If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не мога да разбера защо 35-годишното Кате трябва да е на първо място след като конкуренцията й е 10г. по-млада от нея, ама как да е.
Ето ти и малко био:
Име: Кристина Уонг Държава: Китай/Англия Възраст: 22 Титла: Аналист, CSFB, отдел Корпоративни финанси Образование: не знам Проекти: приватизация на летище Будапеща
Име: Джени ван Аален* Държава: Германия, но от холандски произход Възраст: 24 1/2 Титла: Аналист, Merrill Lynch, отдел Корпоративни финанси/Consumer goods Образование: HfB Frankfurt am Main Проекти: Spirit Group при покупката им на Punch Taverns
* всъщност фамилията й е графиня ван Аален, но в Германия благородническите титли не са добре приети.
__________________________________________________ __
Куроператор - специален представител на Син С
Коментар
Bobi75
.
Вижте в Бисери и Вицове обяснението ми защо харесвам интелигентните жени. Без значение, че е там, то е наистина това, което мисля.
В тази връзка - не мисля, че всички брокерки са интелигентни и затова държа като споменавате някоя да оценявате и интелигентността й. Не само на пазара, но и въобще )
Хора, живота наистина е хубав, вижте само как няколко форми дело на естрогена, разпалиха неговата противоположност-тестостерона ))! Иначе темата е много добра, изказванията са добри, но си мисля, че трябва да въведем по-ясни критерии за оценка на номинираните персони! За мен при оценката е наложително да има малко по-широко оповестяване не ВЪТРЕШНА информация )). Това в кръга на шегата. Иначе с две ръце пък и не само с тях гласувам за Катерина )). На второ място от предложените до момента поставям:http://snimka.bg/album.php?album_id=15636&photo=22,
а специалния приз за най-красива инвеститорка присъждам на qka_pi4ka Успех на всички и нека силата да е с Вас!
Приятелю тебе да не са те бъхтали много като малък?
От къде намираш тоя песимизъм?
Гледай положително на нещата.
Живота е хубав, още повече че има толкова готини и умни момичета.
А дали е честно за да ги имаш трябва да си "богат" не знам.
Тези трите от снимката какви са? Брокерки ли са, свиркаджийки ли, какви?
Госпожицата, пардон, госпожата (сигурно някой богат батко/чичко я е прилъгал вече), която е най-отдясно наистина е добра инвестиция. Добър инвеститор ще да е този, който я е склонил да се омъжи за него Хм, па и тя може да се окаже добра инвеститорка, гледано от по-друг ъгъл, обаче
hubava tema, ta vikam da se izkaja i az kato istenski zenitel i poznavach na jenskata krasota, puk i seriozen investitor
Momicheto v djasno na purvata snimka e naistina mnogo simpatichno i s udovolstve bih ja klasiral v sledvastia krug, za da moje i da si pogovorja s neja. Istinski unikalnata jena e ne samo tazi kojato izglejda dobre (stoto tova e do vreme), no i tazi kojato e intelignetna, umna i dobre obrazovana, no na purvo mjasto slagam inteligentna. Bankovata i smetkata ,za men spezjalno, ne e tolkova vajna, ako otgovarja na gornite kriterii nisto njama da i lipsva pri men ))
Neka vidim obache oste snimki vse pak
А нали знеш кои хора са все против. Обикновенно това са неуспели хора които вместо да постигнат нещо действат по системата - Не е важно я да съм добре, важно е Вуте да е зле. Абе да са живи и здрави. За да бъдем конкретни изобщо не ми е до обсъждане нито на разни лузери нито на жените на борсата. Истината че в петък и днес продължават едни кошмарни дни - народа се прибра и задръсти институциите и такива теми са единственото което откъсва човек от стреса в службата.
Коментар