IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Gruio, VDV moje da igrae weekenda. :P
    а дано, че не ми се ще да го продавам
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=ZAc8J...eature=related
      Life won't wait for you.

Коментар

• Gruio, VDV moje da igrae weekenda. :P
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          ебати тъпото, бет365 се е бъгнал и не мога да заложа за загуба на чорбата - тези май ме загубиха като донор
          олигофрени, сега пък си оправиха сайта, ама аз вече заложих другаде и няма да съм им донор
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ебати тъпото, бет365 се е бъгнал и не мога да заложа за загуба на чорбата - тези май ме загубиха като донор

Коментар

• Бреййй, футбалерите имали и малко човечност останала:

Бекъм спаси семейство в беда
              Sportni.bg

Английската легенда Дейвид Бекъм се притече на помощ на семейство, изпаднало в беда на пътя, съобщава таблоидът "Сън".
              Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид помогнал на Пол Лонг и децата му, които били закъсали с колата си на натоварено кръгово движение.

Сивият Нисан Примера на господин Лонг се развалил в близост до дома на семейство Бекъм, а на задната седалка седели синът му Фабиен и дъщеричката му Жозефин, които карал на училище.
              Насред кръговото обаче колата му се развалила и Пол Лонг бил доста притеснен за децата си, тъй като колите профучавали покрай тях с висока скорост.
              "Стояхме там вече десетина минути, а аз не можех нищо да направя", разказва Лонг. Тогава пред тях спряло Аудито на Дейвид Бекъм, когото бащата не могъл да познае в първия момент.
              "Млад мъж с качулка на главата излезе от Аудито и си проправяше път през трафика. като си свали качулката го познах, свалих прозореца и казах: "Ти си Дейвид Бекъм".
              Тогава той попита: "Добре ли сте?". Казах, че сме добре и помолих да ни дръпе настрани извън кръговото и той отговори, че ще опита".
              Дейвид Бекъм, Пол и още един мъж избутали колата. Лонг, който е фен на Тотнъм, с който Бекъм тренира до началото на сезона в МЛС признава, че емоцията го е завладяла от отношението на футболиста.
              "Наистина се развълнувах силно. Казах му: "Благодаря ти Дейвид. Обичам те, човече!". Мисля, че той беше леко смутен. Децата ми бяха възхитени от него", допълва Пол.

Коментар

• http://www.goal.com/en-gb/news/2866/...s-money-league

Къде са полки, греъм и хаки да разкажат как САФ е подкупвал отдитори. хахах
                Last edited by Nikola; 10.02.2011, 15:34.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                  Уникално бездарното ръководство на футбола в България ще накара хората които спряха да гледат българското първенство да спрат да гледат и националния отбор. Аз лично българско първенство не гледам от може би 2004-2005, но се забелязах, че не гледам и мачовете на националния отбор от 1-2 години....
                  То няма и къде да ги гледаш, БФС ги продава на телевизия, която се излъчва само от един оператор.
                  Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                    Гледах целия мач, хванах и Х-а, но основното, което ми направи впечатление, че вече и Естония играе по-грамотен, смислен и модерен футбол от нашите комедианти. Да не говорим, че не мога да разбера защо в състава не се налагат играчи като Спас Делев, Влади Гаджев и някои други, които поне имат години пред себе си, ами се мъчим с Чавдар Янков, Макриев и други подобни
                    Уникално бездарното ръководство на футбола в България ще накара хората които спряха да гледат българското първенство да спрат да гледат и националния отбор. Аз лично българско първенство не гледам от може би 2004-2005, но се забелязах, че не гледам и мачовете на националния отбор от 1-2 години....

Коментар

• аз гледах само последните 10 минути и двете дузпи и много яко ми миришеше на уговорен мач

някой който е гледал повече - нека сподели

при третата дузпа попов не стига, че го дърпаше с ръцете, а отгоре на това и го риташе

при четвъртата дузпа естонеца скочи с ръцете напред като вратар

ако някой е гледал сашо диков - нека и той сподели дали и канал 3 мислят, че мача е бил нагласен за оувър с Х

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        Гледах целия мач, хванах и Х-а, но основното, което ми направи впечатление, че вече и Естония играе по-грамотен, смислен и модерен футбол от нашите комедианти. Да не говорим, че не мога да разбера защо в състава не се налагат играчи като Спас Делев, Влади Гаджев и някои други, които поне имат години пред себе си, ами се мъчим с Чавдар Янков, Макриев и други подобни
                        Това е нещо, което съм си говорил с мои приятели преди около 2-3 години, че е неизбежно да се случи, като се вземат предвид всички процеси в родния ни футбол. Ето, че вече го виждаме. След някоя и друга година ще си играем дербита с Малта, Люксембург и т.н.
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Гледах целия мач, хванах и Х-а, но основното, което ми направи впечатление, че вече и Естония играе по-грамотен, смислен и модерен футбол от нашите комедианти. Да не говорим, че не мога да разбера защо в състава не се налагат играчи като Спас Делев, Влади Гаджев и някои други, които поне имат години пред себе си, ами се мъчим с Чавдар Янков, Макриев и други подобни

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Аз бях убеден, че в този мач много трудно могат да паднат и 2 гола и задължително трябва да се играе под 2.5, но в последния момент размислих и не го пипах... после като видях, че е имало 4 дузпи ми стана малко смешно
                            Не съм го гледал и не мога да коментирам играта или ситуациите за дузпите, но резултата е..... да го наречем "любопитен"
                            Аз гледах някъде около 10 минути и ме налегна една скръб...
                            "Матеуската чета" беше много зян. Не знам какъв ще го дървим срещу кръстоносците ама като четох резултатите и те много зян - 0:0 срещу Малта.

Коментар

• Аз бях убеден, че в този мач много трудно могат да паднат и 2 гола и задължително трябва да се играе под 2.5, но в последния момент размислих и не го пипах... после като видях, че е имало 4 дузпи ми стана малко смешно
                              Не съм го гледал и не мога да коментирам играта или ситуациите за дузпите, но резултата е..... да го наречем "любопитен"
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• !!! КАКВО СТАВА !!!

никой не е писал и дума за снощния мач .................. на мен малко ми понамирисваше

Коментар

Working...
                                X