Първоначално изпратено от VNM
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Световно първенство Германия 2006
Collapse
X
-
Кога, ВНМ, по Нострадамусово време ли? Не знам, но още Раковски напримерно описва действието на тревата... :-)
Да, Украйна са нещастници, а Шевченков - пълна нула. Тоя отиде в Челси ли? Само гледайте как в Англия Разбербатващият напълно ще го затъмни... и догодина Абрамович ще предложи на шефовете на Тотнъм сделка - Шевченко + 8 000 000 сруещу Разбербатващият... :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Украйна за мен са най-слабият отбор на четвъртфиналите, просто извадиха луд късмет, първо за групата, после и при дузпите. Резултатите им наподобяват нашия поход през 1994, но разликата в класите е огромна. Тогава можехме да бием всеки със Стоичков, Балъков, Михайлов и компания, а тази украинска команда даже няма лидер който да я поведе. Шевченко е бледа сянка, която само си мъкне фланелката по терена, пълна трагедия!
Бразилия - Гана 4:2 го виждам, Испания - Франция 2-1 (от всички 54 мача досега съм познал точния резултат само на 4)
Коментар
-
...благодаря за поздравленията, банда... :-)
Абе, компанията, днес яко се издразних, когато съдията бутна жабарите и се подигра с храбрите и злочести овчари... бива ли така?
На Италия никога не се свири честно - или грозно и безочливо ги бутат или безобразно ги колят.... :-(
Хакинен - аз пък мисля, че садиите просто се опитват да отстранят преградите по пътят на Германия към финалът... абе изобщо, футболът е станал бати грозната работа... и руският садия снощи и световното в Корея и Япония... фифа си има садии, пред които нашите негодяи Каубоят, Леков, Узунов, Генов и сие, са като ангелчета...
Ама нищо, когато аз, Дарт Сидиъс, стана господар на светът, първо футболните садии ще изправя пред стената... ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар