Lakers пак мачкат, Кобе с 49 точки
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Тази тема не е за такива спорове.
Бъдете коректни към опозицията, макар и слабаНедвижими имоти [URL=http://bit.
Коментар
-
Anton Chigurh
Как се става Шампиооон говждия стадиоон Класика!
Коментар
-
Дайте купата на ЦСКА на "Армията"!
24.04.2008 12:00
Мине се, не мине време и срещу ЦСКА започват да се сипят тонове плюнка. "Армейците" са обвинявани, че са на първо място в класирането, че играят грозен футбол, че печелят, че не губят, че играят с червени фланелки, че стадионът им се намира в центъра на София, че..., че..., че...
Дори да няма за какво да са виновни, в Борисовата градина по презумция са обвинявани във всички земни и неземни грехове.
Наблюдава се известна цикличност в това събитие и ако атаките не дойдат от една страна, то от друга вече са готови с поредния залп, изстрелян по посока на 30-кратните шампиони.
Привържениците на най-титулувания български отбор отдавна са свикнали с това, тъй като, напълно нормално, силните винаги са трън в очите на конкуренцията.
Сега обаче отново нахлупили "сините" очила, родни журналисти вдигнаха вой до небето - ЦСКА искали титлата след мача с Левски! Това било нечувано, скандално, дори, забележете, талибанско. Никъде не правели така, твърдят глашатаите от "Герена".
Видите ли - това щяло да създаде опасност от сблъсъци с агитката на Левски, тъй като феновете от Подуене не искали да присъстват на награждаването на "врага".
В замяна на това от столичен всекидневник призоваха - нека изтеглят мача Вихрен - ЦСКА за петък, а в събота "армейците" да получат титлата си на стадион "Георги Аспарухов" след срещата Левски - Славия.
Както си му било редът...
ГЕНИАЛНО!
А някой сети ли се, че, примерно, 30 000 фенове на ЦСКА не желаят да празнуват на "Герена", а на собствения си стадион "Българска армия"?
Откога титлата се дава на съоръжанието на втория (или трети, все още не се знае) в класирането?
Публиката по стадионите и без това е повече от рехава. Господа от "Герена", не разваляйте празненствата, а приемете с чест и достойнство поражението.
Единствената нормална реакция е да позволете на новите шампиони да триумфират с 31-ата си титла на мястото, което е на сърцето на всеки фен на ЦСКА. Стадион "Българска армия".
Така си му е редът.
Момчил Кръстев, gol.bg"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
----------VDS
Brown-Rio-Vidich-Evra
---Carric-Hargreaves
Ronaldo-Anderson-Nani
---------Rooney
Няма как да не спечелят реванша Манчестър.
Коментар
-
И втория полуфинал се завърза. Лошото е, че в реваншите ще гледаме едно тактическо/скучно надиграване
Което ще се получи и на самия финал. Абе интересните мачове в ШЛ май свършиха
Дано да бъкам естественоНедвижими имоти [URL=http://bit.
Коментар
-
Резултата верно е добър за Манчо, но в Англия ще трябва да се отворят и да атакуват и тогава ще стане по- интересно. Барса никак не е за подценяваване.
Снощи Роналдо повече беше артист, отколкото футболист.Надявам се в реванша да е обратното.А също и Рийкард да пусне Анри повече в игра, все пак той има много по-голям опит срещу Ман.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от MichelangeloСър Алекс явно беше излязъл за реми и здраво се бяха окопали отзад.Първоначално изпратено от HakkinenТази вечер съм за Барса, но прогнозата ми е за резултат 1:1Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloСър Алекс явно беше излязъл за реми и здраво се бяха окопали отзад.Първоначално изпратено от HakkinenТази вечер съм за Барса, но прогнозата ми е за резултат 1:1"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Мерси момчета! За съжаление, обаче мача не ми хареса. Може би ако Кристиано беше вкарал дузпата щеше да стане по-добър мач.
Коментар
-
Признавам, че очаквах много повече от този мач - два отбора с красив стил на игра, с нападателен футбол.. Но за съжаление тази вечер нито помен. Сър Алекс явно беше излязъл за реми и здраво се бяха окопали отзад. Но пък и Барса, да нападат цял мач и да не могат да вкарат 1 гол, много зле.. И все пак мисля, че 2-я мач ще е далеч по-интересен. Ще видим.
П.С. Честито на Никола
Коментар
-
"Мега сблъсъкът" завърши тихо, без кой знае какви добри изпълнения и в него участваше само един отбор. "Бъдещият Европейски шампион" поиска 3 дузпи, получи една, пропусна я и няма с какво друго да запомни посещението си на Камп Ноу. Жалко за Барса, но на мен не ми изглеждат по-слаби от Юнайтед и вярвам, че именно те ще играят на финала."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар