IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
    голем смех
    Смехът наистина е голям, защото по едно време пишеха, че се страхувал да излиза по улиците след Световното точно заради цитираното от теб!

Ама явно толкова им дълга паметта! После защо националния им отбор е слаб - ами за това - щото най-силния им играч е левия бек!

Коментар

• сетих е за случка от лятото

http://www.novsport.com/news102044_1035.html

и сега тези fucking people го избират за най-добър футболист на англия за 2010

голем смех
      Last edited by p0lki; 08.02.2011, 13:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Няма лошо защитник да спечели наградата, но това си значи че халфовете и нападателите не стават за никакъв чеп!
        Нито в първенството, нито на международно ниво!!!
        не бе , пич

кой контузен , кой наказан, кой не бил във форма и накрая се получава, че родоотстъпника ашли кол е бил най-постоянен и най-малко слаб от всички останали английски милионери с бутонки

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Според мен Лампард трябваше да спечели този приз. Игра феноменално през целия сезон, като вкара много голове. Изборът на Коул има своята логика, но според мен Ламапрад щеше да бъде по-добрия избор.
          Никола, наградата се дава за календарната 2010 година. Лампарт не игра нищо на световното, а после цяла есен беше контузен. Ако се гледаше само пролетния полусезон на 2010 год. то тогава Руни беше най-добър до контузията си

Коментар

• Според мен Лампард трябваше да спечели този приз. Игра феноменално през целия сезон, като вкара много голове. Изборът на Коул има своята логика, но според мен Ламапрад щеше да бъде по-добрия избор.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
              един от постоянните футболисти на шампиона и носител на купата ---- нека и някой зашитник от време на време печели по някоя индивидуална награда - няма лошо
              Няма лошо защитник да спечели наградата, но това си значи че халфовете и нападателите не стават за никакъв чеп!
              Нито в първенството, нито на международно ниво!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                След като повдигнахте въпроса, най-големият ШОК си остава как дадоха Златната топка на Канаваро в годината, когато италианците станаха световни шампиони. Не че имам нещо против и защитниците да получават признание, но доколкото си спомням той освен 7-те мача на Световното не направи кой знае какво през сезона.
                като каза канаваро и се сетих, че вчера до като си драсках по форума си пуснах телевизията, до като прехвърлях каналите и се загледах в някакъв катарски мач --- в този момент дават капитана - гледам познато лице - обръща се и на фанелката му пише ....................................... канаваро

така, че ако не знаете сега играе в катар

Коментар

• След като повдигнахте въпроса, най-големият ШОК си остава как дадоха Златната топка на Канаваро в годината, когато италианците станаха световни шампиони. Не че имам нещо против и защитниците да получават признание, но доколкото си спомням той освен 7-те мача на Световното не направи кой знае какво през сезона.
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Поредно доказателство колко са слаби английските футболисти:

Ашли Коул шокиращо стана футболист на годината в Англия
                    един от постоянните футболисти на шампиона и носител на купата ---- нека и някой зашитник от време на време печели по някоя индивидуална награда - няма лошо

Коментар

• Поредно доказателство колко са слаби английските футболисти:

Ашли Коул шокиращо стана футболист на годината в Англия

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        или Ливера с трансфера на Керъл (поне засега, бъдещето ще покаже дали съм прав)
                        И без Керъл, и без Суарес, и без Торес ... резултата се видя вчера
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Ейййй това чукотките даже не могат и да изплагиятстват като хората.Развяват знамена с символи на Ливърпул СмЕх.
                          Life won't wait for you.

Коментар

Честита бира. Кажи кога и как да те почерпя. Иначе това са The Shankly Gates... какъв абсурден клуб само са Челси.

ако не се видим по-рано на някоя сбирка - на финала на Шипа, тъкмо ще ти/ми дам/дадеш 50 кинта

Тъпи, тъпи, колко да са тъпи - като за 50 милки паунда, ама не чак толкова като фена на Шити дет си изрисува Рунтавия на гърба или Ливера с трансфера на Керъл (поне засега, бъдещето ще покаже дали съм прав)
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Честита бира. Кажи кога и как да те почерпя. Иначе това са The Shankly Gates... какъв абсурден клуб само са Челси.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Мацаницата под Ел нинжо е от емблемата на Лузъра?
                              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Пробвай пак.
                                Мацаницата под Ел нинжо е от емблемата на Лузъра?
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X