IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    някой да отдели 3 минути и да напише условията, за да се включат и още примерно...
    Писателят си ти, Грую!....
    е, щом мен ме номинирате
    Условията са следните:
    влизат макс. много играчи на 20 или 50 кинта (за мен лично мизата е без значение, но ако наситина ще се съберат повече хора - нека да я направим 20 кинта, напълно съм за), като играта се намира тук - има си правила и условия разписани на сайта.
    Стартира се с отбора, който сам си си избрал (с бюджета, който имаш, си закупуваш играчи от Шипъ) и според реалните резултати във Висшата лига, твоят отбор точкува определни точки и се състезава с другите отбори, които са в твоята форумна лига, т.е. с останалите платили таксата вход
    На края на шампионата се глада крайното класиране на участниците в наша лига и победителя взема 60% от събарния награден фонд, втория - 30%, а третия - 10% - разпределнието е примерно.

в общи линии и накратко е това/ ще се радвам да се съберем повече хора
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Свалете мизата на 20 кинта и може да станат 10 участника - награден фонд 200 лв.

Сега сте 4 * 50 - същия награден фонд - трима "призьори" и само един "губещ"

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        дотук сем 4 платени - аз, ти, Хаки и Полки, на по 50 кинта. За безплатните - не знам, но щом си се заел със задачата - почвай да сондираш мнения и да драскаш на лични
        някой да отдели 3 минути и да напише условията, за да се включат и още примерно...
        Писателят си ти, Грую!....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Обобщено - дано да дръннем казаците 2 пъти с по 3:0 или 3:1 и да не се занимаваме с глупости. БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!!!!!
          Ще те повторя:"А дано ама надали".
          Толкова сме зле, че очаквам дори руснаците да излязат с втория си отбор (защото финалите са след 10 дена и не си струва да се напъват пък и Алекно е стара дружка на нашия тренер) пак да вземат поне 2 гейма в единия мач.
          За мен надеждата е италианците да бият Куба или Аржентина - Сърбия и така някой от последните 3 отбора да остане с по-лош актив от нас.
          Все пак се чудя с тази игра има ли смисъл да ходим на финалите и да паднем 3 мача с по 1-3 и да се приберем на*кани!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Ба си ужаса само ние ли сме професионалистите, на които им се откъсват 50 кинта за хазарт?

Аз предлагам да си направим отделна платена лига, защото не ми се играе за слава.

Груец ти оженили се вече?
            Професионалистите в момента са в акции бе, Колец и всеки леФ е важен Плюс това Суфлекса изобщо не е хазарт, за разлика от Фентъзито - тук само смяташ 2-3 ковф. на база на подадените подробни данни от супер прозрачните ни дружества, следиш нивата на пробив и съпротива, сравняваш с МА50 и айде като почнат да валят милионите

Иначе, да, зажених се, какво да правиш - все някога трябва да се прежалиш
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• И за финал, да драсна и няколко реда за най-важното и занчимо българско участие във всички спортове в последните 10 години (изключая може би 1/4 финала на Левски за ЛЕ и влизането в ШЛ), а именно националния по волейбол. Няма Пиронки, няма говеда, няма чорби, няма Барбуки и т.н. - там е истинския спорт, който ни носи успехи, поне според мен.

Та ситуацията е шибана, но не е безнадеждна - в момента сме на последното 8-мо място, което реално ни дава право да играем на финалите, но да видим какви са изходните позиции на останалите отбори.
              1. Група А - тук първи са бразилиеросите, а втори са полшците, които имат равни точки със сащианите - по 18. хамериканите имат мачове с тоталния аутсайдер Пуерто Рико (най-слабия отбор въобще ж турнира и без нито една точка), т.е. сащианите вземат 6 точки, а Полша едва ли ще бие два пъти с 3:0 или 3:1 бразилците, т.е. в тази група тярбва да очакваме чудо, което няма как да се случи и все пак може да се надяваме
              2. Група В - нашата, ще я разгелдам накрая - ние твърдо сме втори с 18 точки, а рашата първи
              3. Група С - най-интересната - Аржентина са първи с 22, а шумадийските к.пелета са втори с 18 точки, но с по-добри показатели от нас, като сърбежите са домакини на Аржентина в последните мачове
              4. Група Д - Италия са първи с 25 точки, а Кубинкажа са втори с 20 точки, като в поселдните мачове храбрите Италиани са домакини на поданиците на Кастро

варинати за класиране:
              1. Първи илюзорен, но при него се класираме на 100% - полша бие 2 пъти Бразилия с по 3:0 или 3:1 (САЩ на 1000% ще размажат Пуерто Рико, освен ако не са решили да играят ултра черно тото) и както и да завършим с рашата все ще се класираме
              2. Втори илюзорен, но и при него се класирамен ан 100% - бием два пъти с по 3:0 или 3:1 рашата и ни е през някои органи какво става в другите групи
              3. Полуреалистични (полша логично не успява да бие 2 пъти с по 3:0 или 3:1, а и нашите не успяват да вземат мачовете си с мадър раша с по 3:0 или 3:1) - тогава трябва да се случи едно от следните две неща:
              3.1. Да изправарим като показатели втория отбор в група С - абе тегава работа, тук има няколко комбинации, но си е божа работа, щото играят втория с първия, както и при нас и т.н.
              3.2. Да изпреварим втория в група Д (това на 99.99% е Куба, ако е Италия - няма как да ги изпреварим) - кубинкажа ни води с 2 точки, т.е. при една наша победа и 2 техни загиби или две техни загуби с по 0:3 и 1:3 и две наши загуби с 2:3, пак се калсираме. Абе и тук си е въртележка

Обобщено - дано да дръннем казаците 2 пъти с по 3:0 или 3:1 и да не се занимаваме с глупости. БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!!!!!

Коментар

• Ба си ужаса само ние ли сме професионалистите, на които им се откъсват 50 кинта за хазарт?

Аз предлагам да си направим отделна платена лига, защото не ми се играе за слава.

Груец ти оженили се вече?
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Казвайте какво правим за фентъзито. Колко човека сме до момента, на какви пари и ще има ли безплатна лига?

дотук сем 4 платени - аз, ти, Хаки и Полки, на по 50 кинта. За безплатните - не знам, но щом си се заел със задачата - почвай да сондираш мнения и да драскаш на лични

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Браво на Пирончето въпреки загубата.
                    Жалко че силите й стигнаха да се противопостави само във втория сет! Дано до края на сезона самочувствието й се върне и да запише повече победи отколкото до сега!!!
                    ха дано, ама ..... Жалко за нашата, че падна, но и това и постижение е повече от отлично с оглед на играта й в последната година - сега ще й отпаднат само 400 точки и ще е около 50-то място, нио вече няма да е поставена в почти всички сериозни турнири (което е много голям минус), а в най-големите може и да трябва да игаре квалификации, за да влезе в основната схема (но това си е плюс, защото и квалификациите дават точки, а отпадането в първи кръг, ако не си играл квалификации ти носи само 1 точка), така че пак има шансовое и догодина да е сред посатвените в големите турнири, но определено трябва да се стегне. Искрено се надявам сега пак да не и дадат някоя измислена купа, както след 1/2 финала на Уимбълдън миналата година - за пръв път виждам да се дава купа за 1/2 финал и да намали модните си изяви, които явно и пречат - Глигорчо е идеалният пример за това как като престанеш да си дзвиздъ и може и да станеш средна калса тенисист, апри жението е несравнимо по-лесно отколкото при мъжете дано да не чакаме пак една година, за да я видим на 1/4 финал в който и да е турнир. Успех.

Коментар

• Казвайте какво правим за фентъзито. Колко човека сме до момента, на какви пари и ще има ли безплатна лига?
                      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Браво на Пирончето въпреки загубата.
                        Жалко че силите й стигнаха да се противопостави само във втория сет! Дано до края на сезона самочувствието й се върне и да запише повече победи отколкото до сега!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          БРАВО ЦВЕТИ!!! БОРИ СЕ ДО КРАЯ И ЗАГУБИ С ЧЕСТ!!! ДНЕС ПОНЕ ЗА 2 ЧАСА БЯХ ГОРД ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
                          Браво!!!Това моме е голяма късметлийка!!!С таз техника и физика до тук!!!Евала!!!

Коментар

• БРАВО ЦВЕТИ!!! БОРИ СЕ ДО КРАЯ И ЗАГУБИ С ЧЕСТ!!! ДНЕС ПОНЕ ЗА 2 ЧАСА БЯХ ГОРД ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                              че съм на работа
                              livetv.ru/bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                                Някой може ли да даде линк, къде мога да гледам мача на Цвети on-line, че съм на работа
                                bet365.com - но трябва да имаш сметка и да се логнеш, иначе не тръгва видеото.
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X