IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Според мен тази година САФ ще играе с 4-2-3-1. Именно заради това са му толкова много крила. Съгласи се Груец, че нападение от

Валенсиа - Ианг - Нани
    --------------Рууни---------

е доста страшничко. Според мен има логика от това, защото си представи когато играеш срещу отбор от долната половина на таблицата те струпват много играчи в центъра, където оперира креативния халф и така или иначе ще остане изолиран от играта. Един вид Флетчър и Карикк пред нападателите са си идеални, за да подават топката по крилата, за да печелим

Привличането на Джоунс е много важно, защото тази година се пенсионира Гари. Отделно се очаква да продадем още през този трансферен прозорец О Шей и Браун. Така че има логика в трансферите на Съра.

Иначе единствения сценарий при който Нани може да си замине е ако бъде използван при една евенутална сделка с Интер за Снайдер.
    хайде да се включа и малко за ингилизкото първенство:

Ами смятам, че до момента ни един от топ отборите не е направил ни един читав трансфер (изключвам Шити - те нямат ни един трансфер, но това всъщност им е най-правилната политика за последните 2 години):
    1. Челси взеха недоказан тренер и платиха доста за него - може да се окаже и най-удачната им седелка евър, ама може и да е тотален провал
    2. За Аренал - засега мъка, ама за без пари - толкова
    3. Ливера - ще замълча
    4. Любимият на пуберите Манчо - хайде защитника как да е (цената му е бая висока, ама имали бол пари - дали), но Йънг за какво им е, пак не разбрах шри тази схема дет си я нарисувал липсва Чикатило, а доколкото си спомням той е откритието на миналата година (и закритието на нашата балерина съответно). Виж, ако взмат Снайдер и разкарат Нани-то по-бих го разбрал, ама Нани за Йънг - малко пак не ми се връзва, леко кон за кокошка идва, освен ако Интре не са поставили такова условие....

Абе ще гледаме и ще видим, ама може и нищо да не видим, ако БФС реши да ен гледаме (решение, което до известна степен подкрепям)
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      че що да не приема? Значи залогът е следният: ако до излизането на калсирането на АТП в първият понеделник след Уимбълдън 2012, Григир никога не е попадал в топ 30, независимо за колко време - печеля аз, в обратния случай - печелиш ти. Ок? Изграем пак на същото уиски - много се хареса на сватбата

П.С. Сори за закъсненлия отговор, но бях из Родопите през уикенда, а там е малко по-сложно с нета.
      deal! Както се казва!
      Само, моля те гледай догодина да не ползваш бутилката по същото предназначение, дет се вика!...
      В смисъл - дълъг семеен живот ви желая!

Коментар

ok, Имаме сделка - твоята е изпълнима по всяко време през следващата година,.а аз ще съм евентуално на падеж
        Ами да... евентуален 1/2 финал на следващия Уимбълдън ще бъде еквивалентен на гол в 95-тата минута
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          груйче, нищо не казваш за трансферите ви

още един засилихте към турция

Карабюкспор записа Иса като турчин

от мен да знаеш, че БЕРБО няма да играе в турция, но вие всяка година си продавате звездите там
          За Барбуката, ще почакаме - ще видиме, а Иса е точно толкова звезда на Левски, колкото Бебе на Юнайтед (случайно и той замина за там). Ти кажи сега за ултра трансфера на Мечечиев нещо - ш'гу пцуете ли на майка или ще му пляскате
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Ами мисля да приема баса при залог от 50 лв, а ти ще се почерпиш с каквото ти харесва, ако Григорчо ми донесе разочарование
            Условията са както си ги посочил по-долу за Марин

ok, Имаме сделка - твоята е изпълнима по всяко време през следващата година,.а аз ще съм евентуално на падеж

Коментар

• Whatever, спирам по темата, защото зациклихме в някакъв безсмислен спор, а след по-малко от 2 месеца ще има много по-смислени неща, за които ще можем да спорим

Коментар

Няма значение откъде си я взел, могъл си да се постараеш повече и да избереш някоя по-забавна
                Тази повече ли ти допада?

Системата на САФ от само крила и нападатели... 1-2-2-2-2-2
                Ернанедес- Бербатов
                Рууни - - Парк
                Парк - - Ашли Ианг
                Нани - - Валенсиа
                Рафаел - - Фабио
                -------- Де Хеа ------
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Между другото тази шега е взета от най-големия форум на Ливърпул фенове в света. Тоест е на фен на Ливърпул. Тоест, абсолютно нищо не ти е ясно.
                  Няма значение откъде си я взел, могъл си да се постараеш повече и да избереш някоя по-забавна

Коментар

И подписа ти и шегите ти са ми ясни
                    Между другото тази шега е взета от най-големия форум на Ливърпул фенове в света. Тоест е на фен на Ливърпул. Тоест, абсолютно нищо не ти е ясно.

Коментар

Дишай Хакинен. Дишай. Това беше шегичка. Дори съм ти го сложил в подписа ми за да не се бъркат хора, като теб но явно и това не е достатъчно.
                      И подписа ти и шегите ти са ми ясни

Коментар

• Дишай Хакинен. Дишай. Това беше шегичка. Дори съм ти го сложил в подписа ми за да не се бъркат хора, като теб но явно и това не е достатъчно.

Коментар

Ето системата на Ливърпул за следващия сезон. Наистина Далглиш е гений. Представям ви системата 1-0-10-0

gerrard - ucas - meireles - poulson - cole - spearing - aquilani - shelvey - adam - henderson
                          ------------------------------------------------------------- Reina -------------------------------------------------------------
                          В някои случаи (какъвто е и този) се напъваш повече от необходимото. Почини си лятото и си запази остроумията за началото на сезона

Коментар

• Ето системата на Ливърпул за следващия сезон. Наистина Далглиш е гений. Представям ви системата 1-0-10-0

gerrard - ucas - meireles - poulson - cole - spearing - aquilani - shelvey - adam - henderson
                            ------------------------------------------------------------- Reina -------------------------------------------------------------

Коментар

ние трябвало да се сменят през определен интервал
                              груйче, нищо не казваш за трансферите ви

още един засилихте към турция

Карабюкспор записа Иса като турчин

от мен да знаеш, че БЕРБО няма да играе в турция, но вие всяка година си продавате звездите там

Коментар

• Ами мисля да приема баса при залог от 50 лв, а ти ще се почерпиш с каквото ти харесва, ако Григорчо ми донесе разочарование
                                Условията са както си ги посочил по-долу за Марин

Коментар

Working...
                                X