IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-красива брокерка...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не му обръщайте внимание на този Стоев. Той е от ония червей, които са винаги на контра, с две думи не си струва.

Коментар

• ОК Боби правим списък и ги почваме. С която успеем добре. Която не здраве да е. А на Колегата Стоев въобще няма да му отговарям. Да определиш тема за дискусия на дами като тема за лъскачи или какво било е като да определиш Булбанк като чейндж бюро или Ферари като каруца. И незнам защо по форумите винаги се намира ниакой когато се дискутира нещо каквото и да е то (От конфликта В Ирак до циците на памела Андерсън) да напише някакво малоумно изречение или простотия с която да се опита да спре градивния фон на дискусията (била тя сериозна или по скоро забавна)

Коментар

• Много уместна тема за "лъскачи на бастуни".

Коментар

• .

BRUT , прав си братче. дай да почнем да опитваме ))

Коментар

• Do Bobi 75

Напълно си прав колега. Може и да е само сутиен. То вече какви ли не сутиени правят. А за силиконовите не знам. Нещо като всички женени мъже кръга от сексуални партньорки доста ми се е стеснил и досега не съм попадал. Разбира се чистото любопитство би ме накарало да опитам. Ама като гледам по филмите (особенно "медицинските") много добре изглеждат. Разбира се съм убеден че и там има качествени и некачествени изработки и съм обеден че разните български "изделия не са с такова качество. Но по същество. До сега оценяваме жени само по снимки от кръста нагоре и то дебело облечени и то на снимка - много е рисковани да ги надценим или подценим. Това е като да даваш мнение за храна само по мириса и.

Коментар

• .

И аз си давам гласа за "Катерина от Pinnacle Financial (Лондон)"... Сега като гледам снимката си мисля че срещу мен е една богиня. Венера я премествам на втора позиция.
              Успех господа.

ПП
              "qka pi4_ka" а на теб съм приготвил нещо но искам да ти го подаря лично.

Коментар

• Първоначално изпратено от BRUT
                Колега Биг Бос, честно казано и трите момичета са много готини. Поне от това което се вижда. То всъщност е трудно да се прецени като ги гледаш с дрехи и седнали, но имат излъчване. Личи си че са вложили доста труд по външния си вид. Дори при едната е възможно да има и хирургическа намеса на бюста (което е много актуално и изцяло го подкрепям). На този етап поне от снимката не виждам нищо което да не ми хареса. Ти си щастливец че работиш в такъв екип. Радвай се
                Драги Брут, нищо лошо нямам предвид, ама как ги познаваш тези хирургически намеси върху бюста, ами ако е от онези сутиени И още нещо, не знам дали си виждал бюст сред хирургическа намеса, но обикновено е нещо трагично и на гледане и на пипане. Мъка. Това е още един пример, когато актуалните неща са просто зле изпълнена мода.
                Да, верно се грижат за себе си, но това обикновено нищо не означава
                Успех в оценяването ))))

Коментар

• Източните са супер, тях най си ги харесвам аз.

Коментар

• Като гледам сайта snimka.bg се е преместил тук

Коментар

• Цакам

Christina Wong (за ценителите на източните жени)

__________________________________________________ __
                      Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• А Катето ми харесва.

Аз давам гласа си за нея

Поздрави Кате ако четеш форума много си готина.

Коментар

• Sorry, ama snimkata ne se vijda... Probvaj pak

Коментар

• Много добре знам ,но и ти знаеш ,че без друга цифра отпред ... нисто не става

Успех

Коментар

• CIA, тая е минимум на 33-34г., може и по-дърта

Моля те спазвай някакви норми на благоприличие и не показвай такива работи, че ще взема да пусна снимката на една лелка, с която се возя често в асансьора. Има розова жилетка с огромни дупки и чаша за чай с името си. Мотае се с нея покрай кафе машините цял ден.
                              __________________________________________________ __
                              Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• Предлагам Катерина от Pinnacle Financial (Лондон)

Коментар

Working...
                                X