If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Амиииии, всеки е свободен да се изявява, както намери за добре
Това тя каза ли го някъде, че ще става колежка?
Снощи я мернах при Слави и той просто се гавреше с нея. Не зная, от 5-те приказки, които каза, не добих впечатление за особен интелект, но пък вероятно от нея не се и очаква да го има. 10-те бона може да употреби много сполучливо за един силиконов бюст - да й е комплект с дупето , ще й върши работа, но коя съм аз да и определям инвестиционната стратегия, все пак А може вече и да инвестирала в тази позиция.
А мисля, че повечето пищещи тук мноооого ще й се зарадват - съдейки по досегашните коментари за нея Даже може специално заради нея някоя среща на форумците да заформят. Ех, че шоу ще бъде!
Момичето каза че щяло да влиза да учи в УНСС, което от догодина я прави част от нашето голямо семейство.
хаха, ти веднага да я оплюеш. Замисли се, какво можеш да очакваш от едно момиче на 18 години, все пак до момента единственото което й се е случвало е да печели пари, изчакай я веднъж да загуби. хаха. Но определено бате Слав снощи я взе за мезе, което не е нещо ново за него де. А мога да кажа че половината момичета от новия му конкурс имат доста по-стойностни дупета от таз мацка.
А тук като гледам напоследък с кви екзимпляри се напълни, гол глезен им покажи и повече не ги мисли. хахаха
Joan, на всичко отгоре Кристинчето ще ни става колежка. Току-виж утре се появи във форума с ник ГОТИНОТО ДУПЕ и започне да подхвърля инвестиционни стратегии наляво-надясно. ха
Амиииии, всеки е свободен да се изявява, както намери за добре
Това тя каза ли го някъде, че ще става колежка?
Снощи я мернах при Слави и той просто се гавреше с нея. Не зная, от 5-те приказки, които каза, не добих впечатление за особен интелект, но пък вероятно от нея не се и очаква да го има. 10-те бона може да употреби много сполучливо за един силиконов бюст - да й е комплект с дупето , ще й върши работа, но коя съм аз да и определям инвестиционната стратегия, все пак А може вече и да инвестирала в тази позиция.
А мисля, че повечето пищещи тук мноооого ще й се зарадват - съдейки по досегашните коментари за нея Даже може специално заради нея някоя среща на форумците да заформят. Ех, че шоу ще бъде!
Joan, на всичко отгоре Кристинчето ще ни става колежка. Току-виж утре се появи във форума с ник ГОТИНОТО ДУПЕ и започне да подхвърля инвестиционни стратегии наляво-надясно. ха
Солариумът вдига стойността на П-то в П/Е-то на дупето, даа....
е тоз солариум знаеш ли кви разходи е натрупал и то само до тоз момент .. хаха
То да е само солариумът в разходната част... Момата с по-малко от 10-ина бона на месец няма да се задоволи, според мен (на око) - за харчлък. Изключвам палта, бижута, пътувания и вноски за жилище и кола.
Ама вие к'во сте се загрижили толкова? Да му мисли спонсорът/сводникът и за това съотношение
Ето я и Joan, чието мнение искрено ценя .. господа оставям на вас да се впуснете в лудо пресмятане на бюджета на тоз РАЗКОШ .. хаха .. прибавете по един фризьор, маникюр, педикюр, козметик и масаж през ден и то в оптимистичния си вариант ..
Солариумът вдига стойността на П-то в П/Е-то на дупето, даа....
е тоз солариум знаеш ли кви разходи е натрупал и то само до тоз момент .. хаха
То да е само солариумът в разходната част... Момата с по-малко от 10-ина бона на месец няма да се задоволи, според мен (на око) - за харчлък. Изключвам палта, бижута, пътувания и вноски за жилище и кола.
Ама вие к'во сте се загрижили толкова? Да му мисли спонсорът/сводникът и за това съотношение
Подозирам, че приходите от ползването на дупето няма да са особено големи и продължителни във времето. Така че освен ако не напомпаме очаквания в коефициента, П/Е-то ще е дори под това на имотите ни (за някои от балоните на БФБ да не говорим).
Нали съм ви казвал на млади години да не си татуирате коте на гърдите защото като станете на 35-40години и котето започва да се превръща в жираф.На тази мацка цената оттук нататък само може да пада
Доколкото за въпросното дупе е трудно да се определи пазарна цена, предлагам за "P" да вземем застрахователната стойност. Доколкото разбрах дупето е застраховано "за солидна сума", но никъде не видях за колко точно. Та ако някой знае - да казва. После ще трябва да оценим годишните приходи от дупето и ето ти го P/E
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар