NEOSET, nулите са по-назад.... от съществото на въпроса, но в никакъв случай не са за подценяване. Гоооляма рабата вършат, да знаеш
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-красива брокерка...
Collapse
X
-
Ако не е задължително да е българка, то бих дал
Jenny van Aalen от Мерил Линч.
Тия женки по-долу не са зле, ама са малко мутренски тип.
Сигурен съм, че не са кухи лейки, ама сигурно прекарват повече време на почивка, в солариума и в пазаруването на някакви парцаляци.__________________________________________________ __
Куроператор - специален представител на Син С
Коментар
-
Първоначално изпратено от qka pi4_kaЩом приза за най-красива инвеститорка е свободен, смятам да го яхна аз(*ако някой не възрзява*) По-късно ще си пратя биографията и голи снимки, за да ме оцените по достойнства. А за да съм още по-убедителна смятам за десерт да пусна и извлечения от банковата си сметка, където нулите не са за изпускане
))))))))))
Да не са само нули
Коментар
-
Bobi75
.
И да ни се паднат едни Яяяяяяяки акции) от хубава по-хубава.
Като EUROINS например
Коментар
-
Bobi75
.
DIDO, може и да викам само да не е от ужас)))
най-приятелска шега)
А на Яката Пичка й липсва Якия Реститут - де ли е той
Яка - наистина има така личност тука
Аз отивам да продължавам да хубавея
Коментар
-
Mnogo interesna tema ste otvorili tuk dnes!
Tipi4no po majki se razviva,samo edno kotence(pi4_ka) se otitva da se vmakne ama nikoi ne q slu6a mai.
Otnosno Venera,spored men ne e zle,daje moje da se kaje 4e e dosta dobre.
A za kotencata na snimkata-dobri sa.
A i Bobi 75,taka si misli6 6toto ne si vijdal MEN.Kogato me vidi6 sas sigurnost 6te vika6-Da ti si nai-krasiviqt. :-)Всичко е възможно,само желание да има!
Делян Костов ;-)
Коментар
-
Щом приза за най-красива инвеститорка е свободен, смятам да го яхна аз(*ако някой не възрзява*) По-късно ще си пратя биографията и голи снимки, за да ме оцените по достойнства. А за да съм още по-убедителна смятам за десерт да пусна и извлечения от банковата си сметка, където нулите не са за изпускане
))))))))))
Коментар
-
Bobi75
.
по-ме интересува консурс за най-красив инвеститор и инвеститорака.
За най-красив инвеститор мисля, че всички ще се съгласите - това съм аз)))))
А ето по това ще познаете инвеститорите милионери:
Ето тук http://alpo.yard.ru/million.htm
Ето тук
Коментар
-
Колега Биг Бос, честно казано и трите момичета са много готини. Поне от това което се вижда. То всъщност е трудно да се прецени като ги гледаш с дрехи и седнали, но имат излъчване. Личи си че са вложили доста труд по външния си вид. Дори при едната е възможно да има и хирургическа намеса на бюста (което е много актуално и изцяло го подкрепям). На този етап поне от снимката не виждам нищо което да не ми хареса. Ти си щастливец че работиш в такъв екип. Радвай се
Коментар
Коментар