Съвсем не съм расист, но тоя отбор меко казано не мога да се съглася да наричам "Френски национален..."
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Световно първенство Германия 2006
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътViva la France !!!!
Жал ми е за Роналдиню, ама има още хляб да яде... А само заради това, че държеше малкото робче на пейката, а пускаше разни смешници като например прасето Роналдо, бразилците трябва да обесят треньорът си на напречната греда, да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamСлед дузпата на Италия срещу Австралия втора подобна няма да се свири.Затова и не свирнаха за Аржентина.И аз бях за швабите и бях пристрастен, но си мисля че наистина нямаше дузпа.Айде днес 4 европейски отбора на полуфинал.
Коментар
-
Бразилците в някои мачове играят с не повече от 60% от възможностите си и пак с лекота печелят.
Всички европейски отбори се насилват... Може би само Германия остава за мен като безспорен фаворит.
Но всичко е и до късмет. Щом дори гърците можаха да станат европейски шампиони преди 2 години!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamМоже и да бъркам ама не я виждам 6-тата титла на Бразилия.Вярно е че те не почнали да играят още но вече и няма кой да ги чака.Не знам какво толкова ги превъзнасяте тия бразилци, но на това Световно играят като Европейски отбор... и то не от най-добрите.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар