Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеВажното е тоя път на финала да ни е лесно!
Някакви впечатления от звездата на Лил, Жервиньо?
френското първенство много не го гледах тази година, както други отбори и шампионати почти не гледах
лил играха с леwcки - този черньо май игра
последните 6 месеца гледах само АРСЕНАЛ, БАРСА, МИЛАН и ДОРТМУНД по телевизията и БОТЕВ на живо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеОбявиха календара за новия сезон във Висшата Лига
Арсенал има най-трудно начало
http://www.gol.bg/liverpool/2011-06-...ta-liga.107448
Някакви впечатления от звездата на Лил, Жервиньо?
Коментар
-
Обявиха календара за новия сезон във Висшата Лига
Арсенал има най-трудно начало
http://www.gol.bg/liverpool/2011-06-...ta-liga.107448
Коментар
-
да се върнем към темата
Световен шамар по Левски и ЦСКА от Ботев
Лидерът във "В" група е най-гледания отбор в България
Ботев (Пловдив) нанесе унищожителен шамар по кичещите се с какви ли не прозвища Левски и ЦСКА. Оказа се, че ако в момента има отбор на народа, то това са "канарчетата". Със средно по 4 836 души на домакински мач, "жълто-черните" са най-гледания отбор в страната. За Левски и ЦСКА тази бройка е под 4 450 души! Това на практика е и световен рекорд. Няма нито една друга страна по земното кълбо, където отбор от трета дивизия да е най-гледан в родината си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕ гледай го... да беше измислил нещо друго, а не да ме копираш.
иначе всички знаем, че си ти на клипа , а аз плюс това не съм оксидиран
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеслед като дадеш линк, че ще получите 40% от следващия трансфер на джузепе роси ще ти покажа пост в който се радваш, че арабелките много ви искат и ще дойдат при манафитеThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕто това
Я сега кажи къде съм написал, че се надявам да ни купят арабите, че ми е много интересно? Защото пак ми преписваш думи, които просто не съм казал. Преди време бях писал, че са имаше слухове, че Глейзърите са отхвърлили тяхна оферта за 1 млрд и това беше..
Коментар
-
Ето това.
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекой въпросПървоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЯ сега кажи къде съм написал, че се надявам да ни купят арабите, че ми е много интересно? Защото пак ми преписваш думи, които просто не съм казал. Преди време бях писал, че са имаше слухове, че Глейзърите са отхвърлили тяхна оферта за 1 млрд и това беше. При нас е важно ИПО-то да мине, за да се изплатят дълговете на отбора.
Иначе относно парите за трансфери нека изчакаме до края на трансферния прозорец. За сега сме изхарчили 16.5 млн. паунда, като се спекулира че сме взели и Де Хеа за около 17 млн паунда и Ашли Ианг за около 15 млн. Това, ако ти се струват малко пари не знам. Иначе по баланс Полки в момента имаме 120 млн паунда кеш. Не ни мисли нас...The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар