Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениемисля, че и man_united ще се прежали в крайна сметка..... нали сте един и същ юзър
Не че са кой знае колко много, обаче сумата ще иска съвсем друго отношение. Трябва да се следят отборите: кой играе, кой не играе, кой може да е контузен.
Аз играта я имам като забавление повече, отколкото като залог някакъв!
Мисля че 10 човека по 20 кинта като дадат първия пак ще вземе 100-120 и не виждам защо да не е така!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКолчо - седми номер фпит !!!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеДобре до тук на 50 лева сме:
1. Марин
2. Хакинен
3. Груеца
4. Никола
5 Полки
6. ?
Няма ли някой да престраши? Сега ще пиша и на Колчо по bbm-a да го питам дали ще се фпие и той.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Аз се надявам и Греъм да се фпие тази година.
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениемисля, че и man_united ще се прежали в крайна сметка..... нали сте един и същ юзърThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеДобре до тук на 50 лева сме:
1. Марин
2. Хакинен
3. Груеца
4. Никола
5 Полки
6. ?
Няма ли някой да престраши? Сега ще пиша и на Колчо по bbm-a да го питам дали сще се фпие и той."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАз потвърждавам, че и за мен е без значение дали ще влизаме с 20 или с 50 лв.... важното е да се съберем повече участници, за да има по-оспорвана надпревара
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение20 са малко.... каква може да ти бъде мотивацията?
Марине, влизай не се лигави."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Момчета, кой мислите, че ще спечели Уимбълдън при мъжете?
Там очакванията ми са след днешните 1/4 финали да остане т.нар. "голяма четворка", а именно Надал, Федерер, Ноле и Мъри... а от сблъсъците между тях можем да очакваме всичко
Аз принципно съм фен на Федерер и се надявам той да триумфира, но шансовете на останалите не са за подценяване: Мъри е домакин и все някога трябва да спечели турнир от големия шлем, Надал е номер 1 в света и играе най-добрия защитен тенис, а Ноле мисля, че има една единствена загуба тази година (на РГ от Федерер)...
Мнения?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар