IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честито отново на Никола.

Между другото , някой знае ли с кого играха тази вечер Барселона ?
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от corkscrew
      Барса са си в криза момчета!!!
      Така че залагайте!

Не е препоръка за търговия, а за комар!!!
      Големите отбори затова са големи защото и когато са в криза могат да бият.
      Препоръка е за гледане на мача довечера
      Life won't wait for you.

Коментар

• Барса са си в криза момчета!!!
        Така че залагайте!

Не е препоръка за търговия, а за комар!!!

Коментар

• Аз мисля че Ман-а ще вземат шампионската тази година.

Дано после земат и Бербатов
          Недвижими имоти

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
            Съдбата наказа лошо целия отбор А Бенитес да обвини съдията- след като в предните 4 мача все съдиите бяха замесени в неговите успехи. Не може винаги да играе срещу 10 души, да му свирят решаваща дузпа, или да не дават такава за съперника. Това изобщо не го коментира, а продължението от няколко секунди било решаващо
            Отсъжданията на съдята бяха лоши но не това е причината за лоши резултат.Тери,Ферейра и Карвальо колко лакти раздадоха без последствия не е истина.В един случай до тъча Кешли Коул направи бодичек на Каут и нищо не свирна съдията.Но нямаше решителни грешки.Да кажеме че е в рамките на нормалното.Е все пак и ръката на Балак трябва да се отбележи
            Life won't wait for you.

Коментар

• Малко амуниции за желаещите да видят МанЮ и Челси на финал... На този етап коефициентите на Уил Хил за спечелване на ШЛ:
              МанЮ - 2.75
              ЧЕЛСИ - 3.00
              Барса - 4.00
              Пул - 6.00
              Предполагам, че си имат някакви причини, за да предлагат такива коефициенти на този етап... Всички знаем как играят Челси на Стамфорд Бридж и освен ако този измислен герой Грант не направи някаква основна грешка, за мен Челси са почти сигурни за финала в Москва...

Коментар

• Съдбата наказа лошо целия отбор А Бенитес да обвини съдията- след като в предните 4 мача все съдиите бяха замесени в неговите успехи. Не може винаги да играе срещу 10 души, да му свирят решаваща дузпа, или да не дават такава за съперника. Това изобщо не го коментира, а продължението от няколко секунди било решаващо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
                  Извинявай за малката буква - от хилене се обърках!
                  Съдбата лошо го наказа момчето и трябва да му върне.Голът ще е в 88-та минута.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Извинявай за малката буква - от хилене се обърках!
                    И това ще мине ...

Коментар

• Е, греъм, ти изкърти мивката:-))))))))))))))))))))))))))
                      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                        Аз си мисля че след мача вчера Ливърпул трябва да прави чудеса на реванша.
                        Е чак пък чудеса.Трябва да вкараме гол и ..... да не си вкарваме автоголове .По п-п за мач на Ливърпул избягвам да давам прогнози.Сега обаче предвиждам 1:0 с гол на Рийзе но в правилната врата.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Аз си мисля че след мача вчера Ливърпул трябва да прави чудеса на реванша.

Коментар

• Точно.И аз виждам доста различен финал от Челси-МЮ дето толкова го лансират
                            Life won't wait for you.

Коментар

• В мач между такива отбори никой не може да си прави сметки Рано отписват Барселона ми се струва. В този мач фаворит няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                                Тази вечер съм за Барса, но прогнозата ми е за резултат 1:1. Дано пак да греша, както снощи
                                Хаки на мене лично ми е се тая с/у кой ще играеме в Москва и искам резултат примерно 4:4
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X