да хванат и кабеларките, дето пускат Джазири и кракват платените канали, ще е още по-яко. Който иска английски футбол - молим, платен канал, левче на мач и да си гледа колкото му дУша сака
Коментар