IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз най-накрая на 27 Август ще мога да отида да гледам на Олд Трафорд мач с Арсенал и ще мога да споделя опита си от първо лице.

Иначе не знам, дали има по-тиха публика в Англия от тази на Арсенал и Челски. Когато не ги освиркват феновете е като в библиотека. Анфилд винаги е имал магическа обстановка. Човек не може да си криви душата за това.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Малко радост за Хаки, Греъм, Вълчо и другите фенове на пуул нещо в което ни биете
      THE LOUDEST FANS IN THE PREMIER LEAGUE REVEALED:

ПП Има и други интересни класации там, може да си ги видите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        .... Аз принципно съм за подобно решение - все пак дори и Светкавица - Лудогорец е по-важен за нашата татковина от Манчо-Ливера (примерно), а и честно да ти кажа имам повее уважение към феновете на Цска, отколкото към тези на Барса (примерно) - едните подрепят български отбор, който все пка носи някакви, макар и минимална гордост и повдигане на националното самочувствие на българина, а другите са просто чуждопоклонници. сега предполагам ще запиташ като как така забраната за чужди мачове, ще качи нивото на футбола ни? Ами много просто - футбол се прави с пари (таланти горе-долу имаме, но няма кой да ги открие и развива с 400-500 кинта треньорска заплата), а прите идват и от ТВ права, и от билети на публиката. Повече кинти - по-добър футбол. дали ще сатне - ще видим, пъй и на теб никой не ти пречи, ако толкова те кефи ингилизкото, да си го гледаш - айтове колкото щеш

П.С. И само за инфо - родното първенство е доста по-гледаемо от ингилизкото, според пийпъкмметриката на телевизиите.
        Груйче, по принцип си прав, ама не съвсем!
        Наредбата на УЕФА е не нашите мисирки да се накълват ами да отидат хората по стадионите!С тоз калпав футбол дето се играе на 95% от мачовете в АРФГ (може би без 4-5 мача всичкото е леш) никой не иска да го гледа. Ни по ТВ още по-малко на стадиона! То и само гамените взеха да ходят, че направо да те е страх да стъпиш (ама това е друг въпрос)!

Тези "пипълметри" хич не им вярвам пък и като се замислиш БТВ Йекшън (дет не си плащат сега масрафа) направиха от 8 мача, 6 телевизионни! Като се има предвид някои ентусиасти, че гледат всичките...

Аз лично съм гледал мачовете САМО между ЦСКА, Левски и Литекс за цяла година, щото предпочитам Уулвс-Блекпул пред Локо Сф-Черно море например (изрично казвам изпадащи,борещи се срещу "кандидати за Европа).

Коментар

• Ами Груец, това си е българска новина едва ли ще я има в skysports.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            колец, ти пък откога четеш наши сайтове, нали сал ингилизките признаваше за достаоверни 9то малко трудно ингилизте да шишат за родните ТВ-та, ма все пак). Аз принципно съм за подобно решение - все пак дори и Светкавица - Лудогорец е по-важен за нашата татковина от Манчо-Ливера (примерно), а и честно да ти кажа имам повее уважение към феновете на Цска, отколкото към тези на Барса (примерно) - едните подрепят български отбор, който все пка носи някакви, макар и минимална гордост и повдигане на националното самочувствие на българина, а другите са просто чуждопоклонници. сега предполагам ще запиташ като как така забраната за чужди мачове, ще качи нивото на футбола ни? Ами много просто - футбол се прави с пари (таланти горе-долу имаме, но няма кой да ги открие и развива с 400-500 кинта треньорска заплата), а прите идват и от ТВ права, и от билети на публиката. Повече кинти - по-добър футбол. дали ще сатне - ще видим, пъй и на теб никой не ти пречи, ако толкова те кефи ингилизкото, да си го гледаш - айтове колкото щеш

П.С. И само за инфо - родното първенство е доста по-гледаемо от ингилизкото, според пийпъкмметриката на телевизиите.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Който играи пичели, който ни играи ни пичели!
              Обаче риска от залог за нашите си е доста голям, въпреки че след вчерашната победа на Бразилия чистата победа е почти задължителна
              Прав си, Росту Естойковски и той така казва, а той беше уникален играч, но пък доста слаб инвеститор

поляците логично паднаха, а сърбеците логично биха, така че варианта с Полша втори отпада и сега остава да изпреварим Аржентина или Сърбия, който е втори - най-вероятно Аржентина или Куба. Хубавото е, че кубинкажа падна в първия си мач, така че засега са само 2 точки пред нас и с мач повече от нашите. лошото е, че вторият им мач с жабарите е след нашия втори мач с рашата, акто знаем добрите взаимоотношения на кубинците и италианите, както и лошите на италианите с нас - този мач гаранция ще им го дадат, ако на кубинкажа му трябва. Абе трябва да ситреснем 2 пъти рашата и да не си правим тъпи сметки
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Гледам и коеф. на нашите за победа срещу казаците на волей днес - никак не лош 2.60, ама някакси не съм убеден. Абе за коеф. си заслужава да се рискува, но за тази седмица вече си изхарчих лимита за загуби, та едва ли ще го играя. Успех на нашите
                Който играи пичели, който ни играи ни пичели!
                Обаче риска от залог за нашите си е доста голям, въпреки че след вчерашната победа на Бразилия чистата победа е почти задължителна

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Това отдавна го коментират и уви ще стане .
                  Само дето БФС си правят планове да не се дават чужди мачове, а само нашето първенство. А то наредбата на УЕФА не била такава

Надявам се можем да гледаме мачовете по някоя сателитна програма - и без това водещите на Диема, не са за слушане!

Коментар

• http://topsport.ibox.bg/news/id_1615225856

WTF?!?!

Коментар

• Ти си достигнал седмичния си лимит за загуби, аз обаче припечелих добре от Уимбълдън тази седмица и мисля да ги пробвам нашите момчета... мерси, че ми напомни, че са днес
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Голяма победа на Цонга. Федерер до вчера не беше губил мач от големия шлем, в който е повел с 2-0... явно се оказва прав Грую, че вече започва да залязва. В последно време в турнирите от Големия Шлем редовно си отпада на 1/4 финал или 1/2 финал. Жалко, искаше ми се поне още в един турнир да видим стария Федерер
                        Според мен мачът Цонга-Ноле ще е страшно атрактивен и препоръчвам да се гледа на всяка цена
                        на федерер проблема му е чисто психологически - вече му липсва мотивация, от една страна, а от друга - много взе да се панира (хипер нетипично за голям шампион), ако някой излезе срешу него не насран и с желание за игра. Естествено и кравата Мил(р)ка си оказва своето влияние ( к.р. оправя, к.р разваля, както се казва, само че в женски вариант) и т.н. и т.н., просто трябваше да се откаже, докато беше на върха, но човешката алчност край няма.

колкото до двата мача от 1/2 финалите - според мен ще са супер безинтересни като резултат - очаквам лесни победа и на сърбежа, и на Мангал, като особено тази на шумадийчето ще е супер лесна - Цонга никога не е ставал за големия тенис. тъй като няма да ги игаря и двата мача, можете спокойно да ги бетнете, макар че коеф. хич не са високи - ще излязат (ама да не ме псувате после)

Гледам и коеф. на нашите за победа срещу казаците на волей днес - никак не лош 2.60, ама някакси не съм убеден. Абе за коеф. си заслужава да се рискува, но за тази седмица вече си изхарчих лимита за загуби, та едва ли ще го играя. Успех на нашите

Коментар

Ама на него участието му в тази реклама е като във важен мач на Юнайтед
                          Е по-голямо е! Влиза на терена в началото на мача, а не като на финала на ШЛ

ПП И настрани от шегата най-вероятно не са го показали щото няма как да сложи фланелка Адидас...другите къде в клубния, къде в националния си отбор са ги показали, а него няма как

Коментар

• Ама на него участието му в тази реклама е като във важен мач на Юнайтед
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Бербо включен в новата реклама на Adidas (видео)

Коментар

Голяма победа на Цонга. Федерер до вчера не беше губил мач от големия шлем, в който е повел с 2-0... явно се оказва прав Грую, че вече започва да залязва. В последно време в турнирите от Големия Шлем редовно си отпада на 1/4 финал или 1/2 финал. Жалко, искаше ми се поне още в един турнир да видим стария Федерер
                                Според мен мачът Цонга-Ноле ще е страшно атрактивен и препоръчвам да се гледа на всяка цена
                                съвсем нормално е вече федерер да отпада толова рано от турнирите.младите лъвчета са безпощадни.много ми се искаше да изравни редорда на сампрас на уимбълдън но уви едва ли ще успее.погледите сега са насочени към ноле,рафа мъри и т.н.относно мача ноле-цонга,мисля че комшията е фаворит за победата.другия полуфинал също е много интересен.там нямам никаква идея кой ще спечели.надал доказа че може да играе на уимбълдън,но пък мъри ще мотивиран пред собствена публика да оправдае очакванията.незнам,там също ще е интересно.
                                http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

Working...
                                X