If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съдбата наказа лошо целия отбор А Бенитес да обвини съдията- след като в предните 4 мача все съдиите бяха замесени в неговите успехи. Не може винаги да играе срещу 10 души, да му свирят решаваща дузпа, или да не дават такава за съперника. Това изобщо не го коментира, а продължението от няколко секунди било решаващо
Отсъжданията на съдята бяха лоши но не това е причината за лоши резултат.Тери,Ферейра и Карвальо колко лакти раздадоха без последствия не е истина.В един случай до тъча Кешли Коул направи бодичек на Каут и нищо не свирна съдията.Но нямаше решителни грешки.Да кажеме че е в рамките на нормалното.Е все пак и ръката на Балак трябва да се отбележи
Малко амуниции за желаещите да видят МанЮ и Челси на финал... На този етап коефициентите на Уил Хил за спечелване на ШЛ:
МанЮ - 2.75
ЧЕЛСИ - 3.00
Барса - 4.00
Пул - 6.00
Предполагам, че си имат някакви причини, за да предлагат такива коефициенти на този етап... Всички знаем как играят Челси на Стамфорд Бридж и освен ако този измислен герой Грант не направи някаква основна грешка, за мен Челси са почти сигурни за финала в Москва...
Съдбата наказа лошо целия отбор А Бенитес да обвини съдията- след като в предните 4 мача все съдиите бяха замесени в неговите успехи. Не може винаги да играе срещу 10 души, да му свирят решаваща дузпа, или да не дават такава за съперника. Това изобщо не го коментира, а продължението от няколко секунди било решаващо
Аз си мисля че след мача вчера Ливърпул трябва да прави чудеса на реванша.
Е чак пък чудеса.Трябва да вкараме гол и ..... да не си вкарваме автоголове .По п-п за мач на Ливърпул избягвам да давам прогнози.Сега обаче предвиждам 1:0 с гол на Рийзе но в правилната врата.
Коментар