IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Световно първенство Германия 2006

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [quote="Aleator"]Какво сте се хванали за тези европейци, като че ли ви плащат от Брюксел, или утре се очаква Европа да обяви война на останалия свят! quote]
    ...а и ми се струва че бъркаш Европа и Европейски съюз
    Life won't wait for you.

Коментар

• Може и да бъркам ама не я виждам 6-тата титла на Бразилия.Вярно е че те не почнали да играят още но вече и няма кой да ги чака.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Какво сте се хванали за тези европейци, като че ли ви плащат от Брюксел, или утре се очаква Европа да обяви война на останалия свят! Това е просто един спорт, в който почти всичко красиво се прави от неевропейци. не се получи финал Аржентина - Бразилия, но се надявам бразилците не само да размажат "бледоликите европейци" от Франция, но и да спечелят шестата си титла безпроблемно!

Коментар

• След дузпата на Италия срещу Австралия втора подобна няма да се свири.Затова и не свирнаха за Аржентина.И аз бях за швабите и бях пристрастен, но си мисля че наистина нямаше дузпа.Айде днес 4 европейски отбора на полуфинал.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Според мен по-скоро нямаше дузпа, Макси се наниза сам точно като Гросо срещу Австралия. Жалко наистина, аз исках Аржентина да вземе титлата, но някои европейски отбори играят много дисциплинирано и са се научили да вкарват голове точно, когато им трябват. Визирам Германия и Франция.
            Иначе не мисля, че е редно да се обвинява Пекерман за смените. И на мен ми се искаше да видя Меси и Аймар (любимият ми футболист), но при този резултат беше по-важно да влязат хора, които повечесе напрягат и в защита като Камбиасо и Круз.

Сега вече стискам палци изцяло на италианците, още повече че заложих за тях преди началото на първенството.
            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Ако двата конски впряга /Германия и Англия/ стигнат до финал, значи фудболът е мъртъв и нито ще гледам финала, нито някога повече футбол.
              Все пак след отпадането на Аржентина остават магьосниците от Селесао! С две ръце стискам палци и за Португаля!

Коментар

• Пешо, на онзи мач също бях за Германия и то доста повече отколкото днес. Тогава харесвах и Клинсман и Фьолер и Хеслер... Но въпреки това признавам, че дузпата беше спорна и по-скоро нямаше такава. Не мога да си кривя душата и да твърдя обратното. Днес беше същото... Просто винаги ми се е искало нападателите да играят докрай и да се стремят към удар във вратата, вместо към това да паднат щом някой ги докосне. За съжаление 90 % от тях правят второто. Шева е едно приятно изключение. Хайде приятно гледане...
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Е добре де Хакинен. Точно толкова спорна дузпа немците получиха на финала 1990г. Ама 1 към на 1 лика-прилика. Единият път свирим дузпа за немците, а сега не свирим дузпа за аржентинците
                  Хакинен, просто още веднъж си виж двете положения и си сложи ръка на сърцето.

А след това кой бива критикуван: критикува се съдията Иванов, който си свири точно така както трябва да се свири една среща: нито един от картоните, които показа в срещата Холандия-Португалия не беше преувеличен.

Коментар

• Вероятността защитници и дефанзивни халфове да изпуснат дузпа е много по-голяма от тази нападатели и офанзивни халфове да изпуснат.
                    Не знам защо, но и Пекерман пропусна този факт.
                    Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Nikola, дузпата срещу Макси за мен беше най-малкото спорна... Още с повеждането на топката чакаше немския защитник да протегне крак за да се строполи. Не съм пристрастен, въпреки че в този мач наистина бях за Германия... Просто аз така видях тази ситуация.
                      Аз съм склонен да обвиня донякъде и Пекерман, въпреки, че е далеч от глупостите, които сътвори Биелса преди 4 години. Според мен Меси и Аймар заслужавах аповече шансове на това първенство (тук вече има и лични пристрастия).
                      От друга страна, ако първенството се провеждаше извън Европа, сигурно щяхме да видим дузпа и Аржентина на 1/2 финал
                      Хайде приятно гледане на следващия мач и след това пак ще споделим впечатления

Коментар

• Аз се радвам, че Клозе вкара точно когато не се виждаше как ще изравнят немците. Много е израснал от предното първенство.
                        А Италия-Украйна мисля, че ще е 1:0 или 0:0. Дано да греша. защото вече ми се гледат голове, а не само драма 2 гола на Шева до 10-та минута биха били много добро начало
                        Иначе 1/2 финал Италия-Германия ще е класика...

Коментар

• За пореден път се убедих, че има нагласени мачове и на световното. Чиста дуспа срещу Макси Родригез не беше отсъдена, тенденциозното съдийство на Микел след 60-тата минута направо ме шокира. Много съжалявам за Аржентина, но Леман показа класа. Честито.

Коментар

• Аржентина и Германия бяха сред най-добрите отбори досега и фаворити за титлата. Загуба е за всички нас, че двата отбора се срещнаха толкова рано.
                            Немците просто извадиха малко повече късмет днес, иначе и двата отбора бяха равностойни.

Коментар

• В началото на първенството си мислех, че немците ще бъдат изтикани до финал със всички средства, но съм приятно изненадан от играта им до момента Играят доста по-силно от нафуканите бразилци. Дано да запазят традицията в Европа да печели Европейски отбор...
                              Иначе съм за Англия, разбира се, но те до момента не показват абсолютно нищо, с което да ме убедят, че заслужават дори мястото си на 1/4 финал

Коментар

• ot Bibliqta puk bili raz6ifrowali,4e Argentina 6tqla da stane 6ampion................izob6to..........Nostradamu s,Bibliqta - tolkowa izto4nici ima za predwaritelni "zalozi",4e lo6o da ti stane
                                Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

Working...
                                X