IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Lakers пак мачкат, Кобе с 49 точки

Коментар

• Тази тема не е за такива спорове.

Бъдете коректни към опозицията, макар и слаба
      Недвижими имоти [URL=http://bit.

Коментар

• Как се става Шампиооон говждия стадиоон Класика!

Коментар

• Супер идея!!!!Награждаването да е на Герена.Нали имаше една песничка
          Life won't wait for you.

Коментар

• Дайте купата на ЦСКА на "Армията"!

24.04.2008 12:00

Мине се, не мине време и срещу ЦСКА започват да се сипят тонове плюнка. "Армейците" са обвинявани, че са на първо място в класирането, че играят грозен футбол, че печелят, че не губят, че играят с червени фланелки, че стадионът им се намира в центъра на София, че..., че..., че...

Дори да няма за какво да са виновни, в Борисовата градина по презумция са обвинявани във всички земни и неземни грехове.

Наблюдава се известна цикличност в това събитие и ако атаките не дойдат от една страна, то от друга вече са готови с поредния залп, изстрелян по посока на 30-кратните шампиони.

Привържениците на най-титулувания български отбор отдавна са свикнали с това, тъй като, напълно нормално, силните винаги са трън в очите на конкуренцията.

Сега обаче отново нахлупили "сините" очила, родни журналисти вдигнаха вой до небето - ЦСКА искали титлата след мача с Левски! Това било нечувано, скандално, дори, забележете, талибанско. Никъде не правели така, твърдят глашатаите от "Герена".

Видите ли - това щяло да създаде опасност от сблъсъци с агитката на Левски, тъй като феновете от Подуене не искали да присъстват на награждаването на "врага".

В замяна на това от столичен всекидневник призоваха - нека изтеглят мача Вихрен - ЦСКА за петък, а в събота "армейците" да получат титлата си на стадион "Георги Аспарухов" след срещата Левски - Славия.

Както си му било редът...

ГЕНИАЛНО!

А някой сети ли се, че, примерно, 30 000 фенове на ЦСКА не желаят да празнуват на "Герена", а на собствения си стадион "Българска армия"?

Откога титлата се дава на съоръжанието на втория (или трети, все още не се знае) в класирането?

Публиката по стадионите и без това е повече от рехава. Господа от "Герена", не разваляйте празненствата, а приемете с чест и достойнство поражението.

Единствената нормална реакция е да позволете на новите шампиони да триумфират с 31-ата си титла на мястото, което е на сърцето на всеки фен на ЦСКА. Стадион "Българска армия".

Така си му е редът.

Момчил Кръстев, gol.bg
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• ----------VDS
              Brown-Rio-Vidich-Evra
              ---Carric-Hargreaves
              Ronaldo-Anderson-Nani
              ---------Rooney
              Няма как да не спечелят реванша Манчестър.

Коментар

• И втория полуфинал се завърза. Лошото е, че в реваншите ще гледаме едно тактическо/скучно надиграване

Което ще се получи и на самия финал. Абе интересните мачове в ШЛ май свършиха

Дано да бъкам естествено
                Недвижими имоти [URL=http://bit.

Коментар

• Резултата верно е добър за Манчо, но в Англия ще трябва да се отворят и да атакуват и тогава ще стане по- интересно. Барса никак не е за подценяваване.
                  Снощи Роналдо повече беше артист, отколкото футболист.Надявам се в реванша да е обратното.А също и Рийкард да пусне Анри повече в игра, все пак той има много по-голям опит срещу Ман.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Първоначално изпратено от Michelangelo
                    Сър Алекс явно беше излязъл за реми и здраво се бяха окопали отзад.
                    Ми аз в интерес на истината точно това очаквах от тях
                    Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Тази вечер съм за Барса, но прогнозата ми е за резултат 1:1
                    явно обаче малко съм надценил агресивността и на двата отбора...
                    Хаки поне нашия отбор игра най-добре от 4-те ...... и вкара два гола а другите не успяха и един да отбележат
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                      Сър Алекс явно беше излязъл за реми и здраво се бяха окопали отзад.
                      Ми аз в интерес на истината точно това очаквах от тях
                      Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Тази вечер съм за Барса, но прогнозата ми е за резултат 1:1
                      явно обаче малко съм надценил агресивността и на двата отбора...

Коментар

• Мерси момчета! За съжаление, обаче мача не ми хареса. Може би ако Кристиано беше вкарал дузпата щеше да стане по-добър мач.

Коментар

• И другата седмица по-добрия мач ще е "английския".
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Признавам, че очаквах много повече от този мач - два отбора с красив стил на игра, с нападателен футбол.. Но за съжаление тази вечер нито помен. Сър Алекс явно беше излязъл за реми и здраво се бяха окопали отзад. Но пък и Барса, да нападат цял мач и да не могат да вкарат 1 гол, много зле.. И все пак мисля, че 2-я мач ще е далеч по-интересен. Ще видим.

П.С. Честито на Никола

Коментар

• Нещо прехваления мач май май остъпваше на вчерашния,а?
                              P.S.Честито на Никола.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• "Мега сблъсъкът" завърши тихо, без кой знае какви добри изпълнения и в него участваше само един отбор. "Бъдещият Европейски шампион" поиска 3 дузпи, получи една, пропусна я и няма с какво друго да запомни посещението си на Камп Ноу. Жалко за Барса, но на мен не ми изглеждат по-слаби от Юнайтед и вярвам, че именно те ще играят на финала.

Коментар

Working...
                                X