Първоначално изпратено от B.Graham
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Късмета на БАТЕ няма аналог във футбола.
Бербатов много бавно се адаптира, в Манчестър всеки играе за себе си и иска да остави останалите зад гърба си, така е в големите отбори. Няма кой да му подава всичките положения, за да вкара той. Роналдо например е много консумативен играч, ако може да стреля ще го направи,много рядко ще подаде. Мисля, че му трябва доста време, но ще го почакат, с толкоз пари се набутаха, спокойно
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от _1912_Бербатов какъв гол изпусна да вкара в 12 мин.- направо не е истина /сам на празна врата и Роналдо такава гримаса направи/, а Бате след контра атака поведе на Юве с 1-0 в 17 мин.
РУни 1-0 за манчоНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от purcyхихихи егати инфото са дали в стандартвсе пак това е негов вестник
не знам какво се очаква тук
а чете ли, че били сложили 'бръмбари' към телефоните на целия изпълкомспоред мен това е най-якото реалити и ако може някое радио да му откупи правата за излъчване, ще убие по рейтинг всички тв шоута
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от purcyхихихи егати инфото са дали в стандартвсе пак това е негов вестник
не знам какво се очаква тук
а чете ли, че били сложили 'бръмбари' към телефоните на целия изпълкомспоред мен това е най-якото реалити и ако може някое радио да му откупи правата за излъчване, ще убие по рейтинг всички тв шоута
А че има гнусни...гаври...чиновници... в много по-големи размери много им пука. Те пишат милите каквото диктува Борат Ганьов.
Коментар
Коментар