IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Хюит ли визираш от вчера

Зависи от букито да ти кажа, бетфеър примерно не правят така, а, стига да е завършил първия сет, изплащат печалбата/или съответно ти прибират паричките, ако твоят човек се е отказал
    да, за вчера беше Хюит , ама миналата седмица бяха и един дет игра срещу Цонга, както и Печнер срещу Колшрайбер - и двамата паднаха първия сет, почнаха втория, пробиха ги и айдеееее. Абе с две думи ми загубиха парите, щото бяха в комбинация и взех доста по-малко. Не съм ги гледал бетфеър, аз съм в бет365 и буин, ама буин акаунтите ги закриха за България. За бетфеър трябва ли някаква по-специална регистрация и доволен ли си от тях - бавят ли преводи, формалности, коефициенти, залози на живо, разнообразие и т.н. Мерси ин адванс

Абе чорбетата ще взимате ли Зику, че нали уж пари нямате, а топ стрелеца на Румъния? Верно, че е позалялзъл вече и малко вечна надежда, ама си е име и не е пенсия като Жардел примерно. Ще е интересно това лято за Бг отборите - аз ще стискам палци за всички, освен латекса и любо супата - тоя много го лансират за тренер, а според мен е по-слаб и от Ристе Естойков, ама му върза в един мач с динамо+купената титла с Латекса и много взеха да го величаят. Вие с Радуканов не знам как ще сте, май като нас с Гонзо - явно и двата гранда нямат кинти и затова се търси закърпване с такива "звезди", макар нашите миналата година да направиха доста силен европоход и много добри мачове, особено като домакин, а Радуканов стабилизира цска за без пари, така че ще е интересно и то не само в любимата на драскащите тук Ингилизия

Апропо, ако направят това със забраната за чужди мачове ще е много готино - аз лично съм много за. Трябва да се налее някое левче и у нас, пък макар и изкустевено, ама нали нашият футбол е от екзотичните, та протекция си е нужна, според мен. А ако успеят да хванат и кабеларките, дето пускат Джазири и кракват платените канали, ще е още по-яко. Който иска английски футбол - молим, платен канал, левче на мач и да си гледа колкото му дУша сака
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Полки, аз лесно ще ти го обясня, но не мога да го разбера вместо тебе.
      това е другия начин да се каже това което написах вчера по твой адрес

Първоначално изпратено от 2012
      НЯМА ДА ТИ РАЗЯСНЯВАМ В ДЕТАЙЛИ НЕщАТА защото си НЕВЪЗПРИЕМчИВ
      въпреки лекия ти напредък оставам скептик относно развитието ти....

Коментар

• Полки, аз лесно ще ти го обясня, но не мога да го разбера вместо тебе.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Това, че някой лектор ми го е обяснявал трябваше да те накара да се досетиш самичък, че може би съм учил известно време в Англия и и имам преки наблюдения. Надцених ти възможностите за логично мислене и дедукция.
          колко голям дудук трябва да си за да си мислиш, че от разговор с лектор от острова автоматично означава, че си живял в англия???

явно не си чувал, че има пътуващи лектори, например

Коментар

• И аз не мога да разбера за какво са ни толкова крила. Едно от логичните обяснения може да бъде, ако е решил да играе с друга система и да използва Йънг/Санчес зад нападателя, а по крилата Нани и Валенсиа. Снайдер искал 7 млн евро на година заплата, така че няма как да го привлечем.

Тръгнаха слухове за Насри, но това са евтини трикове от агента му да получи условията, които искаше.

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            мда, това ще е шестото крило което ще има на разположение дъртия алкохолик дедо сашо - може да станете шампиони по брой крила още преди началото на ШЛ

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              ok - ще чакам
              =============
              Ок чакай.

вече си взел сам да се оборваш само през един ред
              ==================
              Това, че някой лектор ми го е обяснявал трябваше да те накара да се досетиш самичък, че може би съм учил известно време в Англия и и имам преки наблюдения. Надцених ти възможностите за логично мислене и дедукция.

можеш да покажеш мои думи където съм твърдял обратното
              Това са твоите думи от вчера... Деменция?
              мислех, че знаеш, че в англия е друга културата и всичко се плаща
              По-интересно, обаче е как успя да добиеш толкова добра представа за кулутрата в Англия на база на разговори с Англичани на Слънчев Бряг.

Лека полека, обаче взе да осъзнаваш, че все пак и клубовете, в които е играл играча преди това взимат някакви пари. Ще ти спестя мъките в Гуугъл и ще ти дам линк сам да прецениш какво ще бъде разпределението на парите между нас и Парма при един евентуален трансфер на Роси. http://en.wikipedia.org/wiki/Solidar...tion_(football) Тези суми са малки и не бяха обект на първоначалния ни разговор.

Коментар

The Sun е възможно най-недостоверния източник на информация, но това че пускат тази история е доста показателно, че май наистина имаме сериозен интерес към Санчез. Ако този трансфер в крайна сметка се осъществи до голяма степен първенството в Англия ще се обезсмисли през следващите години.
                мда, това ще е шестото крило което ще има на разположение дъртия алкохолик дедо сашо - може да станете шампиони по брой крила още преди началото на ШЛ

след парк, гигс, валенсия, нани, йънг сега и санчез, но болката остава

Ван дер Сар: Юнайтед не е толкова добър, колкото Барса и това боли

Скоулс: Ако зависеше от мача срещу Барса, 15 от нашия тим щяха да се откажат

Руни се сближи с врага - изпя химна на Манчестър Сити

Last edited by 2012; 15.06.2011, 15:17.

Коментар

• Изключителен гол от дузпа прати италиански тим в по-горна дивизия!

Last edited by 2012; 15.06.2011, 14:15.

Коментар

• В момента правилото е: ако прекратят мача преди да е завършил 1-вия сет, връщат залозите; ако го прекратят след като се е изиграл 1 сет се води, че този който се е отказал е загубил и изплащат печалби на заложилите на другия.
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Като намеря време ще се разровя да потърся пдф-а, който беше изпратен към инвеститорите в клуба.
                      ok - ще чакам
                      =============

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Дори един лектор ми обясняваше, че е намерил схема, чрез която плаща сметките си за телефон не на месец, а на 40 дни и беше особено доволен от това.
                      Едно е да разговаряш с тях друго е да видиш как живеят.
                      вече си взел сам да се оборваш само през един ред
                      ==================

Това изказване просто не е вярно,защото по-голямата част от хората там живеят, за да си покрият кредитната карта и икпотеката. Там се разсрочва абсолютно всичко, което можеш да си представиш.
                      можеш да покажеш мои думи където съм твърдял обратното

отново искаш да убедиш сам себе си, че съм казал някакви думи които сега оборваш, но това е плод на ФАНТАзиите ти

==============

пак ти казвам ако в италия е прието състезателните права да се държат от два отбора, то в англия тази практика не е на почит

а за онези 3-5% от трансфера който получава родния клуб на футболиста когато смени клуба и държава която играе, то в случая Роси е юноша на Парма и не сменя държавата ............ така, че дори и от там няма и пени да влезни в касата ви ............ камоли 40% от трансфера му както ти си ФАНТАзираш

успешен ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Хюит ли визираш от вчера

Зависи от букито да ти кажа, бетфеър примерно не правят така, а, стига да е завършил първия сет, изплащат печалбата/или съответно ти прибират паричките, ако твоят човек се е отказал
                        не знам как е в момента в betunfair, но преди няколко години играх някакъв мач между жени на live -> едната получи контузия -> прекратиха мача и върнаха залозите от betunfair

поне от 4 години не съм залагал на тенис и може да има промяна в правилата

Коментар

• Първоначално изпратено от The Sun
                          Първоначално изпратено от MirrorFootball
                          United set to sign £27million Sanchez from under City's noses

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...m-Sanchez.html

The Sun е възможно най-недостоверния източник на информация, но това че пускат тази история е доста показателно, че май наистина имаме сериозен интерес към Санчез. Ако този трансфер в крайна сметка се осъществи до голяма степен първенството в Англия ще се обезсмисли през следващите години.
                          Last edited by Nikola; 15.06.2011, 10:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            П.С. Супер тъпо са го направили със залозите - като се откаже някой бурсук при 2:6 и 0:3 примерно и залога се анулира - бати и тъпото. Ако бяхслаб тенисист щях само на себе си да залагам и като видя, че падам - буф някоя измислена контузийка и ми връщат кинтата - мноу яко
                            Хюит ли визираш от вчера

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• ех. за съжаление цветито не се надскочи вчера

Коментар

• Като намеря време ще се разровя да потърся пдф-а, който беше изпратен към инвеститорите в клуба.

Едно е да разговаряш с тях друго е да видиш как живеят.

друга културата и всичко се плаща за разлика
                                Това изказване просто не е вярно,защото по-голямата част от хората там живеят, за да си покрият кредитната карта и икпотеката. Там се разсрочва абсолютно всичко, което можеш да си представиш. Дори един лектор ми обясняваше, че е намерил схема, чрез която плаща сметките си за телефон не на месец, а на 40 дни и беше особено доволен от това.

Коментар

Working...
                                X