Не му обръщайте внимание на този Стоев. Той е от ония червей, които са винаги на контра, с две думи не си струва.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-красива брокерка...
Collapse
X
-
ОК Боби правим списък и ги почваме. С която успеем добре. Която не здраве да е. А на Колегата Стоев въобще няма да му отговарям. Да определиш тема за дискусия на дами като тема за лъскачи или какво било е като да определиш Булбанк като чейндж бюро или Ферари като каруца. И незнам защо по форумите винаги се намира ниакой когато се дискутира нещо каквото и да е то (От конфликта В Ирак до циците на памела Андерсън) да напише някакво малоумно изречение или простотия с която да се опита да спре градивния фон на дискусията (била тя сериозна или по скоро забавна)
Коментар
-
Bobi75
.
BRUT , прав си братче. дай да почнем да опитваме))
Коментар
-
Do Bobi 75
Напълно си прав колега. Може и да е само сутиен. То вече какви ли не сутиени правят. А за силиконовите не знам. Нещо като всички женени мъже кръга от сексуални партньорки доста ми се е стеснил и досега не съм попадал. Разбира се чистото любопитство би ме накарало да опитам. Ама като гледам по филмите (особенно "медицинските") много добре изглеждат. Разбира се съм убеден че и там има качествени и некачествени изработки и съм обеден че разните български "изделия не са с такова качество. Но по същество. До сега оценяваме жени само по снимки от кръста нагоре и то дебело облечени и то на снимка - много е рисковани да ги надценим или подценим. Това е като да даваш мнение за храна само по мириса и.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от BRUTКолега Биг Бос, честно казано и трите момичета са много готини. Поне от това което се вижда. То всъщност е трудно да се прецени като ги гледаш с дрехи и седнали, но имат излъчване. Личи си че са вложили доста труд по външния си вид. Дори при едната е възможно да има и хирургическа намеса на бюста (което е много актуално и изцяло го подкрепям). На този етап поне от снимката не виждам нищо което да не ми хареса. Ти си щастливец че работиш в такъв екип. Радвай сеИ още нещо, не знам дали си виждал бюст сред хирургическа намеса, но обикновено е нещо трагично и на гледане и на пипане. Мъка. Това е още един пример, когато актуалните неща са просто зле изпълнена мода.
Да, верно се грижат за себе си, но това обикновено нищо не означава
Успех в оценяването))))
Коментар
-
CIA, тая е минимум на 33-34г., може и по-дърта
Моля те спазвай някакви норми на благоприличие и не показвай такива работи, че ще взема да пусна снимката на една лелка, с която се возя често в асансьора. Има розова жилетка с огромни дупки и чаша за чай с името си. Мотае се с нея покрай кафе машините цял ден.__________________________________________________ __
Куроператор - специален представител на Син С
Коментар
Коментар