IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат на Investor.bg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Два вица ще споделя, които доста ме развеселиха

Срещат се двама мъже в Предверието и започват разговор.
    - Как е колега? Как се спомина?
    - Абе, какво да ти кажа. Прибирам се по-рано от работа и гледам жена ми гола. Веднага съобразих, че не е чиста работата и започнах да търся любовника й. Търся тук, търся там ама никой не намирам и от напрежението получих инфаркт.
    - Еее, братле, ако беше отворил фризера сега и двамата щяхме да сме живи.

Някакъв мъж привечер на полянка в парка прави лицеви опори и по едно време покрай него минава порядъчно подпийнал клошар. Виждайки го клошарят се спира и стои гледайки го. След около половин минута отива до него клатушкайки се, потупва го по главата и му казва :
    - Абе, шефе, ама нея я няма!
    Keep walking ...

Коментар

• Хей, колеги, някой от вас участва ли в ИПО-то на Транселектрика? Хайде ако някой има прясна информация да сподели, че нямам хич време напоследък пък си ме интересува Благодаря.
      Keep walking ...

Коментар

• Попитах те нещо в ICQ - то ти
        tya

Коментар

• Ако изключим големия пакет и при SFARM е една търговия мани та бегай

Коментар

• Какво точно визираш, Софикс, я виж Софармата, там е направо бурна търговията, ама не на моите нива , може и при другите да е така
            tya

Коментар

• Ами какво очакваш да има търговия, след такива гаври ли?

Коментар

• Кво става бе вие да не бойкотирате заради вчерашните гафове?

Бати и умрялата търговия

Коментар

• Ами за съжаление и аз трябва да се гмурна в това задръстване сега, дано малко се е поразредило положението! Ужасно е особенно след тежък ден!

Коментар

• Знаете ли, току що ходих да ми маркират колата и се набутах в най-голямото задръстване на Ректората. Та в задръстването развеселена наблюдавах как две коли се опитваха да се надхитрят една друга и накрая никой не можеше да мине, клаксони, ругатни изобщо позната картинка. Мислех си, че ако поне единия беше проявил разум щяха да минат не само те, но и ние...

Та думата ми е, че и ние тук сме такива понякога...
                    tya

Коментар

• SOFIX,6te postne6 li analiza na Kiril Ivanov ot banker 6toto izglejda trqbva da imam abonament za da gi 4eta

Коментар

• Първоначално изпратено от looser
                        ......магазин......
                        looser много добро ;-)

поздрави
                        I prefer to be approximately right than precisely wrong...

Коментар

• Chocho, яко се смях.

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
                          1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
                          2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
                          3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
                          4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
                          Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
                          След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно красиви”. „Божичко!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висляла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
                          - Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!
                          Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”.
                          На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание: „Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
                          А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория - богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ.

Keep walking ...

Коментар

• А, сега вариация на една иизвестна приказка:

Червената Шапчица стои на улицата и се опитва да хване такси. До нея спира лимузина, прозореца се отваря и един мъж пита:
                            - Къде отиваш, Червена Шапчице?
                            - Ами, бързам за радиото. Баба има рожден ден и искам да я поздравя!
                            - Чудесно, красавице! Аз съм директор на радиото. Качвай се в колата и аз ще те уредя!
                            Качва се Червената Шапчица в колата и радостно заявява:
                            - Ах, колко съм ви благодарна, готова съм да направя всичко за вас.
                            Мъжът това и чакал, отбил колата в близката горичка, разкопчал си панталона, извадил оная работа и казал:
                            - Давай, Шапчице!
                            - Ох, аз... не знам, ах колко се срамувам... за първи път ми е... много съм притеснена...
                            - Спокойно, бе! Всички се стесняват първия път. - успокоява я мъжът.
                            - Е, добре тогава! - съгласява се Червената Шапчица. Хваща инструмента, навежда се към него, въздъхва тежко, отваря уста и казва:
                            - Скъпа бабо...

Коментар

• при мен работи

Коментар

• да ви питам- при вас при Писане на съобщение работи ли Img опцията (за прикачване на снимки), при мен или при Инвестора е проблема?
                                Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

Working...
                                X