IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат на Investor.bg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• О, безимен, благодаря ти, но едва ли само това че мога да готвя го прави щастлив. Може да съм грозна, дебела, със зъл характер, кой знае...
    tya

Коментар

• По една щастлива случайност мога да кажа, че съм виждал Гърция (много пъти) от наша територия, но се оказва, че съм между малкото българи, които не са ходили там... , по която причина, не са и вкусвали от въпросната мусака... (някои хора са родени под щастлива звезда..., напр. твоят съпруг...)

Коментар

• Гърците имат доста вкусотии, като пастицио тцадзики и колокитакия и така наречената мусакас.

Коментар

• Да гръцката е с патладжан, на редове, не си ли ходил в Гърция?
          tya

Коментар

• ... ей това "...с патладжани, по незнам си какво..." пък изобщо не бях го чувал. Нещо ориенталско ще да е!...

Коментар

• Не, но има мусака с патладжани, по незнам си какво, вегетарианска, с макарони и т.н. на редове, не на редове....
              tya

Коментар

• Силно заинтригуван, позволете въпрос: демо-версията да не би да включва, събраните от детската площадка: малко пясък, пръчици и листенца от храстите, които се "пекат" в пластмасова детска формичка?...

Коментар

• Пратих ти демо версия, така че няма начин да не се справиш
                  tya

Коментар

• tya, мерси
                    Изглежда ще мога да се справя.
                    Утре ще си накупя продуктите и ще се правя на готвач

Коментар

• Първоначално изпратено от tya
                      Софикс, ти сериозно ли?
                      Ми и аз съм човек и аз обичам мусаката.
                      Ама като гледам сигурно ще вечерам с пица

Ами прати ми ти рецептата много ще се радвам пък утре ще се пробвам да видим кво ще се получи

Коментар

• Софикс, ти сериозно ли? Ако не се майтапиш прати ми ЛС ще ти кажа.
                        tya

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                          Абе някой знае ли как се готви мусака?
                          Щото много ми се яде па нема кой да ми я напрай.
                          Ако има на близо до вас ресторант,там дават добри рецепти.хахаха

Коментар

• Абе някой знае ли как се готви мусака?
                            Щото много ми се яде па нема кой да ми я напрай.

Коментар

• И аз това питам...
                              tya

Коментар

• Първоначално изпратено от tya
                                Знае ли някой защо Красимир Атанасов е напуснал Елана?
                                Напуснал ли?Те са го отстранили но защо,какво е направил

Коментар

Working...
                                X