IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-красива брокерка...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NEOSET, nулите са по-назад.... от съществото на въпроса, но в никакъв случай не са за подценяване. Гоооляма рабата вършат, да знаеш

Коментар

• Ако не е задължително да е българка, то бих дал

Jenny van Aalen от Мерил Линч.

Тия женки по-долу не са зле, ама са малко мутренски тип.
      Сигурен съм, че не са кухи лейки, ама сигурно прекарват повече време на почивка, в солариума и в пазаруването на някакви парцаляци.
      __________________________________________________ __
      Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• Първоначално изпратено от qka pi4_ka
        Щом приза за най-красива инвеститорка е свободен, смятам да го яхна аз (*ако някой не възрзява*) По-късно ще си пратя биографията и голи снимки, за да ме оцените по достойнства. А за да съм още по-убедителна смятам за десерт да пусна и извлечения от банковата си сметка, където нулите не са за изпускане ))))))))))

Да не са само нули

Коментар

• .

И да ни се паднат едни Яяяяяяяки акции ) от хубава по-хубава.

Като EUROINS например

Коментар

• А бе чудя се какво спорим.
            Едни харесват едни жени други съвсем различни.
            Важното е да имам какво да е.....

Коментар

• Ех, че яки хубавци се събрахме в тази тема... и всичките от скромни по-скромни. С една дума мноо сме ЯКИ )))))))))))))))))))))))))))))))). Дано така да се разхубави и борсата в понеделник - ЯКО.

Коментар

• .

DIDO, може и да викам само да не е от ужас )))
                най-приятелска шега )

А на Яката Пичка й липсва Якия Реститут - де ли е той

Яка - наистина има така личност тука

Аз отивам да продължавам да хубавея

Коментар

• Mnogo interesna tema ste otvorili tuk dnes!
                  Tipi4no po majki se razviva,samo edno kotence(pi4_ka) se otitva da se vmakne ama nikoi ne q slu6a mai.
                  Otnosno Venera,spored men ne e zle,daje moje da se kaje 4e e dosta dobre.
                  A za kotencata na snimkata-dobri sa.
                  A i Bobi 75,taka si misli6 6toto ne si vijdal MEN.Kogato me vidi6 sas sigurnost 6te vika6-Da ti si nai-krasiviqt. :-)
                  Всичко е възможно,само желание да има!
                  Делян Костов ;-)

Коментар

• Щом приза за най-красива инвеститорка е свободен, смятам да го яхна аз (*ако някой не възрзява*) По-късно ще си пратя биографията и голи снимки, за да ме оцените по достойнства. А за да съм още по-убедителна смятам за десерт да пусна и извлечения от банковата си сметка, където нулите не са за изпускане ))))))))))

Коментар

• .

по-ме интересува консурс за най-красив инвеститор и инвеститорака.

За най-красив инвеститор мисля, че всички ще се съгласите - това съм аз )))))

А ето по това ще познаете инвеститорите милионери:

Ето тук http://alpo.yard.ru/million.htm
                      Ето тук

Коментар

• [code][/code][/url]

Коментар

• gateway, за твое огромно съжаление не съм "твоето момичИ". И все пак щеше да е хубаво, ако освен да обсъждате хубавици с голеееми ц....и (имам предид цитати) бяхте вмъкнали и по някой истински брокер. Нещо като красавицата и отличникът в едно - брокерът-хубавец например.

Коментар

• Колега Биг Бос, честно казано и трите момичета са много готини. Поне от това което се вижда. То всъщност е трудно да се прецени като ги гледаш с дрехи и седнали, но имат излъчване. Личи си че са вложили доста труд по външния си вид. Дори при едната е възможно да има и хирургическа намеса на бюста (което е много актуално и изцяло го подкрепям). На този етап поне от снимката не виждам нищо което да не ми хареса. Ти си щастливец че работиш в такъв екип. Радвай се

Коментар

• Тия от Елана определено залагат сериозно на красотата. Две от консултантките им, тези на изложението дето бяха също изглеждат добре. Има и една Теди там за БГ акциите дето я преместиха в новия офис. Тя също е голяма симпатяга
                              Да не забравяме и касата, че ще ми се разсърдят
                              Keep walking ...

Коментар

• е а ми кажи на коя какво и е хубаво.

И под хубаво нямам предвид че се вижда сутиена или носи плътни панталони а цяло като визия. Кажи ми какво в коя ти харесва и аз ще ти кажа какво не ми харесва.

А колкото до моя джоб - Не знаеш колко е мое за да говориш, а и не знаеш колко е техния.

Коментар

Working...
                                X