Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеебати тъпото, бет365 се е бъгнал и не мога да заложа за загуба на чорбата - тези май ме загубиха като донорNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Бреййй, футбалерите имали и малко човечност останала:
Бекъм спаси семейство в беда
Sportni.bg
Английската легенда Дейвид Бекъм се притече на помощ на семейство, изпаднало в беда на пътя, съобщава таблоидът "Сън".
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид помогнал на Пол Лонг и децата му, които били закъсали с колата си на натоварено кръгово движение.
Сивият Нисан Примера на господин Лонг се развалил в близост до дома на семейство Бекъм, а на задната седалка седели синът му Фабиен и дъщеричката му Жозефин, които карал на училище.
Насред кръговото обаче колата му се развалила и Пол Лонг бил доста притеснен за децата си, тъй като колите профучавали покрай тях с висока скорост.
"Стояхме там вече десетина минути, а аз не можех нищо да направя", разказва Лонг. Тогава пред тях спряло Аудито на Дейвид Бекъм, когото бащата не могъл да познае в първия момент.
"Млад мъж с качулка на главата излезе от Аудито и си проправяше път през трафика. като си свали качулката го познах, свалих прозореца и казах: "Ти си Дейвид Бекъм".
Тогава той попита: "Добре ли сте?". Казах, че сме добре и помолих да ни дръпе настрани извън кръговото и той отговори, че ще опита".
Дейвид Бекъм, Пол и още един мъж избутали колата. Лонг, който е фен на Тотнъм, с който Бекъм тренира до началото на сезона в МЛС признава, че емоцията го е завладяла от отношението на футболиста.
"Наистина се развълнувах силно. Казах му: "Благодаря ти Дейвид. Обичам те, човече!". Мисля, че той беше леко смутен. Децата ми бяха възхитени от него", допълва Пол.
Коментар
-
http://www.goal.com/en-gb/news/2866/...s-money-league
Къде са полки, греъм и хаки да разкажат как САФ е подкупвал отдитори. хахахLast edited by Nikola; 10.02.2011, 15:34.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеУникално бездарното ръководство на футбола в България ще накара хората които спряха да гледат българското първенство да спрат да гледат и националния отбор. Аз лично българско първенство не гледам от може би 2004-2005, но се забелязах, че не гледам и мачовете на националния отбор от 1-2 години....Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеГледах целия мач, хванах и Х-а, но основното, което ми направи впечатление, че вече и Естония играе по-грамотен, смислен и модерен футбол от нашите комедианти. Да не говорим, че не мога да разбера защо в състава не се налагат играчи като Спас Делев, Влади Гаджев и някои други, които поне имат години пред себе си, ами се мъчим с Чавдар Янков, Макриев и други подобни
Коментар
-
аз гледах само последните 10 минути и двете дузпи и много яко ми миришеше на уговорен мач
някой който е гледал повече - нека сподели
при третата дузпа попов не стига, че го дърпаше с ръцете, а отгоре на това и го риташе
при четвъртата дузпа естонеца скочи с ръцете напред като вратар
ако някой е гледал сашо диков - нека и той сподели дали и канал 3 мислят, че мача е бил нагласен за оувър с Х
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеГледах целия мач, хванах и Х-а, но основното, което ми направи впечатление, че вече и Естония играе по-грамотен, смислен и модерен футбол от нашите комедианти. Да не говорим, че не мога да разбера защо в състава не се налагат играчи като Спас Делев, Влади Гаджев и някои други, които поне имат години пред себе си, ами се мъчим с Чавдар Янков, Макриев и други подобни"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Гледах целия мач, хванах и Х-а, но основното, което ми направи впечатление, че вече и Естония играе по-грамотен, смислен и модерен футбол от нашите комедианти. Да не говорим, че не мога да разбера защо в състава не се налагат играчи като Спас Делев, Влади Гаджев и някои други, които поне имат години пред себе си, ами се мъчим с Чавдар Янков, Макриев и други подобни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАз бях убеден, че в този мач много трудно могат да паднат и 2 гола и задължително трябва да се играе под 2.5, но в последния момент размислих и не го пипах... после като видях, че е имало 4 дузпи ми стана малко смешно
Не съм го гледал и не мога да коментирам играта или ситуациите за дузпите, но резултата е..... да го наречем "любопитен"
"Матеуската чета" беше много зян. Не знам какъв ще го дървим срещу кръстоносците ама като четох резултатите и те много зян - 0:0 срещу Малта.
Коментар
-
Аз бях убеден, че в този мач много трудно могат да паднат и 2 гола и задължително трябва да се играе под 2.5, но в последния момент размислих и не го пипах... после като видях, че е имало 4 дузпи ми стана малко смешно
Не съм го гледал и не мога да коментирам играта или ситуациите за дузпите, но резултата е..... да го наречем "любопитен""The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар