IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Грую би трябвало да го е гледал на живо
    гледах го - ако играе така, както срещу нашите, мисля, че ще последва "успеха" на Шамак или Бендтнер Ама то нали играеш, колкото ти позволи противника, така че това, че не е проскопсал срешу левски, не означава, че няма да прокопса срещу УБА, Стоук, Суонзи и прочие дървета
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Нямаше ли някакво правило, че шампиона трябва да започва защитаването на титлата си у дома?

Иначе аз съм доволен от жребия, въпреки трудните ни мачове в началото и края на сезона.

Няма ли да направим някакви залози, кой ще стане шампион догодина?
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Важното е тоя път на финала да ни е лесно!
        Някакви впечатления от звездата на Лил, Жервиньо?
        нямам никакви впечатления от звездата на лил

френското първенство много не го гледах тази година, както други отбори и шампионати почти не гледах

лил играха с леwcки - този черньо май игра

последните 6 месеца гледах само АРСЕНАЛ, БАРСА, МИЛАН и ДОРТМУНД по телевизията и БОТЕВ на живо

Коментар

• Грую би трябвало да го е гледал на живо
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            Обявиха календара за новия сезон във Висшата Лига

Арсенал има най-трудно начало

http://www.gol.bg/liverpool/2011-06-...ta-liga.107448
            Важното е тоя път на финала да ни е лесно!
            Някакви впечатления от звездата на Лил, Жервиньо?

Коментар

• Обявиха календара за новия сезон във Висшата Лига

Арсенал има най-трудно начало

http://www.gol.bg/liverpool/2011-06-...ta-liga.107448

Коментар

• да се върнем към темата
                Световен шамар по Левски и ЦСКА от Ботев

Лидерът във "В" група е най-гледания отбор в България

Ботев (Пловдив) нанесе унищожителен шамар по кичещите се с какви ли не прозвища Левски и ЦСКА. Оказа се, че ако в момента има отбор на народа, то това са "канарчетата". Със средно по 4 836 души на домакински мач, "жълто-черните" са най-гледания отбор в страната. За Левски и ЦСКА тази бройка е под 4 450 души! Това на практика е и световен рекорд. Няма нито една друга страна по земното кълбо, където отбор от трета дивизия да е най-гледан в родината си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Е гледай го... да беше измислил нещо друго, а не да ме копираш.
                  боли ме главата от теб и се хващам за там където ме боли ................. не знаех, че това ти си го измислил все съм си мислил, че това подсъзнателна човешка реакция

иначе всички знаем, че си ти на клипа , а аз плюс това не съм оксидиран

Коментар

• "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Е гледай го... да беше измислил нещо друго, а не да ме копираш.

Коментар

• и аз така от теб

но си викам: "детска николчова работа"

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          след като дадеш линк, че ще получите 40% от следващия трансфер на джузепе роси ще ти покажа пост в който се радваш, че арабелките много ви искат и ще дойдат при манафите

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Ето това

Я сега кажи къде съм написал, че се надявам да ни купят арабите, че ми е много интересно? Защото пак ми преписваш думи, които просто не съм казал. Преди време бях писал, че са имаше слухове, че Глейзърите са отхвърлили тяхна оферта за 1 млрд и това беше..
                            след като дадеш линк, че ще получите 40% от следващия трансфер на джузепе роси ще ти покажа пост в който се радваш, че арабелките много ви искат и ще дойдат при манафите

Коментар

• Ето това.

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              кой въпрос
                              Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Я сега кажи къде съм написал, че се надявам да ни купят арабите, че ми е много интересно? Защото пак ми преписваш думи, които просто не съм казал. Преди време бях писал, че са имаше слухове, че Глейзърите са отхвърлили тяхна оферта за 1 млрд и това беше. При нас е важно ИПО-то да мине, за да се изплатят дълговете на отбора.

Иначе относно парите за трансфери нека изчакаме до края на трансферния прозорец. За сега сме изхарчили 16.5 млн. паунда, като се спекулира че сме взели и Де Хеа за около 17 млн паунда и Ашли Ианг за около 15 млн. Това, ако ти се струват малко пари не знам. Иначе по баланс Полки в момента имаме 120 млн паунда кеш. Не ни мисли нас...

Коментар

• кой въпрос ..................... че не се сещам

последно си спомням, че беше обещал да докажеш, че ще получите 40% от следващия трансфер на джузепе роси

давай, ти си

Коментар

Working...
                                X