Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекойто играе - пИчели, който не играе - не пИчели"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Това за лайв коефициента не го знаех. Наистина не е нормално да е 2.40.
Това ми напомня за един уговорен мач от А Група, на който аз се набих по подобен начин преди няколко години. Вихрен - Беласица.
5 минути преди края на първото полувреме при резултат 0-0 и нито едно голово положение за момента коефициентът за под 2.5 гола беше 2, а в нормален мач би трябвало по това време да е не повече от 1.30. Заложих, второто полувреме си вкараха 5 гола за 4-1 и след това прочетох на няколко места, че е уреден за 0-0 на полувремето и оувър след това"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеда, прав си, не бях погледнал....
каквото и да си говорим, не може да свириш 2 мача в рамките на няколко часа и всички 7 гола в тях да паднат след дузпи
тайландците явно са напълнили гушата на унгарския чернодрешко
3-а и 4-а дузпи си бяха напълно редовни
Попов вместо да си седи на центъра взе, че отиде и взе да дърпа и рита един естонец и то на линията на наказателното поле ---- коментатора на мача се чудеше защо Ивелин попов прави това ненужно нарушение без никаква опастност за нашата врата
при 4-тата дузпа естонеца се хвърли с двете ръце напред за да хванетопката и да предизвика дузпа
-----------------------
коефицента за ъндър в 80-тата минута беше 2.40 и аз сложих 100 евро ................ по това време играта и н двата отбора беше отчайваща
обикновенно в 80-тата минута коефицента при нормална среща е 1.40-1.60
още като залагах парите ми мина през акъла, че е "нареждане на балъци" подобен коефицент, но лакомията ми се оказа по-голямаLast edited by 2012; 11.02.2011, 13:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениесега е много лесно да се хвърля вината върху съдията, но според мен и двата отбора бяха яко заложили на Х и оувър 2,5 гола
Коментар
-
Хаки, по-спокойно --- още преди 12 часа съм я пуснал тук тази новина - погледни само ред по-надолу
не съм ги гледал първите две дузпи, но гледах третата и четвъртата
няма какво да си кривим душата и да отричаме, че дузпи си имаше и всеки съдия с права или без права да свири подобна среща щеше да ги свири
сега е много лесно да се хвърля вината върху съдията, но според мен и двата отбора бяха яко заложили на Х и оувър 2,5 гола
Коментар
-
Унгарският рефер изобщо нямал право да свири контролата
10 февруари 2011 | 17:50
Съдията от скандалния двубой между България и Естония Крисчан Шелмежи, който свири 4 дузпи в сблъсъка, изобщо не е имал право да ръководи въпросната проверка. Унгарецът не е в листата на международните съдии на ФИФА и по тази причина не може да реферира официални мачове на национални тимове.
Организацията явно е била добра, защото няколко часа по-рано той надуваше свирката и на още една проверка в Анталия - Латвия - Боливия (2:1), в която всичките голове също паднаха след наказателни удари. Трябва да се отбележи, че първоначално Марис Верпаковскис от латвийския тим изпусна първата дузпа, но Шелмежи веднага нареди пребиване, за да се стигне до гол.
Още по темата Естония-България"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеМале и тая тема сте обсебили едни и същи дето блещите по отделни теми
И тука вместо да се беседва,обсъжда и более ,за това че шампиона на България ,по волейлбол няма и поне 2 ма национали и се излага,че футболния ни шампион също няма национал и снощи сме едни дупки ,че баскетболния ни шампион,няма и той национал ........ и за хандбал ,...... и т.н и т.н
Просто българската младеж от 10 годишна седи по кафетата и логната интернет профилите си...а спорта хич не ги интересува!
Ние едно време само чакахме да си напишем домашните и да слезем пред блока да ритаме топка...
ПП Баскетболния шампион от 10на години почти не е имал 2ри национал освен Тодор Стойков...само сърби, македонци и американци! Нормално е и той като се откаже да няма нито един! Аз за това си подкрепям Черно море - защото постоянно вадят момчета от младежкия отбор и се борят за 3-4 място!
ПП2 Волейболния шампион в този формат - български играчи на преклонна възраст (35-38 години) + двама трима чужденци резонно ИМА ЕДИН НАЦИОНАЛ : Теодор Салпаров .
Освен него и Теодор Тодоров има шансове да влезе в един момент в националния, но това зависи от треньора! В този спорт поне имаме още таланти, но се вижда че докато не излезнат да играят навън нищо не става от тях!
Коментар
-
Съдията на мача Естония- България е нямал право да свири двубоя
Скандалът покрай мача Естония- България, завършил 2:2 след четири отсъдени дузпи набира все по-голяма скорост.
След нападките на естонската федерация към БФС, че българите участват в уговорка с тайландските и руски мениджъри, стана ясно, че реферът на двубоя е нямал право да свири мача.
Крисчан Шелмежи отсъди с лекота по две дузпи за двата тима, а още преди началото на мача азиатските букмейкъри рязко свалиха коефициентите за залог "Над 2,5 гола", което породи съмнения за уговорка.
Шелмежи може и да е известен съдия, но само в родината си. Той не е в листата на международните съдии на ФИФА, което му забранява да свири официални международни двубои.
Същият този унгарски съдия надуваше свирката и на контролата между Латвия и Боливия, завършила 2:1 за европейците. Всичките голове и в този мач паднаха от дузпи.
Любопитното е, че в началото на мача Верпаковскис от латвийците изпусна първата дузпа, но Шелмежи му върна настроението, като го накара да пребие наказателния удар.
В организирането на контролата между България и Естония са участвали тайландски и руски мениджъри, като от естонската футболна федерация обявиха, че повече няма да работят с тях.
Съмненията за уговорка идват точно от тайландците, които са добре запознати със задкулисните игри в азиатските букмейкърски къщи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениеаз гледах само последните 10 минути и двете дузпи и много яко ми миришеше на уговорен мач
някой който е гледал повече - нека сподели
при третата дузпа попов не стига, че го дърпаше с ръцете, а отгоре на това и го риташе
при четвъртата дузпа естонеца скочи с ръцете напред като вратар
ако някой е гледал сашо диков - нека и той сподели дали и канал 3 мислят, че мача е бил нагласен за оувър с Х
Скандалът около България - Естония се задълбочава
Информацията за възможна манипулация на контролата България - Естония (2:2), която Sportni.bg първи ви съобщи, започва да получава косвени потвърждения и от източници, различни от букмейкърите.
Говорителят на Естонската футболна федерация Микел Уйболехт направи скандално изказване пред местната медия "Делфи".
"Имахме сигнали, че може да има манипулация и преди самия мач и съмненията се потвърдиха с хода на двубоя. Същата агенция организира двубоя между Латвия и Боливия - мач, който приключи по подобен начин – 2:1, като и трите гола паднаха от дузпи", коментира Уйболехт.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеЙес мамка ви амуджиНо благодарение на Мейо -едиствения без обица
Апропо, ти от Варна ли си? Втори опи - Шумен? Трети - Добрич?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Мале и тая тема сте обсебили едни и същи дето блещите по отделни теми
И тука вместо да се беседва,обсъжда и более ,за това че шампиона на България ,по волейлбол няма и поне 2 ма национали и се излага,че футболния ни шампион също няма национал и снощи сме едни дупки ,че баскетболния ни шампион,няма и той национал ........ и за хандбал ,...... и т.н и т.нLast edited by Amsterdamm; 10.02.2011, 20:06.
Коментар
Коментар