If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Че ти нали си фен на Кристинчето, за какво са ти други д...та? Гледкай си го него
хаха .. да кажем, че аз го играя ценител ..
Ако си наистина ценител, вземи се регистрирай в ю-тюб, 'щото BankОfLame е съвсем прав - нивото на тези моми е доста по-високо от това на така прехвалената българка Пък и не са счели за нужно да се окичат до лактите с гривни, което Кристничето явно смята за проява на стил Предполагам, че и наградният фонд, пък и заработката им впоследствие също са на други нива
И аз изгледах клипчето и с изненада установих, че конкурсът май е бил и за женско, и за мъжко дупе Прав беше Петер, който пръв ги забеляза (мъжките дупета) и се възмути. А защо, питам аз?
Та мисля, че медийното отразяване у нас е неравнопоставено между двата пола и може би трябва да сезираме съответните органи за сексистки подход при него Защо не са посочили и показали по-обстойно и лауреата и в другата категория? Сигурно 'щото не е българин
П.П. Възможно е Кристинчето просто да е прекалила със солариумите и мазилата за тен. Запазвам си правото на особено мнение по повод етническата й принадлежност
Не зная за къде или за какво е "напълно", единствената цел на това дълго и скучно писание беше да докаже с научни аргументи, че моногамията наистина е рядко срещано явление в животинския, а и в човешкия свят, и затова още повече трябва да бъде ценена
Значи съм бил на 50% прав.... Четворка май няма да изкарам.
И какъв падеж е "на вкус и цвет"?
Няма да изкараш
Винителен. В мъжки род неодушевени съществителни нямат окончание във винителен падеж (т.е. спрягат се като именителен). Одушевените се спрягат като родителен. Доколкото помня
Коментар