IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами Греъм ти си дал отговора- защото има и други звезди
    Не казвам, че няма да е ефективен, а че няма да бележи, колкото в Тотнъм.
    Освен ако не продадат Роналдо, де

Коментар

• Бербо беше ефективен в Тотнъм защо да не бъде и в Манчо?Но в Тотнъм можеше да се разхожда по терена а в Манчо няма да може.Защото има и други звезди.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Много е мек и деликатен Бербо

онези кучета от Манчо не му подават топката и след няколко мача ще седне на пейката

сър Алекс обаче вижда нещата и ще включи сушоара срещу Роналдо, Руни и сие
        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Бербатов няма нужните физически качества за да бъде ефективен голмайстор в Англия, но съм сигурен, че ще бъде №1 по асистенции в Юнайтед.

Коментар

• Ако изобщо играе.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Защо да не вкара бе момчета? Дайте малко по-полжително
              Той отпуши ли се няма да спре да вкарва....

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                Заложих 50 лв Бербатов да вкара довечера 2 гола.
                нема да вкара...
                за жалос...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Коле, от твоите уста в Божиите уши:-)
                  И това ще мине ...

Коментар

• Заложих 50 лв Бербатов да вкара довечера 2 гола.

Коментар

• Имам питане.Някой знае ли защо са запорирали сметките на винзавода на Борат?Нали ужким си плащаше сметките?
                      Life won't wait for you.

Коментар

Жалка история.....

Искрено съжалявам хора като теб. Продължи да живееш моля те.

Ех , Коленце , Коленце

верно е , че си за съжаление , но не исках аз да ти го казвам

друго си e сам да стигнеш до истината .............. до жалката истина , Коле

Коментар

• Жалка история.....

Искрено съжалявам хора като теб. Продължи да живееш моля те.

Коментар

Кой страничен наблюдател и какво е казал? Грахъм ли? Не мисля, че и той може да покаже изрично къде съм казал че искам да се хвана с теб а бас. Мисля, че приключихме темата. Ако още нещо те притеснява ми пиши на лични съобщения. Не занмиавай другите хора с личните си проблеми.

ако съм искал да ти пиша на лични - щях да ти пиша на лични

аз проблеми нямам - проблема си е твой

що не вземеш да изтриеш целия ти срам /не само отделни неща и преправяния на постове/ и за да се успокоиш накрая - вземи и да не баннеш

Коментар

• Кой страничен наблюдател и какво е казал? Грахъм ли? Не мисля, че и той може да покаже изрично къде съм казал че искам да се хвана с теб а бас. Мисля, че приключихме темата. Ако още нещо те притеснява ми пиши на лични съобщения. Не занмиавай другите хора с личните си проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                                Кризата в Нюкасъл просто ме съсипа, не ми се гледа повече не мога да го понеса
                                Много жалко за свраките наистина. Не заслужават такова нещо. И въпреки всичко са по-добре от Тотнъм!

Коментар

Working...
                                X