Първоначално изпратено от emos
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да прецакаш отпуската си
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от fallen_angelПървоначално изпратено от memoпредполагам че Он Травъл умишлено са повредили спирачките на автобуса със сатанинската идея да ви развалят отпускатаЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Нямам намерение да ставам адвокат на он травел.Ползвал съм два пъти услугите им и не мога да кажа ,че не е имало дребни проблеми.Но никъде не видях някой да напише,абе защо като все на издънки попадахте пак при тях отидохте.Аз лично знам защо ама дали вие ще си го признаете?За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от memoпредполагам че Он Травъл умишлено са повредили спирачките на автобуса със сатанинската идея да ви развалят отпуската
Коментар
-
Първоначално изпратено от fallen_angel2006 година бях с ONTRAVEL в Тунис.Автобуса ни катастрофира.Неизправност в спирачките и за да не помете хората пред джамията се блъсна в една къща.Сред на имаше пострадали - счупени крайници,шити глави и т.н. Шофьора и екскурзовода едва ги изкарахме изпод руините.Имам снимки...не ми се говори за ONTRAVEL
Коментар
-
И още нещо - ето въпросния хотел, в който ни настаниха и който предлагат за 5 звезден, открит в интернет - нека да открием разликата
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Rev..._Republic.html
А това е линк към страницата на ОН Травъл - те го предлагат за петзвезден
http://www.ontravel.bg/oferta.php?id=17&transport=
Да не говорим, че на много места е даден като три звезден. Между другото към него действително има луксозна част, която е петзвездна, но както се досещате ние не бяхме настанени в нея.
Коментар
-
2006 година бях с ONTRAVEL в Тунис.Автобуса ни катастрофира.Неизправност в спирачките и за да не помете хората пред джамията се блъсна в една къща.Сред на имаше пострадали - счупени крайници,шити глави и т.н. Шофьора и екскурзовода едва ги изкарахме изпод руините.Имам снимки...не ми се говори за ONTRAVEL
Коментар
-
Първоначално изпратено от memoдо 12345
прав си приятелю!
само искам дебело да подчертая, че обикновено в един самолет има клиенти на няколко агенции - Он травъл, Астрал холидейз, Алма тур.....странно как за другите никой нищо не казва/пише.
освен това, Он травъл НЕ СА СОБСТВЕНИЦИ НА САМОЛЕТИ ЛЕТИЩА ИЛИ АВТОБУСНИ ЛИНИИ.
Няма нищо от МВнР затова че никой от посолството не се е трогнал от сценките в Тунис, все едно не е било.
Он травъл са най-малкото зло тука.
Пак казвам - от катастрофа никой никъде не е застрахован.
Гледай какво е станало със закъсалите коли на Петолъчката.
Аз не им сърбам за първи път попарата и затова този път реших да отида до край.
Освен това през другите години, в които съм пътувала с тях се оправяхме сами - все пак Испания е в Европа и малко или много можеш да разчиташ на разбиране в хотела. Екскурзиите с тях са все едно да си направиш сам резарвация по интернет и да разчиташ САМО НА СЕБЕ СИ.
Коментар
-
до 12345
прав си приятелю!
само искам дебело да подчертая, че обикновено в един самолет има клиенти на няколко агенции - Он травъл, Астрал холидейз, Алма тур.....странно как за другите никой нищо не казва/пише.
освен това, Он травъл НЕ СА СОБСТВЕНИЦИ НА САМОЛЕТИ ЛЕТИЩА ИЛИ АВТОБУСНИ ЛИНИИ.
Няма нищо от МВнР затова че никой от посолството не се е трогнал от сценките в Тунис, все едно не е било.
Он травъл са най-малкото зло тука.
Пак казвам - от катастрофа никой никъде не е застрахован.
Гледай какво е станало със закъсалите коли на Петолъчката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от memoе-е-е стига сте ревали де!
нали била станала катастрофа и то някъде в Тунис, е какво очаквате да се случи толкова? ами там просто времето тече различно. Освен това от катастрофи никой не е застрахован, независимо къде се намира. То и у нас да катастрофираш може никой да не ти обърне внимание че там ли?
И какво сте заяли Он Травъл, те и Астрал Холидейз са само тур оператори, не са пилоти на самолети, нито собственици на летища, хотели или автобусни линии.
Някаква дама се оплакваше по вестниците, че самолета им за Тайланд бил кацнал междинно в Пакистан /за което също са виновни Он травъл разбира се/, друга дама плачеше сърцераздирателно че на летището в Монастир-Тунис, докато чакали да се обяви полет за България пяли нашия химн и "никой не им обърнал внимание", то бива тъпи изказвания ама тази дама се оля. Не вярвам на работниците от летището нашия химн да им говори нещо, така че как са искали да впечатлят някой не е ясно.
Странно, нещо много яростна атака напоследък срещу Он травъл.
Не ти пожелавам да ти се случи. Говорих и с други хора, които са пътували тази нова година с тях - всички казват пълен провал, липса на професионализъм на водачите на групи. Все пак става дума за групи от над 50- 60 човека.
ОН ТРАВЪЛ не стига че се оклепаха тотално, но и са нагли до безобразие - през цялото време ни дезинформираха и подучваха представителите си как гнусно и подло да ни лъжат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от spirittОтносно престоя ви в Д.Република - не виждам нищо нередно. Все пак всеки турист е длъжен да се запознае малко по-обстойно с държавата , която смята да посети особенно когато се касае за страна от Третия свят. Вече самата неразбория на летището, вината малко се размива между компанията превозвач и туроператора. В крайна сметка превозвача беше ли собственост на Он травъл или не? Ако не е...честно казано, не виждам какви механизми за въздействие могат да туроператорите по принцип в дебрите на авиобизнеса освен да ви купят билети. Тук се намесват летищни власти, мерки за сигурност, слотове, въздушни коридори, летателни часове на персонала....и още доста фактори, които въобще не ги знаем. Правилата за летене са съвсем не са прости и еднозначни. Така, че пак помисли кой е отговорен за чакането на литището.
Изобщо нищо нередно и аз не виждам. Дори и за тези, които вече 50 часа киснат на летището в Турция - става дума за групата от Тайланд, за която всички български телевизии съобщиха. И що не вземе да се случи на друг туроператор, а все на тези нещастници. За ваше сведение те се опитват да обслужват с един самолет няколко дестинации, за икономии разбира се, или наемат нископлатени чартъри за сметка на удобството на клиентите.
Ама вижте, то няма нищо нередно и в цялата ни държава!!!
Коментар
-
е-е-е стига сте ревали де!
нали била станала катастрофа и то някъде в Тунис, е какво очаквате да се случи толкова? ами там просто времето тече различно. Освен това от катастрофи никой не е застрахован, независимо къде се намира. То и у нас да катастрофираш може никой да не ти обърне внимание че там ли?
И какво сте заяли Он Травъл, те и Астрал Холидейз са само тур оператори, не са пилоти на самолети, нито собственици на летища, хотели или автобусни линии.
Някаква дама се оплакваше по вестниците, че самолета им за Тайланд бил кацнал междинно в Пакистан /за което също са виновни Он травъл разбира се/, друга дама плачеше сърцераздирателно че на летището в Монастир-Тунис, докато чакали да се обяви полет за България пяли нашия химн и "никой не им обърнал внимание", то бива тъпи изказвания ама тази дама се оля. Не вярвам на работниците от летището нашия химн да им говори нещо, така че как са искали да впечатлят някой не е ясно.
Странно, нещо много яростна атака напоследък срещу Он травъл.
Коментар
-
Да обединим темата
Здравейте,
Аз също предлагам да обединим темата с нещо обобщително от типа - Не пътувайте/почивайте с тях! и все пак да почнем да пишем и правим рекламации. Иначе самозванци като тези, които са ви съсипали почивката, ще продължат да се множат и да правят бизнес.
Моята драма беше лятна в хотел - пет звезди - българия и им извадих душичката да ми възстановят парите, защото нямаше климатик през два от дните, докато не го поправиха, и трето легло за детето, а трябваше да спи на нещо като походно. Направиха го, все пак водих скандала обилно пред чужденци, на които обясних за какво става дума...
Коментар
-
Първоначално изпратено от YNMКосто ,
аз навярно съм карък но в 30-40 % от случаите съм недоволен последно ме прекараха на морето с разкошна стая голяма тераса хубав изглед тихо и спокойно но ....последен етаж умориха ме от жега добре че ходя по дискотеки до зори ама не така ...Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
Коментар