IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат на Investor.bg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• interesno,v poslednite 1000 godini Balgariq e bila 700 pod robstvo,pri tova bez da se zagubi ezik,pismenost i kulturnoto ni bogatstvo.izglejda zelta na balgarina v kraina smetka sled vsi4kite tezi voini e da prenasq duhovna krasota.Zatova svalqm 6apka na zarkvata,koqro izglejda ima po-golqmo vliqnie otkolkoto si mislq.

Коментар

• :-)

Все гоним разни крайни срокове - я данъчни декларации, я смяна на номера, я сметки. Накрая винаги изпускам нещо...

Коментар

• Не мисля Просто ако решиш да ходиш в чужбина няма да стане със стария. Моя наскоро трябваше да го подновявам а имах още година. Просто чакам едно интервю за виза и имаше някакво условие паспорта да важи поне 6 месеца след края на визата или нещо такова

Успех!
        Keep walking ...

Коментар

• Сега видях, че срокът на международния ми паспорт е изтекъл преди почти месец и ще трябва да ходя да го връщам. Ше ме глобяват ли?

Коментар

• Komentarite na K. Ivanov sa vsjaka sedmica vuv v. Banker

Коментар

• ..

Аз на Смърфиета имам да връщам 20к затова и само добро мога да кажа за нея. Тя ми даде финансовия старт на БФБ. Мисля, че фактът е достатъчно красноречив! ,-))))

Коментар

• Смърфи, съжалявам, че не видях какви са ги вършили в темата за възрастта нашите колеги. Просто бях загубила интерес и чак днес я отворих иначе щях да се опитам да ги спра навреме да те обиждат. Момчета, трябва да се извините на Смърфиета! Дори и с нещо да ви е засегнала неволно не е обиждала никого конкретно от вас за разлика от вие нея. Още повече че дори и да имате лични сметки за уреждане Форумът не е мястото за това!
                tya

Коментар

• Sofix,za6to sprq da peistva6 komentartite na Kiril Ivanov ot Jug market,vinagi mi e bilo kef da gi 4eta.6te mi kaje6 li ako ne ti e problem kade moga da si gi 4eta sam,za da ne te zanimavam da gi peistva6.mersi

Коментар

• iztrito

Коментар

• Първоначално изпратено от Brain
                      Софикс, братле, остави я тая мусака, по-добре си хвани една жена. За предпочитане- китайка! Не заема много място, готви добре, яде малко, лесна е за поддръжка. Най-добрият избор за инвеститора.
                      Да бе, да - "най добрият избор на инвеститора". А като запристигат чартърите с чичовци/лели/братовчеди/балдъзи/баджанаци и безчет щъкащи наоколо племенничета с дръпнати очички? Ще му оглозгат портфейла за нула време.

Коментар

• Тая вечер реализирах 500% Наздраве на всички!

Коментар

• hahahhahahahahahahahaha

Коментар

• Софикс, братле, остави я тая мусака, по-добре си хвани една жена. За предпочитане- китайка! Не заема много място, готви добре, яде малко, лесна е за поддръжка. Най-добрият избор за инвеститора.

Коментар

• Остави ги- амазонки!

Коментар

• ...не зная защо се опитваш като, че ли да прокараш идеята, че ние - мъжете, де (нали вече уточнихме половете, май...), трева пасем... Ми то какво излезе: вие ни избирате, вие сте най-големите психолози,..., все вие - жените сте най-точни в преценките си..., ние никога ли не можем да изкажем мнение, което да претендира за някаква компетентност (напр., за вашите качества)?...

Коментар

Working...
                                X