Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМай ще трябва да обърнеш подредбата
Цонга успя да бие Григорчо, че Федерер и Джокович ли ще го спрат
Според мен мачът Цонга-Ноле ще е страшно атрактивен и препоръчвам да се гледа на всяка цена"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Мерси Хаки.
Иначе слуховете за Насри не спират.
Manchester United to bid £20m for Samir Nasri
http://www.belfasttelegraph.co.uk/sp...#ixzz1QjYdAHmU
Според мен просто ни използва, за да подпише нов договор с Арсенал за ~ 130k.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеВъв финалния мач твърдо ще съм за този, който е излязъл от потока на Федерер, Ноле и Цонга (подредил съм ги според шансовете им да стигнат до финала)
Цонга успя да бие Григорчо, че Федерер и Джокович ли ще го спрат
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеТОВА НОВИЯ БАРТЕЗ ЛИ Е
ЧЕСТИТО
Иначе сега сериозно. Де Хеа един от най-добрите млади вратари в света. Преди седмица спечели световното първенството за U21. Определено е много рисковано 20 годишен келеш да бъде вратар на Манчестър Юнайтед, но все пак SAF knows best.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениещо, има решение и на този проблем (нали и деята е да се съберем макс. много)- манчо влиза с 20 кинта, а ако заеме едно от първите 3 места, печалбата му ще бъде намалена респективно 2,5 пъти и остатъка от нея ще бъде разпределена за другите печелвши. Ако всички печеливши са от тези с по 20 кинта залог (да предположим, че ще има и други като Манчо), то тогава, неразпределанат печалба отива като джакпот за следващта година - как ви звучи?
П.С. евалата на Манчо, че си казва кое както му е, а няма; ама това е хазарт, ама дрън-дрън и прочие
1. 6 човека по 50 кинта, които играят за "джакпота" + останалите ние които ще сме в лигата, но само като "пълнеж", т.е. само за слава ще се борим.
2. 10-15 човека по 20 кинта, и юруш на маслините всички!
Коментар
-
не съм и фен на тази, но не отричам, че приликата е над 90%..... очите не могат да се сбъркат
Във финалния мач твърдо ще съм за този, който е излязъл от потока на Федерер, Ноле и Цонга (подредил съм ги според шансовете им да стигнат до финала)Last edited by Hakkinen; 29.06.2011, 12:30."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеman_united, не се цепи от колектива ей! Аз съм единствения представител на отбора.
1. Марин
2. Хакинен
3. Груеца
4. Никола
5 Полки
6.Колчо
7. ?
П.С. евалата на Манчо, че си казва кое както му е, а няма; ама това е хазарт, ама дрън-дрън и прочиеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеМомчета, кой мислите, че ще спечели Уимбълдън при мъжете?
Там очакванията ми са след днешните 1/4 финали да остане т.нар. "голяма четворка", а именно Надал, Федерер, Ноле и Мъри... а от сблъсъците между тях можем да очакваме всичко
Аз принципно съм фен на Федерер и се надявам той да триумфира, но шансовете на останалите не са за подценяване: Мъри е домакин и все някога трябва да спечели турнир от големия шлем, Надал е номер 1 в света и играе най-добрия защитен тенис, а Ноле мисля, че има една единствена загуба тази година (на РГ от Федерер)...
Мнения?
Сори за офф-а, ама не се сдържах. Аз лично мисля, че ще бият мръсния сърбеж при мъжете (освен ако на Надал контузията не е поредното театро) и Азаренка/Квитова при жените. Апропо, като казах Квитова - ти май си и скрит фен - сложил си я за Аватар
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеВолна птичка си ти Кольо...а аз нямам време да задълбавам толкова навътре (жена, 2 деца - женски )
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар