IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• niki5, verno vchera si beshe finala ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Ми пишеше се че ще има мачкане и изобщо бой а то?90 минути защита.Та ми е интересно мнението на тия дето пишеха че Ливърпул не играел футбол.МЮ с последните си мачове изобщо не играе такъв спорт.
      абсолютно ... вчера беха като опълченците на Шшшшшшшипка ...

но така се стига на финал, иначе отпадаш достойно ))

а и трябва да се вземе в предвид, че имаха един здрав нормален нападател, и то не типичен ...

днес стискам палци за Ливъра, най-симпатичния отбор от 4 за мен след като моите любимци отпаднаха преди време

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5
        Първоначално изпратено от B.Graham
        Абе никой ли не е гледал как МЮ се брани 90 минути вчера та сега не коментира?
        man utd> barcelona>chelsea>looserpool=preston
        Я пак?Нещо не схванах.
        Life won't wait for you.

Коментар

man utd> barcelona>chelsea>looserpool=preston

Коментар

• Малко футбол...Повече стратегия...

Довечера очаквам същото от Челси...Но Ливърпул са по-големи биткаджии от Барса, та да видим...

Коментар

• Ми пишеше се че ще има мачкане и изобщо бой а то?90 минути защита.Та ми е интересно мнението на тия дето пишеха че Ливърпул не играел футбол.МЮ с последните си мачове изобщо не играе такъв спорт.
              Life won't wait for you.

Коментар

МЮ победи...
                ... кво да коментираме...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Абе никой ли не е гледал как МЮ се брани 90 минути вчера та сега не коментира?
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                    FORZA FERRARI
                    FORZA KIMI

Айде още една двойна победа за Любимия тим...
                    Поздрави..
                    +

Коментар

• FORZA FERRARI
                      FORZA KIMI

Айде още една двойна победа за Любимия тим...
                      Поздрави..
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Победа за Челси и отново интрига за титлата във Висшата Лига
                        Отвратително! :-(

Коментар

• Победа за Челси и отново интрига за титлата във Висшата Лига
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Хюстън и Юта ме кефят

3 мача - 3 победи за гостуващия отбор... Явно серията е много равностойна. Дано Юта да отпаднат, защото на мен са ми най-противният отбор на Запад...

Коментар

• Аз чакам Слънцата да изгреят

или поне се надявам
                              Недвижими имоти [URL=http://bit.

Коментар

• А Спърс водят 2:0 вече на Слънцата

Коментар

Working...
                                X