IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Колко са Бате че не ми се отваря livescore?
    Якуинта в последната секунда вкара гол и 2-2
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
      на нашето момче май пак му е студено
      защитниците на Манчо играят с фланелки с къс ръкав , а нападателите играят с дълъг ръкав

Коментар

• Колко са Бате че не ми се отваря livescore?
        Life won't wait for you.

Коментар

• майте хора от Арсенал 2-0

първия гол Адебайор подаде на ван Перси и холандеца със злоба я вкара

втория гол след корнер , Адебайор удари топката в земята и после във вратата

Коментар

• на нашето момче май пак му е студено
            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
              Късмета на БАТЕ няма аналог във футбола.
              Къде забравяш за късмета на Турция това лято ??????

всеки мач биеха в последната минута , но накрая германците ги сложиха на мястото им 2 минути преди края

Коментар

• Късмета на БАТЕ няма аналог във футбола.
                Бербатов много бавно се адаптира, в Манчестър всеки играе за себе си и иска да остави останалите зад гърба си, така е в големите отбори. Няма кой да му подава всичките положения, за да вкара той. Роналдо например е много консумативен играч, ако може да стреля ще го направи,много рядко ще подаде. Мисля, че му трябва доста време, но ще го почакат, с толкоз пари се набутаха, спокойно

Коментар

• Пуснал съм ПРЕМИЕРЕ и гледам всички мачове , има и един канал където комбинират всички срещи от ШЛ

Коментар

• Рунито - 1:0
                    а нашия пак изтърва 100%
                    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                      Първоначално изпратено от _1912_
                      Бербатов какъв гол изпусна да вкара в 12 мин.- направо не е истина /сам на празна врата и Роналдо такава гримаса направи /, а Бате след контра атака поведе на Юве с 1-0 в 17 мин.
                      Къде го гледаш бе Шашкънино (Полки) на интернет телевизия ли .
                      Бате 2-0 Юве

РУни 1-0 за манчо

Коментар

• Гол 0*1 само МЮ

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
                          Бербатов какъв гол изпусна да вкара в 12 мин.- направо не е истина /сам на празна врата и Роналдо такава гримаса направи /, а Бате след контра атака поведе на Юве с 1-0 в 17 мин.
                          Къде го гледаш бе Шашкънино (Полки) на интернет телевизия ли .

Коментар

• Бербатов какъв гол изпусна да вкара в 12 мин.- направо не е истина /сам на празна врата и Роналдо такава гримаса направи /, а Бате след контра атака поведе на Юве с 1-0 в 17 мин.

Коментар

• Първоначално изпратено от purcy
                              хихихи егати инфото са дали в стандарт все пак това е негов вестник не знам какво се очаква тук
                              а чете ли, че били сложили 'бръмбари' към телефоните на целия изпълком според мен това е най-якото реалити и ако може някое радио да му откупи правата за излъчване, ще убие по рейтинг всички тв шоута
                              На целия изпълком не бръмбари ами хлебарки да им сложат се тая.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от purcy
                                хихихи егати инфото са дали в стандарт все пак това е негов вестник не знам какво се очаква тук
                                а чете ли, че били сложили 'бръмбари' към телефоните на целия изпълком според мен това е най-якото реалити и ако може някое радио да му откупи правата за излъчване, ще убие по рейтинг всички тв шоута
                                Ама виж как лъха на обективност от статията. "Гнусна...гавра...чиновник...гавра...далавери" .
                                А че има гнусни...гаври...чиновници... в много по-големи размери много им пука. Те пишат милите каквото диктува Борат Ганьов.

Коментар

Working...
                                X