IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    В мачовете срещу Звонарьова и Уилямс ми направи впечатление, че Цвети значително е намалила непредизвиканите грешки и е засилила началния си удар. 1-2 точки от сгрешен ретур на съперника без разиграване в сервиз геймовете на Цвети биха били безценни в този мач... Успех, Цвети! Стискаме палци
    Дори и да падне успя да затвори устите на всички НИ (и мен включително)!
    Дано все пак да постигне първата си победа срещу Квитова, след като се видя че точно на трева играта й се получава най-добре, а и двете й загуби са чак през 2008!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Вижте ръцете на Де Хеа. Той е извънземно?

Приликата е поразителна
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Аре бе ... Квитова ??
        да излиза спокойна и просто да и покаже кво може ...
        Мачкай Пиронче !!!
        В мачовете срещу Звонарьова и Уилямс ми направи впечатление, че Цвети значително е намалила непредизвиканите грешки и е засилила началния си удар. 1-2 точки от сгрешен ретур на съперника без разиграване в сервиз геймовете на Цвети биха били безценни в този мач... Успех, Цвети! Стискаме палци

Коментар

• Вижте ръцете на Де Хеа. Той е извънземно?

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Малко ме притеснява, че днешната и съперничка на 1/4 финала Квитова, по мое мнение, е най-добре представящата се до момента в турнира тенисистка, но какво пък... имаме право да мечатаем за втори пореден 1/2 финал
            Аре бе ... Квитова ??
            да излиза спокойна и просто да и покаже кво може ...
            Мачкай Пиронче !!!
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Браво Цвети! Браво Пиронкова!!!
              Малко ме притеснява, че днешната и съперничка на 1/4 финала Квитова, по мое мнение, е най-добре представящата се до момента в турнира тенисистка, но какво пък... имаме право да мечатаем за втори пореден 1/2 финал

Коментар

• Емо Костадинов: Само от Реал (Мадрид) няма оферта към Делев

Коментар

• Браво Цвети! Браво Пиронкова!!!

Коментар

• Хахах, Пирончето отупа и Айша

Коментар

• браво на Пиронката - загуби ми 35 евро, но няма как да не я поздравя.
                      П.С. Все пак са малко странни тези 4 победи в последните 6 месеца и сега изведнъж 4 поредни победи, при това срещу Звонарьова и циганката, но и това го има в зара. Още веднъж - браво и да задмине постижението си от миналата година
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Има, има и то не малко - това и ти го знаеш, не по-зле от мен, но да не издребняваме, че тук ще затънем в много тъп спор.
                        Фрайбург връща Дембеле в Левски?

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          имате тясна пъпна връзка с турците

няма левскар който да не е минал през турция

груйчо, ебаваше се с пирончета и глоздейчета, а сега нещо мъчиш ми се струва
                          имаме, факт, нашият патрон е умрял в борабат си срешу тяхната власт (по-скоро в опит да събуди заспалия народ, но това е друга тема). както и вашият патрон между впрочем. А, забравих - Той не умира (казавам го с респект, не си позвлоявам ебавки с национални герои, но това пък е съвсем друга тема)

Има, има и то не малко - това и ти го знаеш, не по-зле от мен, но да не издребняваме, че тук ще затънем в много тъп спор.

Че що да се ебавам - аз от Гвоздейчето съм много доволен: добри парички направих от нея тази година (виж с григор се уших на Уимбълфън малко, но пък той ми компенсира с турнира в ийстбърн на двойки) - особено то загубата със Серина в бирмингам, а със Звонарьова не го играх - по-долу съм написал зашо и истински се изкефих на победата й. Разбирам, че ти е градска и това пловдивчани страдате от много силен местен криворазбран патриотизъм (не знам защо: Пловдив е страхотен град и има всички условия за промишелн и селскостопански център на България, ама нещо не му се получава), но това не пречи да се казват и слабите й страни. Знам, че гради тенис академия в Пловдив и това е достойно за уважение, но до там - в залозите си рядко се влияя от емоции (освен ако не играе Левски).
                          Апропо, може и да сложа 100-на евро на другия маймун от двете сестри - коеф. не е чак толкова лош, но още не съм сигурен. успех на Пирончето.
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ами да... евентуален 1/2 финал на следващия Уимбълдън ще бъде еквивалентен на гол в 95-тата минута
                            Прав си, в мой минус е, но такова е условието на залога, така че да се надявам, че ако се стигне до продължение, ще е само стандартните 3 минути

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              За Барбуката, ще почакаме - ще видиме, а Иса е точно толкова звезда на Левски, колкото Бебе на Юнайтед (случайно и той замина за там). Ти кажи сега за ултра трансфера на Мечечиев нещо - ш'гу пцуете ли на майка или ще му пляскате
                              имате тясна пъпна връзка с турците

няма левскар който да не е минал през турция

груйчо, ебаваше се с пирончета и глоздейчета, а сега нещо мъчиш ми се струва

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                deal! Както се казва!
                                Само, моля те гледай догодина да не ползваш бутилката по същото предназначение, дет се вика!...
                                В смисъл - дълъг семеен живот ви желая!
                                ок, задовилих си хазартния глад в тази насока
                                Благодарско за пожеланието - може догодина пък друг повод за безпаметно напиване да излезе - знае ли човек

Коментар

Working...
                                X