IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Световно първенство Германия 2006

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Франсетата са долно надуто племе. За щастие и тях и немци и дори аржентинци сме трепали на световно или на квалификации. Справка - 1993 и 1994 г

Новият световен шампион ще е от Южна Америка.

Коментар

• VIVA la FRANS !!!!! :-)
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Да бе, верно че Нострадамус се издъни с прогнозата за испанците. Спомнете си вчера какво се писа тук

Коментар

• Бе той Нострадамусов е писал толко объркано и мъгляво, че можеш да му изкривиш предсказанията всякак. Друго си е баба Ванга... помните ли - колко работи позна... най фрапиращо бе "Курск ке потъне"....а хората и се смееха, мислеха си - градът... :-)

Коментар

• След като и Нострадамус се е омотал, значи може и още някоя изненадка да се появи

Коментар

• Според мене пък или Бразилия, или Германия, да...

Коментар

• Месията и Животното ще направят Аржентина шампион.
                Всичко останало би било компромис с футболната естетика ))

Коментар

• Ами след 1982 г.им писна да изпускат красиво световните титли!!!Може би трябва да се промени системата за оценка.Да не е само на голове. Може би със sms-и.

Коментар

• Аз съм за Бразилия, но за съжаление играят много, ама много внимателно и пестеливо (все едно гледам европейски отбор).

Иначе мисля, че освен Бразилия, фаворити са Германия и Аржентина.

Коментар

• Мене много пък яд ме е, че от два прекрасни отбора сега единият трябваше да отпадне (злочестите нигъри), докато снощи от два жалки отбора единият трябваше да продължи... :-(

Коментар

• Абе АРГО,не виждаш ли ,че ако не са Бразилците Цар Футбол умира!!!

Коментар

• Всички ли сме за Гана днеска (за по-слабия) , или има и Бразилци

Коментар

• Аз мислех в преносен смисъл.Нали журналистите измислят разни прякори.Да не би краля да е Раул или Торес.....или Медина Канталехо
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Фифа-Фафа и Фуфа (пък защо не и испанския крал) може и да не знаят още, кой ще е шампион

Коментар

• Само един имат - Хуан Карлос I. Да не мислиш, че няма да дойде на стадиона да подкрепя своите.

Коментар

Working...
                                X