IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българка с титлата "Най-красиво дупе в света" !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от VS
    Някой може ли да сметне П/Е на въпросната девойка или поне на дупето й?

За да сравним после кой е по-надценен - тя(то), МОСТС, петрола, кашкавала или имотите ни??
    определено показателя е с отрицателна стойност .. хахаха

Коментар

• Някой може ли да сметне П/Е на въпросната девойка или поне на дупето й?

За да сравним после кой е по-надценен - тя(то), МОСТС, петрола, кашкавала или имотите ни??

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan
        Първоначално изпратено от chernech
        ........... но само малко ще коригирам изречението ти, ако позволиш .. не ТЯХ ги откриват, а ТЕ откриват и оставят да БЪДАТ заемани ..
        Да пием за истинските жени, които заслужават нашето уважение!
        Много уместна забележка

Наздраве!
        Наздраве Joan!

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
          ........... но само малко ще коригирам изречението ти, ако позволиш .. не ТЯХ ги откриват, а ТЕ откриват и оставят да БЪДАТ заемани ..
          Много уместна забележка

Наздраве!

Коментар

• Българина е шовинист - от главата до ... гъза. 8)

Коментар

Кристинчето ми е ясна по дифолт, ама лошото че и другите мацки наоколо си показват дупетата, разбирай за пари .. не остана качествена женска мисъл /присъстващата прави изключение/ ..
              Значи - с регистрацията в ю-тюб не би следвало да има проблем, 'щото аз си я направих този следобед точно по повод въпросното клипче - регистрираш се с рожд.дата и чакаш потвърждение на е-поща, което идва почти веднага, и после можеш да гледаш колкото ти душа иска. Освен там ако не си с някакъв системен администратор със специален режим - да ти ограничава достъпа до определени сайтове.

Колкото до другото - първо - благодаря за оценката и второ - мисля, че обобщението е малко пресилено. В смисъл - познавам достатъчно и умни/образовани, и хубави жени. Всъщност, аз не общувам с други Проблемът може би е, че бързо ги "откриват" и "заемат"
              Ще го изтествам довечера дома, че както каза, онзи лошия дебне от засада .. хаха
              За щастие и аз познавам много от тези които споменаваш /може би имаме едни и същи приятелки хаха/ .. но само малко ще коригирам изречението ти, ако позволиш .. не ТЯХ ги откриват, а ТЕ откриват и оставят да БЪДАТ заемани ..

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame
                Интересни теми стоят начело на форума вече 2 дни:
                Паника на БФБ и най-секси дупе
                ТОВА ГО ОТБЕЛЯЗАХ ОЩЕ ВЧЕРА, ИЛИ КАКТО СЕ КАЗВА ..

ПИР ПО ВРЕМЕ НА ХОЛЕРА .. ХАХАХА

Коментар

• Интересни теми стоят начело на форума вече 2 дни:
                  Паника на БФБ и най-секси дупе
                  --

Коментар

Кристинчето ми е ясна по дифолт, ама лошото че и другите мацки наоколо си показват дупетата, разбирай за пари .. не остана качествена женска мисъл /присъстващата прави изключение/ ..
                    Значи - с регистрацията в ю-тюб не би следвало да има проблем, 'щото аз си я направих този следобед точно по повод въпросното клипче - регистрираш се с рожд.дата и чакаш потвърждение на е-поща, което идва почти веднага, и после можеш да гледаш колкото ти душа иска. Освен там ако не си с някакъв системен администратор със специален режим - да ти ограничава достъпа до определени сайтове.

Колкото до другото - първо - благодаря за оценката и второ - мисля, че обобщението е малко пресилено. В смисъл - познавам достатъчно и умни/образовани, и хубави жени. Всъщност, аз не общувам с други Проблемът може би е, че бързо ги "откриват" и "заемат"

Коментар

хаха .. къде си бе системния .. то контрола всеки може .. опитай без ..

И пак въртяхме, и пак сукахме и докъде стигнахме, до поста в който става ясно че кой, каквото да ти говори, става дума за пари .. хаха ..

КЪДЕ ОСТАНА ЛЮБОВТА!
                      Ами тя любовта си я има Ама не я търси при мадамите, готови да си показват дупетата за пари

Ти нали се запозна с философията на американката - 'що си мислиш, че на Кристинчето е по-различна?

Коментар

И пак въртяхме, и пак сукахме и докъде стигнахме, до поста в който става ясно че кой, каквото да ти говори, става дума за пари .. хаха ..

КЪДЕ ОСТАНА ЛЮБОВТА!
                        Ами тя любовта си я има Ама не я търси при мадамите, готови да си показват дупетата за пари

Ти нали се запозна с философията на американката - 'що си мислиш, че на Кристинчето е по-различна?

Коментар

пуф написах нещо, но нета ми заби .. идеята беше че Кристинчето явно е единствената БГ-мацка прочела за конкурса на банските Sloggi .. а едни от най-хубавите снимки на женско тяло, които съм виждал са в pbase.com, където професионалните фотографи са си свършили ненормално добре работата .. мхм ..
                          Ами рестарт и отначало става за отрицателно време.

Да, така съм съгласна - не е въпросът какъв е националният капитал от хубави женски (за защо не и мъжки, да не ги дискриминираме д..та, а каква популяризация е получил чрез участие в такива събития. Вероятно Кристинчето просто е единствената, която си е намерила достатъчно богат (и навит) спонсор, за да й финансира участието, а и титлата. Не зная дали някой вярва във fair competition на такива събития. в крайна сметка, и това, както повечето неща в живота ни, е бизнес. И то (казват) с много висока рентабилност

Ами ок - аз по принцип не се интересувам от женски тела (по понятни причини , в тази тема ме заинтересува най-вече интересният пост за американката и брокера, а после се загледах в снимките и определено не харесах много това, което видях. Нивото е доста ниско, според мен, особено сравнено с другия линк. Също си мисля, че наистина по улиците на София се разхождат такива жени (вероятно е същото и по други градове), които спокойно могат да бият Кристинчето, ако решат. В този смисъл бяха и изказванията на много от тук пищещите мъже.

И определено огромна част от възприемането на обекта се дължи на работата на професионалния фотограф + плеяда от фризьори, гримьори, дизайнери на костюми и вскякъв друг помощен пресонал В измамен свят живеем, нищо от това, което ни се показва из медиите, не е истинско

КЪДЕ ОСТАНА ЛЮБОВТА!

Коментар

пуф написах нещо, но нета ми заби .. идеята беше че Кристинчето явно е единствената БГ-мацка прочела за конкурса на банските Sloggi .. а едни от най-хубавите снимки на женско тяло, които съм виждал са в pbase.com, където професионалните фотографи са си свършили ненормално добре работата .. мхм ..
                            Ами рестарт и отначало става за отрицателно време.

Да, така съм съгласна - не е въпросът какъв е националният капитал от хубави женски (за защо не и мъжки, да не ги дискриминираме д..та, а каква популяризация е получил чрез участие в такива събития. Вероятно Кристинчето просто е единствената, която си е намерила достатъчно богат (и навит) спонсор, за да й финансира участието, а и титлата. Не зная дали някой вярва във fair competition на такива събития. в крайна сметка, и това, както повечето неща в живота ни, е бизнес. И то (казват) с много висока рентабилност

Ами ок - аз по принцип не се интересувам от женски тела (по понятни причини , в тази тема ме заинтересува най-вече интересният пост за американката и брокера, а после се загледах в снимките и определено не харесах много това, което видях. Нивото е доста ниско, според мен, особено сравнено с другия линк. Също си мисля, че наистина по улиците на София се разхождат такива жени (вероятно е същото и по други градове), които спокойно могат да бият Кристинчето, ако решат. В този смисъл бяха и изказванията на много от тук пищещите мъже.

И определено огромна част от възприемането на обекта се дължи на работата на професионалния фотограф + плеяда от фризьори, гримьори, дизайнери на костюми и вскякъв друг помощен пресонал В измамен свят живеем, нищо от това, което ни се показва из медиите, не е истинско

Коментар

Първоначално изпратено от Joan
                              нямам достъп, мамка му .. ха
                              Че ти нали си фен на Кристинчето, за какво са ти други д...та? Гледкай си го него
                              хаха .. да кажем, че аз го играя ценител ..
                              Ако си наистина ценител, вземи се регистрирай в ю-тюб, 'щото BankОfLame е съвсем прав - нивото на тези моми е доста по-високо от това на така прехвалената българка Пък и не са счели за нужно да се окичат до лактите с гривни, което Кристничето явно смята за проява на стил Предполагам, че и наградният фонд, пък и заработката им впоследствие също са на други нива

Коментар

Първоначално изпратено от BankOfLame
                                Братлета, всички които разбират от готини дупета знаят за Miss Reef, така че Sloggi конкурсът не може да се сравнява с тези красавици:

http://www.youtube.com/watch?v=ZUXRrFMmr88
                                нямам достъп, мамка му .. ха
                                Регистрирай се и потвърди, че си пълнолетен, клипчето не разочарова
                                --

Коментар

Working...
                                X