IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Световно първенство Германия 2006

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от VNM
    Нострадамус е предсказъл че през 2006 Испания, водена от своя крал, ще удържи оргомна победа в сърцето на Европа.
    И кой е тоя крал?
    Life won't wait for you.

Коментар

• банкер, по-добре ги играй на over 2.5 гола щом имаш виждане че ще има голове и в двата мача(досега обаче във осминафиналите излизат само under).

Коментар

• Кога, ВНМ, по Нострадамусово време ли? Не знам, но още Раковски напримерно описва действието на тревата... :-)
        Да, Украйна са нещастници, а Шевченков - пълна нула. Тоя отиде в Челси ли? Само гледайте как в Англия Разбербатващият напълно ще го затъмни... и догодина Абрамович ще предложи на шефовете на Тотнъм сделка - Шевченко + 8 000 000 сруещу Разбербатващият... :-)
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Украйна за мен са най-слабият отбор на четвъртфиналите, просто извадиха луд късмет, първо за групата, после и при дузпите. Резултатите им наподобяват нашия поход през 1994, но разликата в класите е огромна. Тогава можехме да бием всеки със Стоичков, Балъков, Михайлов и компания, а тази украинска команда даже няма лидер който да я поведе. Шевченко е бледа сянка, която само си мъкне фланелката по терена, пълна трагедия!
          Бразилия - Гана 4:2 го виждам, Испания - Франция 2-1 (от всички 54 мача досега съм познал точния резултат само на 4)

Коментар

• Баси как ме е яд, тъпите жабари пак продължиха по нечестен начин пфууууууу, аман от тия игрички на Фифа, уефа и т.н.

Коментар

• Не над Бразилия - над Гана.
              Нострадамус е предсказъл че през 2006 Испания, водена от своя крал, ще удържи оргомна победа в сърцето на Европа.

Тогава дали е имало трева?

Коментар

• Да-да, Нострадамус все мачове е предсказвал... :-)

Коментар

• Nostradamus bil predskazal,4e Ispaniq 6te wzemat kupata.............tai kazaha neska.
                  Twa zna4i - pobeda dnes nad Franciq i pobeda posle nad Braziliq..........
                  Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• 22-рий, я го знам, бе !!!! :-) Но просто намирам пълният член за по-секси от празният...
                    Мерси за поздравът, да... :-)

Коментар

• Мамичката им италианска!
                      Заслужиха още десет години футболна омраза!

ИСКАМ ДА КРЕЩЯЯЯ!!!
                      "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Импи, честито и от мен, батка! Пич си.
                        И се радвам, че почваш да налучкваш кога се употребява пълен или непълен член

Коментар

• Пфуй - а бамкерите и колхозниците колко са жалки !!!

Коментар

• ...нямаше та... жабарят нарочно направи така, че да се спъне в тялото на падналият овчар... имаше само един начин последният да го избегне - ДА СЕ ЗАРОВИ СКОРОСТРЕЛНО В ЗЕМЯТА.. :-)

Коментар

• Честито и от мен на властелина на форума, макар с малко закъснение. Мъчно ми е за Австралия, нямаше дузпа, тъп съдия- нищо необичайно на тези финали.

Коментар

• ...благодаря за поздравленията, банда... :-)

Абе, компанията, днес яко се издразних, когато съдията бутна жабарите и се подигра с храбрите и злочести овчари... бива ли така?
                                На Италия никога не се свири честно - или грозно и безочливо ги бутат или безобразно ги колят.... :-(

Хакинен - аз пък мисля, че садиите просто се опитват да отстранят преградите по пътят на Германия към финалът... абе изобщо, футболът е станал бати грозната работа... и руският садия снощи и световното в Корея и Япония... фифа си има садии, пред които нашите негодяи Каубоят, Леков, Узунов, Генов и сие, са като ангелчета...

Ама нищо, когато аз, Дарт Сидиъс, стана господар на светът, първо футболните садии ще изправя пред стената... ;-)

Коментар

Working...
                                X