Първоначално изпратено от VS
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българка с титлата "Най-красиво дупе в света" !
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от chernech........... но само малко ще коригирам изречението ти, ако позволиш .. не ТЯХ ги откриват, а ТЕ откриват и оставят да БЪДАТ заемани ..
Да пием за истинските жени, които заслужават нашето уважение!
Наздраве!
Коментар
-
Форекс Форексов
Българина е шовинист - от главата до ... гъза. 8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от chernech
Кристинчето ми е ясна по дифолт, ама лошото че и другите мацки наоколо си показват дупетата, разбирай за пари .. не остана качествена женска мисъл /присъстващата прави изключение/ ..
Колкото до другото - първо - благодаря за оценката и второ - мисля, че обобщението е малко пресилено. В смисъл - познавам достатъчно и умни/образовани, и хубави жени. Всъщност, аз не общувам с другиПроблемът може би е, че бързо ги "откриват" и "заемат"
За щастие и аз познавам много от тези които споменаваш /може би имаме едни и същи приятелки хаха/ .. но само малко ще коригирам изречението ти, ако позволиш .. не ТЯХ ги откриват, а ТЕ откриват и оставят да БЪДАТ заемани ..
Да пием за истинските жени, които заслужават нашето уважение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernech
Кристинчето ми е ясна по дифолт, ама лошото че и другите мацки наоколо си показват дупетата, разбирай за пари .. не остана качествена женска мисъл /присъстващата прави изключение/ ..
Колкото до другото - първо - благодаря за оценката и второ - мисля, че обобщението е малко пресилено. В смисъл - познавам достатъчно и умни/образовани, и хубави жени. Всъщност, аз не общувам с другиПроблемът може би е, че бързо ги "откриват" и "заемат"
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от chernechхаха .. къде си бе системния .. то контрола всеки може .. опитай без ..
И пак въртяхме, и пак сукахме и докъде стигнахме, до поста в който става ясно че кой, каквото да ти говори, става дума за пари .. хаха ..
КЪДЕ ОСТАНА ЛЮБОВТА!Ама не я търси при мадамите, готови да си показват дупетата за пари
Ти нали се запозна с философията на американката - 'що си мислиш, че на Кристинчето е по-различна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernechхаха .. къде си бе системния .. то контрола всеки може .. опитай без ..
И пак въртяхме, и пак сукахме и докъде стигнахме, до поста в който става ясно че кой, каквото да ти говори, става дума за пари .. хаха ..
КЪДЕ ОСТАНА ЛЮБОВТА!Ама не я търси при мадамите, готови да си показват дупетата за пари
Ти нали се запозна с философията на американката - 'що си мислиш, че на Кристинчето е по-различна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от chernechпуф написах нещо, но нета ми заби .. идеята беше че Кристинчето явно е единствената БГ-мацка прочела за конкурса на банските Sloggi .. а едни от най-хубавите снимки на женско тяло, които съм виждал са в pbase.com, където професионалните фотографи са си свършили ненормално добре работата .. мхм ..става за отрицателно време.
Да, така съм съгласна - не е въпросът какъв е националният капитал от хубави женски (за защо не и мъжки, да не ги дискриминирамед..та, а каква популяризация е получил чрез участие в такива събития. Вероятно Кристинчето просто е единствената, която си е намерила достатъчно богат (и навит) спонсор, за да й финансира участието, а и титлата. Не зная дали някой вярва във fair competition на такива събития. в крайна сметка, и това, както повечето неща в живота ни, е бизнес. И то (казват) с много висока рентабилност
Ами ок - аз по принцип не се интересувам от женски тела (по понятни причини, в тази тема ме заинтересува най-вече интересният пост за американката и брокера, а после се загледах в снимките и определено не харесах много това, което видях. Нивото е доста ниско, според мен, особено сравнено с другия линк. Също си мисля, че наистина по улиците на София се разхождат такива жени (вероятно е същото и по други градове), които спокойно могат да бият Кристинчето, ако решат. В този смисъл бяха и изказванията на много от тук пищещите мъже.
И определено огромна част от възприемането на обекта се дължи на работата на професионалния фотограф + плеяда от фризьори, гримьори, дизайнери на костюми и вскякъв друг помощен пресоналВ измамен свят живеем, нищо от това, което ни се показва из медиите, не е истинско
КЪДЕ ОСТАНА ЛЮБОВТА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernechпуф написах нещо, но нета ми заби .. идеята беше че Кристинчето явно е единствената БГ-мацка прочела за конкурса на банските Sloggi .. а едни от най-хубавите снимки на женско тяло, които съм виждал са в pbase.com, където професионалните фотографи са си свършили ненормално добре работата .. мхм ..става за отрицателно време.
Да, така съм съгласна - не е въпросът какъв е националният капитал от хубави женски (за защо не и мъжки, да не ги дискриминирамед..та, а каква популяризация е получил чрез участие в такива събития. Вероятно Кристинчето просто е единствената, която си е намерила достатъчно богат (и навит) спонсор, за да й финансира участието, а и титлата. Не зная дали някой вярва във fair competition на такива събития. в крайна сметка, и това, както повечето неща в живота ни, е бизнес. И то (казват) с много висока рентабилност
Ами ок - аз по принцип не се интересувам от женски тела (по понятни причини, в тази тема ме заинтересува най-вече интересният пост за американката и брокера, а после се загледах в снимките и определено не харесах много това, което видях. Нивото е доста ниско, според мен, особено сравнено с другия линк. Също си мисля, че наистина по улиците на София се разхождат такива жени (вероятно е същото и по други градове), които спокойно могат да бият Кристинчето, ако решат. В този смисъл бяха и изказванията на много от тук пищещите мъже.
И определено огромна част от възприемането на обекта се дължи на работата на професионалния фотограф + плеяда от фризьори, гримьори, дизайнери на костюми и вскякъв друг помощен пресоналВ измамен свят живеем, нищо от това, което ни се показва из медиите, не е истинско
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от chernechнямам достъп, мамка му .. хаПък и не са счели за нужно да се окичат до лактите с гривни, което Кристничето явно смята за проява на стил
Предполагам, че и наградният фонд, пък и заработката им впоследствие също са на други нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от BankOfLameБратлета, всички които разбират от готини дупета знаят за Miss Reef, така че Sloggi конкурсът не може да се сравнява с тези красавици:
http://www.youtube.com/watch?v=ZUXRrFMmr88--
Коментар
Коментар