IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Световно първенство Германия 2006

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ako Зидан играе, както срещу Бразилия - не се знае кой от коя скамейка ще гледа

Коментар

• Portugal-Germany. Зидан ще гледа от пейка финала.

Коментар

• Франсетата най-после са ни простили за шамара , дето им залепи
        Емо Костадинов и са гласували да влезем в ЕС. Мен също ми харесва
        френския дух, за разлика от френския им манталитет, но го предпочитам пред немския.

Коментар

• Тъкмо тая частица социализъм никой не би посмял да им отнеме, за да не се види в чудо.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Мисля си, че специално последните младежки протести във Франция (и изобщо любовта им към стачките) са доказателство още колко много социализъм има в главите на французите. Огромните средства от бюджета на ЕС в подкрепа на френското земеделие също доказват това.
            Но това е съвсем отделна тема.

Коментар

• Аз тоже често възмутен съм от французкото отношение към нас, да, но пък много се кефя на френският дух - имам чувството че Великата Буржоазна революция още ги държи тия. Помните вълненията на младите преди неотдавна.
              А може би имат основание да ни гледат пренебрежително в този смисъл - защото българинът е свикнал да го тъпчат, да търпи и трае, ама я пробвайте да отнемете някое право на французинът !!!! На тях протестите и стачките са им национален спорт.

Коментар

• И момчета, по-леко с расистките изказвания.
                То явно модераторите на форума спят, ама поне си представете примерно французите като ни мислят за недоразвити не е ли обидно?

Коментар

• Въпреки цялата ми неприязън към франсетата - породена от високомерното им отношение към България и надутото недружелюбно отношение към чужденците (говоря и от личен опит) - признавам че този отбор е в подем. Като се почне след първия гол срещу Испания.

Много мои любими отбори отпаднаха. От най-малкото зло, ще се радвам немците след толкова години отново да вземат световната купа. Заслужават го и наистина досега май показват най-стабилна игра.

Коментар

• Ако тези тези дето са слезли от дърветата ставаха за нещо, на
                    финала щяха да са само африкански отбори.
                    А то трябва някой да им налелее акъл, като треньора на франсетата,
                    въпреки че ми прилича на френски даскал.

Евала на франсетата. На финала ще разкажат играта и на швабите.

А що се касае до нигрите, то те са си французи още когато са ги колонизирали, защото освен с армията си , Франция влиза и с културата си. Бартез не е ли бял французин. Зизу и той може
                    от французин присаден на алжирска слива. Значи, тези двама бели
                    изнесоха мача на фона на тъмната гарнитура, което потвърждава
                    думите ми, че се иска и акъл, какъвто тъмните кариоки не показаха,
                    че притежават.

Много ще се кефя на финала да слушам "Марсилезата". Да, Импе.

Коментар

• Ама ако сичко черно човек заедно рита топка в едно отбор, бяло човек купа няма вдигне освен в просъница, да. :-)
                      А французко тим преди само почти черно, сега поне шарено е, да... :-)

Коментар

• Топка черно човек хубаво рита. Никой оспори не това. Черно човек играе в отбор черен страна, бял човек топка рита в бял страна. Черно човек значи не сиган, ами стоял на слънце и почернее без може стане бял пак. Сиган падне в прясно торище и не може излезе месец цял, стане лай-ено кафяв, душа стане лайна-ска и проблем с гето появява, ожени се 15- годишен, направи материал цял склад за сапун и данък на бял човек не платил никога. Черен човек аз не мрази, но френски отбор странен не ли малко?

Коментар

• Ърм... твой пра-пра-пра-пра...(х318) дядо и също дядо орангутан тоже братовчеди, да... така че не гледай отвисоко черно човек, то не циганин, да... :-)

Коментар

• Сичкото френско играч се е изтърсило ил на граници, ил орангутан отгледал с малко орангутан в пещера ил на дърво. После копал во песък, мине хиляди километър под земля дорде не изскочи под Кула Айфел и рита топка на зелен трева.

Коментар

• А швеците пък - сърбаци... идиоти - все едно човек сам да си пусне таралеж в гащите... то и ний в Португалия направихме същата глупост, де...

Коментар

• Първоначално изпратено от young-and-wild
                                Съвсем не съм расист, но тоя отбор меко казано не мога да се съглася да наричам "Френски национален..."
                                Добре де, то натурализирани играчи има нявсякъде. Какво изведнъж зачепка френския отбор? Германците имат например двама натурализирани поляци, да не продължавам....

Коментар

Working...
                                X