IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българка с титлата "Най-красиво дупе в света" !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• @ chernech, Joan

Вие двамата цяла седмица го коментирате това дупе, сигурно сте истински ценители

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan
      Амиииии, всеки е свободен да се изявява, както намери за добре

Това тя каза ли го някъде, че ще става колежка?

Снощи я мернах при Слави и той просто се гавреше с нея. Не зная, от 5-те приказки, които каза, не добих впечатление за особен интелект, но пък вероятно от нея не се и очаква да го има. 10-те бона може да употреби много сполучливо за един силиконов бюст - да й е комплект с дупето , ще й върши работа, но коя съм аз да и определям инвестиционната стратегия, все пак А може вече и да инвестирала в тази позиция.

А мисля, че повечето пищещи тук мноооого ще й се зарадват - съдейки по досегашните коментари за нея Даже може специално заради нея някоя среща на форумците да заформят. Ех, че шоу ще бъде!
      Момичето каза че щяло да влиза да учи в УНСС, което от догодина я прави част от нашето голямо семейство.
      хаха, ти веднага да я оплюеш. Замисли се, какво можеш да очакваш от едно момиче на 18 години, все пак до момента единственото което й се е случвало е да печели пари, изчакай я веднъж да загуби. хаха. Но определено бате Слав снощи я взе за мезе, което не е нещо ново за него де. А мога да кажа че половината момичета от новия му конкурс имат доста по-стойностни дупета от таз мацка.
      А тук като гледам напоследък с кви екзимпляри се напълни, гол глезен им покажи и повече не ги мисли. хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
        Joan, на всичко отгоре Кристинчето ще ни става колежка. Току-виж утре се появи във форума с ник ГОТИНОТО ДУПЕ и започне да подхвърля инвестиционни стратегии наляво-надясно. ха
        Амиииии, всеки е свободен да се изявява, както намери за добре

Това тя каза ли го някъде, че ще става колежка?

Снощи я мернах при Слави и той просто се гавреше с нея. Не зная, от 5-те приказки, които каза, не добих впечатление за особен интелект, но пък вероятно от нея не се и очаква да го има. 10-те бона може да употреби много сполучливо за един силиконов бюст - да й е комплект с дупето , ще й върши работа, но коя съм аз да и определям инвестиционната стратегия, все пак А може вече и да инвестирала в тази позиция.

А мисля, че повечето пищещи тук мноооого ще й се зарадват - съдейки по досегашните коментари за нея Даже може специално заради нея някоя среща на форумците да заформят. Ех, че шоу ще бъде!

Коментар

• Joan, на всичко отгоре Кристинчето ще ни става колежка. Току-виж утре се появи във форума с ник ГОТИНОТО ДУПЕ и започне да подхвърля инвестиционни стратегии наляво-надясно. ха

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan
            Първоначално изпратено от chernech
            Първоначално изпратено от VS
            Щом не е циганка, и Императорът може да я одобри.

Солариумът вдига стойността на П-то в П/Е-то на дупето, даа....
            е тоз солариум знаеш ли кви разходи е натрупал и то само до тоз момент .. хаха
            То да е само солариумът в разходната част... Момата с по-малко от 10-ина бона на месец няма да се задоволи, според мен (на око) - за харчлък. Изключвам палта, бижута, пътувания и вноски за жилище и кола.

Ама вие к'во сте се загрижили толкова? Да му мисли спонсорът/сводникът и за това съотношение
            Ето я и Joan, чието мнение искрено ценя .. господа оставям на вас да се впуснете в лудо пресмятане на бюджета на тоз РАЗКОШ .. хаха .. прибавете по един фризьор, маникюр, педикюр, козметик и масаж през ден и то в оптимистичния си вариант ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко
              Гледах го. Ми, то уникално това дупе бе
              Калитко, то покрай тез овчици, верно всяко дупе ще ти се види уникално .. хаха
              /това в кръга на шегата/

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
                Първоначално изпратено от VS

То да е само солариумът в разходната част... Момата с по-малко от 10-ина бона на месец няма да се задоволи, според мен (на око) - за харчлък. Изключвам палта, бижута, пътувания и вноски за жилище и кола.

Ама вие к'во сте се загрижили толкова? Да му мисли спонсорът/сводникът и за това съотношение

Коментар

• Първоначално изпратено от VS

Коментар

• Гледах го. Ми, то уникално това дупе бе
                    Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Щом не е циганка, и Императорът може да я одобри.

Коментар

• Момичето си е хубаво и приятно, сега го дават по БТВ.

P.S. Не е циганка. Българка е, но ходи редовно на солариум.

Коментар

• Нетуер, методиката ти изглежда напълно издържана.

Подозирам, че приходите от ползването на дупето няма да са особено големи и продължителни във времето. Така че освен ако не напомпаме очаквания в коефициента, П/Е-то ще е дори под това на имотите ни (за някои от балоните на БФБ да не говорим).

Коментар

• Е само аз ли искам да бръкна вътре?
                            Няма ли и други?
                            Ше се ошашавите с тея "инвестиции".

Коментар

• Нали съм ви казвал на млади години да не си татуирате коте на гърдите защото като станете на 35-40години и котето започва да се превръща в жираф.На тази мацка цената оттук нататък само може да пада

Коментар

• Доколкото за въпросното дупе е трудно да се определи пазарна цена, предлагам за "P" да вземем застрахователната стойност. Доколкото разбрах дупето е застраховано "за солидна сума", но никъде не видях за колко точно. Та ако някой знае - да казва. После ще трябва да оценим годишните приходи от дупето и ето ти го P/E
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X