IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хихихи егати инфото са дали в стандарт все пак това е негов вестник не знам какво се очаква тук
    а чете ли, че били сложили 'бръмбари' към телефоните на целия изпълком според мен това е най-якото реалити и ако може някое радио да му откупи правата за излъчване, ще убие по рейтинг всички тв шоута

Коментар

• http://paper.standartnews.com/bg/art...article=249937
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от purcy
        това със завода, съм го изпуснал....за кой от заводите му става въпрос...
        Вини-Сливен.
        Life won't wait for you.

Коментар

• това със завода, съм го изпуснал....за кой от заводите му става въпрос...

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
            Благодаря ти много Grahame!!!
            Нали знаеш, че трябва първо да свалиш програмките?
            Life won't wait for you.

Коментар

• За провала на Тотнъм бил виновен Бербо - http://manunited.gol.bg/article.php?id=41316
              Life won't wait for you.

Коментар

• Благодаря ти много Grahame!!!

Коментар

• Та никой не ме светна защо на Боратовото заводче му запорират сметките.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от purcy
                    Първоначално изпратено от B.Graham
                    Бербо беше ефективен в Тотнъм защо да не бъде и в Манчо?Но в Тотнъм можеше да се разхожда по терена а в Манчо няма да може.Защото има и други звезди.
                    man, прав е 1912, че не достига топка до бербатов... с един приятел се опитахме да засечем пасовете към него в последния мач, не случайно - бяха ми казали да проверя... и к'во се получи - роналдо му подаде 2 пъти, за 12-те минути през които играха с руни, англичанина му подаде веднъж, през целия мач нани не му подаде, а руни и роналдо за тези 12 мин си подадоха 8 или 9 пъти...единственият, който подаваше на бербатов бе скоулс, след като влезна, според мен той е имал точна и ясна заповед от сър-а да му подава....
                    иначе си прав, че няма да може да се разхожда тук

пичове след такива борсови дни, пожелавам на всички нас, много много по-щастливи дни!!!
                    Това с пасовете е абсолютно верно.Май се опитват да му покажат че ще го играе новобранец известно време.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Бербо беше ефективен в Тотнъм защо да не бъде и в Манчо?Но в Тотнъм можеше да се разхожда по терена а в Манчо няма да може.Защото има и други звезди.
                      man, прав е 1912, че не достига топка до бербатов... с един приятел се опитахме да засечем пасовете към него в последния мач, не случайно - бяха ми казали да проверя... и к'во се получи - роналдо му подаде 2 пъти, за 12-те минути през които играха с руни, англичанина му подаде веднъж, през целия мач нани не му подаде, а руни и роналдо за тези 12 мин си подадоха 8 или 9 пъти...единственият, който подаваше на бербатов бе скоулс, след като влезна, според мен той е имал точна и ясна заповед от сър-а да му подава....
                      иначе си прав, че няма да може да се разхожда тук

пичове след такива борсови дни, пожелавам на всички нас, много много по-щастливи дни!!!

Коментар

• http://www.myp2p.eu/competition.php?...pline=football
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Как/къде да гледаме довечера мача на МанЮн?

Коментар

• http://www.vsekiden.com/?p=39071

Вили Вуцов още е треньор на Левски
                            Батков избягвал среща с Джуниър
                            Настоящият наставник на Левски Емил Велев не изпълнява функциите на старши треньор на Левски. Все още наставник на вицешампионите се води Велислав Вуцов, който бе натирен от „Герена” след отпадането от БАТЕ Борисов за Шампионската лига в началото на август, съобщава “Топ спорт”.

Вили още не е разтрогнал своя договор с Левски, а босът на „сините” Тодор Батков упорито избягва среща с Вуцов. Непосредствено преди първия мач с Жилина за Купата на УЕФА Кокала се похвали, че е парафирал за две години със „сините” с опция за удължаване.

Това обаче няма как да е истина. В документите на БФС се записва треньорът в началото на всеки сезон. Вили Вуцов може да разтрогне контракта си с Левски единствено на заседание на Арбитражната комисия на БФС, а на последното събрание това не се случи. Следващият ще е през зимата.

Така Вуцов-младши продължава да се получава месечната заплата от „Герена”. Вуцов може да претендира за премии при евентуално влизане в групите на купата на УЕФА, тъй като това е записано в контракта му.

Коментар

• Тотнъм с Кийн и Бербатов бележеше колкото Манчестър
                              Сега обаче същото количество голове ще бъде поделено между повече играчи.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
                                Ами Греъм ти си дал отговора- защото има и други звезди
                                Не казвам, че няма да е ефективен, а че няма да бележи, колкото в Тотнъм.
                                Освен ако не продадат Роналдо, де
                                Но пък в Тотнъм нямаше с кой да играе освен с Кийн а сега има поне 3 играча като Кийн.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X