IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Световно първенство Германия 2006

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съвсем не съм расист, но тоя отбор меко казано не мога да се съглася да наричам "Френски национален..."

Коментар

• ...няма значение, не бъди расист... въпросът е, че заедно со Зизу, Фабиен, Тиери и другите от тяхната банда, со ръце на сърцата, се кефим на Марсилезата, да.... :-)
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Вива ла Франс, Импе! Ама на твойта Франс любима отбора и е роден по дърветата в Бурунди или у песъка в Сахара...кой е французина в тоя отбор?...

Коментар

• Viva la France !!!!
          спечелихме пари:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            Viva la France !!!!
            И ОЩЕ ВЕДНЪЖ !!!!

Жал ми е за Роналдиню, ама има още хляб да яде... А само заради това, че държеше малкото робче на пейката, а пускаше разни смешници като например прасето Роналдо, бразилците трябва да обесят треньорът си на напречната греда, да.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
              Пешо, гледай внимателно! Днес пак ще им се случи нещо "приятно" на бразилците
              Това го казах преди гола на Анри
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Алегатор,

Пращам ти честитка от Тиери Анри.

Коментар

• Viva la France !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    След дузпата на Италия срещу Австралия втора подобна няма да се свири.Затова и не свирнаха за Аржентина.И аз бях за швабите и бях пристрастен, но си мисля че наистина нямаше дузпа.Айде днес 4 европейски отбора на полуфинал.
                    То хубаво 4 европейски отбора на полуфинала, ама единия не трябваше да е Португалия

Коментар

• Пешо, гледай внимателно! Днес пак ще им се случи нещо "приятно" на бразилците

Коментар

• Алегатор,

едни от най-хубавите ми моменти, сързани с Бразилия са четвътфинала 1986 срещу Франция и финала 1998 пак срещу Франция. Но 1/8 финала 1990 срещу Аржентина си е просто класика в жанра.

какво им харесваш на тези манекени(бразилците)

Коментар

• 22-рий - това че гърчолята станаха европейски шампиони, е най-големият позор в историята на футболът.
                          Да.

Коментар

• Бразилците в някои мачове играят с не повече от 60% от възможностите си и пак с лекота печелят.

Всички европейски отбори се насилват... Може би само Германия остава за мен като безспорен фаворит.

Но всичко е и до късмет. Щом дори гърците можаха да станат европейски шампиони преди 2 години!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                              Първоначално изпратено от B.Graham
                              Може и да бъркам ама не я виждам 6-тата титла на Бразилия.Вярно е че те не почнали да играят още но вече и няма кой да ги чака.
                              Те може и изобщо да не започнат
                              Абсолютно.Днес ще си ходят.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                Може и да бъркам ама не я виждам 6-тата титла на Бразилия.Вярно е че те не почнали да играят още но вече и няма кой да ги чака.
                                Те може и изобщо да не започнат Не знам какво толкова ги превъзнасяте тия бразилци, но на това Световно играят като Европейски отбор... и то не от най-добрите.

Коментар

Working...
                                X