Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ето една лоша новина:
Георги Първанов поздрави Цвети за представянето на „Уимбълдън”
Тоя гледа да докара лош късмет където трябва и където не трябва.
Преди няколко години на един волейболен мач отиде в Турция и точно него загубихме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеУспех на нашето момиче и дано да опровергае всички песимисти, воглаве с мен - давай, Пиронче, мачкааааааааай
Точно тека Гуруец,
Квото има да стаа, ше стаа ...
Въриантите са два ... налЕ ...
Ас пожелаам на Цвети, само да е спокойна и съсредоточена ...
Па че я видиме таа колко е корава ...
Аре малко повече доверие деХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеРазбира се можем да мечтаем. Победителката от мача на Цвети на полуфинала ще играе срещу Азаренка или Пишчек.
Според мен те са по-добрия избор от другия поток - Шарапова, Цибулкова и Бартоли!
Успех на нашето момиче и дано да опровергае всички песимисти, воглаве с мен - давай, Пиронче, мачкааааааааайNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнениеЗащо пък не и финал! Да си помечтаем, де.
Според мен те са по-добрия избор от другия поток - Шарапова, Цибулкова и Бартоли!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеМалко ме притеснява, че днешната и съперничка на 1/4 финала Квитова, по мое мнение, е най-добре представящата се до момента в турнира тенисистка, но какво пък... имаме право да мечатаем за втори пореден 1/2 финал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеИменно ...
Най-важен е резултата ...
Другото е бла-бла ...
Успех на БЪЛГАРЧЕТО !!!!
...
куга е тоа мач ?ас по принцип не га убичам тениса, ама сега с Гришо и Цветето понаглеждам и кортовете
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеХич не търся извинения за ония назобан добитък, просто казвам, че нашето момиче трудно й се противопоставя...и миналата година стана така.
Сега дали се преструвала на контузена, дали реално е била с проблеми нас не ни интересува! Важен е резултата, който беше 2-0 за Пирончето! Дано след тези 2 победи над високопоставени тенисистки още повече да и се вдигне тонуса и да разбие чехкинята!
Най-важен е резултата ...
Другото е бла-бла ...
Успех на БЪЛГАРЧЕТО !!!!
...
куга е тоа мач ?
ас по принцип не га убичам тениса, ама сега с Гришо и Цветето понаглеждам и кортовете
Last edited by Колчо Слепеца; 28.06.2011, 11:33.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАби кви извинения бре ... ??? Оная контузена, другата притеснена ...
Сега дали се преструвала на контузена, дали реално е била с проблеми нас не ни интересува! Важен е резултата, който беше 2-0 за Пирончето! Дано след тези 2 победи над високопоставени тенисистки още повече да и се вдигне тонуса и да разбие чехкинята!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТрябва да признаем, че Звонарьова игра с контузия, което помогна, но вчера Винъс няма никакво извинение за унижението което понесе! Все пак да не забравяме, че е петкратна носителка на титлата тук!
Била си я е ...
Аре стига умаловажавали победата ...
Ся шамара и на следващата ...
Няма кво да им се плаши ...
Само спокойствие,
тренера да направи читав разбор преди срещата ...
Съсредоточаване, да няма тъпотии и тва е !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеНа мен също!
Чистосърдечно си признавам, че и давах не повече от 3-ти кръг, дори и преди да стане ясно, че там я чака Звонарьова.
Обаче в момента играе страхотно и дано и днес запази нивото
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДори и да падне успя да затвори устите на всички НИ (и мен включително)!
Дано все пак да постигне първата си победа срещу Квитова, след като се видя че точно на трева играта й се получава най-добре, а и двете й загуби са чак през 2008!
Чистосърдечно си признавам, че и давах не повече от 3-ти кръг, дори и преди да стане ясно, че там я чака Звонарьова.
Обаче в момента играе страхотно и дано и днес запази нивото"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар