IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам трансферните слухове на водещите отбори и за пореден път се чудя на малоумието на повечето:

1. Манчо - щели да продават Нани, отказват се от Уелбек и взеха некъв супер дървен защитник за маса пари - тотално малоумие до момента
    2. Барса - щели да продават Вия, за да купят сеск и санчес - абе тия луди ли са. На Барса не и трябват никакви промени в средата и нападение.
    3. Ливера - нищо
    4. Челси - май щели да вземат Вияш-Бояш - малоумие, на тях им трябва Хидинк, а не някакъв полудоказан тренер. Аналогиите с Моу са нелогични и са от типа - български Меси и т.н.
    5. Арсенал - този отбор явно се превърна в предприятие, търсещо печалба, а не купи и титли. Ако продадат сеск (който на Барса само може да им разстрои играта) и Насри, и ако не дай Боже Пръцко и тео се контузят - няма да се класират и за озна Уефа. Жервиньо е без коментар за мен
    6. Реал - за пръв път от много време май ще направят качествена селекция без простотии и изцепки
    7. Шити - засега нищо, но поне не са се охарчили - все пак до края има много време
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      То реално на това първенство няма по-добър отбор от Испанския. Най-вероятно те ще спечелят турнира.
      испания са световни и европейски за мъже

испанския отбор БАРСЕЛОНА е носител на ШЛ и доминира в този турнир последните години

за последните 9 години испания са 5 пъти европейски шампиони за юноши до 19 години

случайни неща няма, но често има изненади и не най-добрите стават шампиони особено при младежите

не съм гледал отборите и нямам мнение по въпроса

Коментар

• То реално на това първенство няма по-добър отбор от Испанския. Най-вероятно те ще спечелят турнира.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Много слаби бяха. Гледах мача и бях шокиран, колко бездарни в техническо отношение са футболистите на Англия в халфовата линия. На хартия имат баси отбора, но в действителност нямат характер на победители. Точно, като отбора на Арсенал.
          гледах само 30 минути от мача испания-англия и нищо повече от това първенство

нещо си противоречиш - нали са британци с несломим дух като мангалите на дедо симо алкохолика --------- защо ги сравняваш с безволевите французи?

Коментар

• Много слаби бяха. Гледах мача и бях шокиран, колко бездарни в техническо отношение са футболистите на Англия в халфовата линия. На хартия имат баси отбора, но в действителност нямат характер на победители. Точно, като отбора на Арсенал.

Коментар

• Провал за Англия на Евро 2011

Тимът на Стюърт Пиърс водеше с 1:0 на Чехия до 89-ата минута, но загуби с 1:2 и отпадна.

ГОЛЕМИ СМЕШНИЦИ

половин година локуми как ще спечелят европейското - всеки ден обширни статии кой щял да играе и кой не ................... големи трансфери и многомилионни договори и накрая една голяма нула

също както мангалчестър тренираха кой и как ще получи купата на ШЛ и как ще я вдигне

Коментар

• Някой от вас интересува ли се от бокс? Скоро наближава може би най-епиния мач в последните години. Владимир Кличко срещу Дейвид Хей.

Искрено се надявам Владимир да му счупи скулите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  ми супер, станахме 4 (ще може да се съберем за белот)
                  гле'й к'во са ми пратили в пощата www.belotbg.com

Коментар

• Не съм забравил естествено. Това беше рисков залог, защото беше на под пазарни нива и не можех да не се възползвам.

Иначе ето топ4 според мен как ще изглежда в края на сезона.

1. Манчесър Юнайтед
                    2. Манчесър Сити
                    3. Челси
                    4. Арсенал

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Че ти нали направи - на Шити или забрави?

Коментар

За първото: супер недоказуемо е, защото и на двата отбора няма броячи на стадиона
                      груйче, миналата година на нашия стадион си изградихме електронни броячи ---- минаваш през входа - вкарваш си билета през брояча и ти освобождава бариерката да мине един човек и всичко е ок .............. накрая се сравняват цифрата на продадените билети и броячите на входовете и ако има разминаване разликата е плаща наетата фирма да охранява входовете

както при порталите на заводите се вкарва картата за достъп като се влиза и излиза

груйче, официалната статиска е по продадени билети, а не колко "кореспонденти" ще преброят хора по трибуните

вие сте с повече (според мен) защото кореспондента на мача ви е само един и предполага се силно пристрастен, което води до яко завишаване на цифрире, докато при нас има предостатъчно много кореспонденти и цифрите са малко по-реални
                      груйче, това си е за "бисери и вицове", но от днес те провъзгласявам в "член-кореспондент" ....................... да ти е честито

като изключим язвителните ти забележки и огромно желание да се сдрапеш с някого, ей така, за спорта
                      тази черта в характера се дължи на зодията ми

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        груйче, кажи ми защо "отбора на народа" има по-малко публика в домакинските си мачове от някакво провинциално аматьорско отборче от В група

пиши ме и мен ............ стига си ревал

нямам време като вас всеки петък и събота да клепам пред компа и да мисля кое ренде ще рине топката и ще уцели вратата, но ще дам лептата си като аристрократ в знак на благотворителността
                        За първото: супер недоказуемо е, защото и на двата отбора няма броячи на стадиона, а вие сте с повече (според мен) защото кореспондента на мача ви е само един и предполага се силно пристрастен, което води до яко завишаване на цифрире, докато при нас има предостатъчно много кореспонденти и цифрите са малко по-реални Иначе барво за подкрепата на отбора ви - дори и във В група се доказахте като истински фенове. Браво

За второто: ми супер, станахме 4 (ще може да се съберем за белот). знам си аз, че ти ще се навиеш - като изключим язвителните ти забележки и огромно желание да се сдрапеш с някого, ей така, за спорта, си много точен и коректен във финансовите взаимоотношения
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Че ти нали направи - на Шити или забрави?.
                          груйче, кажи ми защо "отбора на народа" има по-малко публика в домакинските си мачове от някакво провинциално аматьорско отборче от В група

Момци, дайте да се разберем за фентъзи лигата да сложим по някое левче, че засега навити на "вързано" с по 50 кинта сме само Хаки, Колеца и аз. Ако ви е много сумата (все пак нали всичкото кеш ви е на БФБ поради огромните перспективи за ръст), ще намалим мизата на 20 кинта. Идеята е да се съберем макс. много народ и всеки да си гледа отбора всяка седмица, щото като няма кинти и не си в първите и интереса става нулев.....
                          пиши ме и мен ............ стига си ревал

нямам време като вас всеки петък и събота да клепам пред компа и да мисля кое ренде ще рине топката и ще уцели вратата, но ще дам лептата си като аристрократ в знак на благотворителността

Коментар

Момци, дайте да се разберем за фентъзи лигата да сложим по някое левче, че засега навити на "вързано" с по 50 кинта сме само Хаки, Колеца и аз. Ако ви е много сумата (все пак нали всичкото кеш ви е на БФБ поради огромните перспективи за ръст), ще намалим мизата на 20 кинта. Идеята е да се съберем макс. много народ и всеки да си гледа отбора всяка седмица, щото като няма кинти и не си в първите и интереса става нулев.....
                            Аз няма да участвам поради липсата на достатъчно желание да следя английски футбол в дълбочина и редовно. Разни точкуващи футболисти на Фулъм и Евертън да ме извиняват, но не са ми интересни. А това изключва възможността да спечеля, оттам и ме прави кръводарител. Пак ще си съставя отборче на олимпийския принцип
                            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Аз участвам без значение дали на 20 или на 50... мисля си обаче, че е добра идея да сложим някакъв краен срок за набиране на участниците (примерно 1 седмица преди началото на шампионата) за да можем после да имаме няколко дни, в които тези които сме се записали да уточним по между си по какъв начин ще се разпределя входа в края на сезона (може да има различни претенции, знае ли човек)...

Така че с наближаване на старта на PL ще започнем малко по-интензивно да спамим тази тема и темата, която си е за Фентъзито със съобщение, служещо като анонс и след като мине deadline-а, който се записал, записал...
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Нямаше ли някакво правило, че шампиона трябва да започва защитаването на титлата си у дома?

Иначе аз съм доволен от жребия, въпреки трудните ни мачове в началото и края на сезона.

Няма ли да направим някакви залози, кой ще стане шампион догодина?

Коментар

Working...
                                X