IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Голяма победа на Цонга. Федерер до вчера не беше губил мач от големия шлем, в който е повел с 2-0... явно се оказва прав Грую, че вече започва да залязва. В последно време в турнирите от Големия Шлем редовно си отпада на 1/4 финал или 1/2 финал. Жалко, искаше ми се поне още в един турнир да видим стария Федерер
    Според мен мачът Цонга-Ноле ще е страшно атрактивен и препоръчвам да се гледа на всяка цена
    Ами време му е на Цонга да мине от графа "надежда" към "шампион"...не знам дали ще е сега, въпреки че спокойно може да бие и Ноле и Рафа или в някой от следващите турнири!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Май ще трябва да обърнеш подредбата
      Цонга успя да бие Григорчо, че Федерер и Джокович ли ще го спрат
      Голяма победа на Цонга. Федерер до вчера не беше губил мач от големия шлем, в който е повел с 2-0... явно се оказва прав Грую, че вече започва да залязва. В последно време в турнирите от Големия Шлем редовно си отпада на 1/4 финал или 1/2 финал. Жалко, искаше ми се поне още в един турнир да видим стария Федерер
      Според мен мачът Цонга-Ноле ще е страшно атрактивен и препоръчвам да се гледа на всяка цена
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Мерси Хаки.

Иначе слуховете за Насри не спират.

Manchester United to bid £20m for Samir Nasri

http://www.belfasttelegraph.co.uk/sp...#ixzz1QjYdAHmU

Според мен просто ни използва, за да подпише нов договор с Арсенал за ~ 130k.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Във финалния мач твърдо ще съм за този, който е излязъл от потока на Федерер, Ноле и Цонга (подредил съм ги според шансовете им да стигнат до финала)
          Май ще трябва да обърнеш подредбата
          Цонга успя да бие Григорчо, че Федерер и Джокович ли ще го спрат

Коментар

• От мен също честито, но без ирония
            Де Хеа е добър вратар и според мен ви беше най-добрия избор, след като стана ясно, че с Нойер няма да се получат нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              ТОВА НОВИЯ БАРТЕЗ ЛИ Е

ЧЕСТИТО
              Само дано не се окаже новия Алмуня.

Иначе сега сериозно. Де Хеа един от най-добрите млади вратари в света. Преди седмица спечели световното първенството за U21. Определено е много рисковано 20 годишен келеш да бъде вратар на Манчестър Юнайтед, но все пак SAF knows best.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                ТОВА НОВИЯ БАРТЕЗ ЛИ Е

ЧЕСТИТО

Коментар

• http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...-signs-on.aspx

Честито!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    що, има решение и на този проблем (нали и деята е да се съберем макс. много)- манчо влиза с 20 кинта, а ако заеме едно от първите 3 места, печалбата му ще бъде намалена респективно 2,5 пъти и остатъка от нея ще бъде разпределена за другите печелвши. Ако всички печеливши са от тези с по 20 кинта залог (да предположим, че ще има и други като Манчо), то тогава, неразпределанат печалба отива като джакпот за следващта година - как ви звучи?

П.С. евалата на Манчо, че си казва кое както му е, а няма; ама това е хазарт, ама дрън-дрън и прочие
                    Аз мисля че 2 варианта са по-удачни от текущо обсъждания: 6 човека по 50 кинта:

1. 6 човека по 50 кинта, които играят за "джакпота" + останалите ние които ще сме в лигата, но само като "пълнеж", т.е. само за слава ще се борим.

2. 10-15 човека по 20 кинта, и юруш на маслините всички!

Коментар

• не съм и фен на тази, но не отричам, че приликата е над 90%..... очите не могат да се сбъркат

Във финалния мач твърдо ще съм за този, който е излязъл от потока на Федерер, Ноле и Цонга (подредил съм ги според шансовете им да стигнат до финала)
                      Last edited by Hakkinen; 29.06.2011, 12:30.

Коментар

• Като ще сме с еднакъв вход всички, предлагам да уважим тези, които искат да е по-ниския...

Коментар

• Е да то ще има такива, които ще искат да играят и с 10 лева и тогава печалбата им ще се намалява по 5 пъти.

Тъпо е така. Всичките влизаме с еднаква сума и това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            man_united, не се цепи от колектива ей! Аз съм единствения представител на отбора.

1. Марин
                            2. Хакинен
                            3. Груеца
                            4. Никола
                            5 Полки
                            6.Колчо
                            7. ?
                            що, има решение и на този проблем (нали и деята е да се съберем макс. много)- манчо влиза с 20 кинта, а ако заеме едно от първите 3 места, печалбата му ще бъде намалена респективно 2,5 пъти и остатъка от нея ще бъде разпределена за другите печелвши. Ако всички печеливши са от тези с по 20 кинта залог (да предположим, че ще има и други като Манчо), то тогава, неразпределанат печалба отива като джакпот за следващта година - как ви звучи?

П.С. евалата на Манчо, че си казва кое както му е, а няма; ама това е хазарт, ама дрън-дрън и прочие
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Момчета, кой мислите, че ще спечели Уимбълдън при мъжете?

Там очакванията ми са след днешните 1/4 финали да остане т.нар. "голяма четворка", а именно Надал, Федерер, Ноле и Мъри... а от сблъсъците между тях можем да очакваме всичко
                              Аз принципно съм фен на Федерер и се надявам той да триумфира, но шансовете на останалите не са за подценяване: Мъри е домакин и все някога трябва да спечели турнир от големия шлем, Надал е номер 1 в света и играе най-добрия защитен тенис, а Ноле мисля, че има една единствена загуба тази година (на РГ от Федерер)...

Мнения?
                              федерер и Мъри нямат шансове, според мен - Мъри принципно няма никави шансове, шото е британски брус, а Рожко, откак се ожени за кравата Мил(р)ка - нищо не ства от него и единствената причина поради която играе (пак спред мен) е, че най-вероятно яко се е ушил някъде и му трябват кинти, та затова остана да се излага и да го бият знайни и незнайни - на мен лично супер много ми падна в очите, като не се отказа след нагласения РГ (как пък така Надал се контузи и взе че падна от Сьодерлинг) - ами взел си всичко бе пич,най-великия си, глей си старините и си джиткай за удоволствие. Същата работа като Шумахер (и двамата са ми противни, но не моаг да не призная, че са най-великите) - за чий се върна да му се свеят и гаргите, вместо да си остане непобедимия

Сори за офф-а, ама не се сдържах. Аз лично мисля, че ще бият мръсния сърбеж при мъжете (освен ако на Надал контузията не е поредното театро) и Азаренка/Квитова при жените. Апропо, като казах Квитова - ти май си и скрит фен - сложил си я за Аватар

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Волна птичка си ти Кольо...а аз нямам време да задълбавам толкова навътре (жена, 2 деца - женски )
                                Бе то да ти кажа и аз немам, ама така за тръпката ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X