IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не съм се и опитвал да го крия

никакво значение няма, мирко
    стига да може да обсъжда авторитетно някакви отвлечени теми поне 2-3 часа
    не вярвай на мен
    селенка питай
    Факт.

Днес, о, чудо, попаднах на мъж, хетеро. Това напоследък е рядкостно явление. Предвид факта, че светът отива по дяволите, това си беше приятно изменение в силата. Ти да видиш, авторитетно обсъдихме всички отвлечени теми .

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Сетих се за един виц:"Попитали радио Ереван какво трябва да направи една 100 килограмова жена,за да отслабне. И тъкмо от радио Ереван започнали да отговарят и се включило радио Абу Даби с коментар-не разваляйте хубавата жена серсеми ".
      сетил си се кавър версията
      оригинала е;
      Попитали радио Ереван какво трябва да направи една жена за да отслабне
      - да върти обръч около кръста си
      - ....ами ако не влиза в обръча!??
      и тук радо истамбул не издържали
      - сакън! не разваляйте убавата жена
      препоръка е

Коментар

не вярвай на мен
        селенка питай
        Сетих се за един виц:"Попитали радио Ереван какво трябва да направи една 100 килограмова жена,за да отслабне. И тъкмо от радио Ереван започнали да отговарят и се включило радио Абу Даби с коментар-не разваляйте хубавата жена серсеми ".

Коментар

Бате Радко-ти явно си падаш по Рубенсов тип жени.
          А дребното чиче явно е омайник. Дали има 100 милиона или 1 милиард както казваш не е от значение.

не вярвай на мен
          селенка питай
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Колата на дядото е много хубава, а той е милионер.

Мисля, че няма нужда от коментар,

Даниела от "Ергенът" е точно такъв тип жена, макар и да е по-грозна от жената от клипа.
            Аз не случайно ти казвам да си купиш някоя лъскава кола.Чак Ферари не,ама и някой спортен Мерцедес или БМВ ще ти свърши работа. Естествено на старо,щото новите са много скъпи.

Коментар

като изключим, че прилича на травестир

а дребното чичЕ с анцуга сигурно е специалист по абстрактните диалози
              и нямам никакво значение милионер ли е, милиардер ли е
              Бате Радко-ти явно си падаш по Рубенсов тип жени.
              А дребното чиче явно е омайник. Дали има 100 милиона или 1 милиард както казваш не е от значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

"Оставила ти е телефон" и "другият принцип" БИ ТРЯБВАЛО да означава, че (независимо от "другия принцип") - вече си ползвал тази възможност и сте намерили начин ДА ПРЕКРАТИТЕ ТОВА МЪЧЕНИЕ - виртуалната "комуникация".

И сега отиваме към възможността за ФИЗИЧЕСКА среща между вас (не за лафче в Тиндър). Бързам да те попитам, при хипотезата (все още - ХИПОТЕЗА) - да се срещнете, то - с какъв букет цветя ще отидеш на срещата? Ще се усмихваш ли по време на срещата, или ще гледаш със "строг" поглед, докато я питаш дали е "в репродукция" и дали не й е "изтекъл срока"?

Тук споделяш всякакви тъпотии, които нямат значение. Колко пари би извадил в цветарския магазин и какви цветя би избрал за дамата?

Ще бъдеш ли усмихнат, когато й поднасяш скъпия букет? (разбира се, че ще поискаш ваза от сервитьора)...Ще избереш ли запомнящо се заведение?

≈===========

Не се заяждам с теб. Винаги отчитай факта, че нямам навика да се оплаквам за това, че съм уморен от работа, с което ти редовно ни занимаваш. Как така си "уморен" след работа, бе човек! Не ти завиждам! Всичко това дамите го засичат отдалеч! (за алфа-мъжкарите не съм сигурен)

По никакви показатели не можеш да се сравняваш с мен, а аз не бих застанал дори за час в твоята ситуация, дори и да имаше подобна възможност.

Трудно ще разбереш защо, без никакво заяждане коментирам твоя казус. Голям си неблагодарник към хората, които са ти осигурили възможност да живееш в столицата. Това е много кофти твое отношение към твоите предци!
                не знам защо се отнасяш така с евго но
                мисля, че новия сезон на ергена ще е
                ергена и майка му
                да се готви
                ергена, майка му и баба му
                ергена ще е форева ерген
                препоръка е

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNdNUWLdY/
                  Абе нали жените си падали по високи мъже. Женската аудитория да се произнесе с какво е привлекателен тоя мъж от клипа, щото мисля, че всички мъже ще са съгласни с мен,че жената е доста привлекателна.Но ми е чудно какво му е харесала и за това си трябва женско мнение.
                  като изключим, че прилича на травестир

а дребното чичЕ с анцуга сигурно е специалист по абстрактните диалози
                  и нямам никакво значение милионер ли е, милиардер ли е
                  препоръка е

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNdNUWLdY/
                    Абе нали жените си падали по високи мъже. Женската аудитория да се произнесе с какво е привлекателен тоя мъж от клипа, щото мисля, че всички мъже ще са съгласни с мен,че жената е доста привлекателна.Но ми е чудно какво му е харесала и за това си трябва женско мнение.
                    Колата на дядото е много хубава, а той е милионер.

Мисля, че няма нужда от коментар,

Даниела от "Ергенът" е точно такъв тип жена, макар и да е по-грозна от жената от клипа.

Коментар

DGD

Пропуснал съм да взема отношение: това, което лично на теб ти доставя удоволствие (в твоя цитат) - не пробутвай на нормално ориентираните мъже.

Коментар

DGD

Не съм на 50 г и не знам за какъв телефон говориш. Тиндър е на друг принцип.

Ти си старец вече и за това толкова се заяждаш с мен.

"Оставила ти е телефон" и "другият принцип" БИ ТРЯБВАЛО да означава, че (независимо от "другия принцип") - вече си ползвал тази възможност и сте намерили начин ДА ПРЕКРАТИТЕ ТОВА МЪЧЕНИЕ - виртуалната "комуникация".

И сега отиваме към възможността за ФИЗИЧЕСКА среща между вас (не за лафче в Тиндър). Бързам да те попитам, при хипотезата (все още - ХИПОТЕЗА) - да се срещнете, то - с какъв букет цветя ще отидеш на срещата? Ще се усмихваш ли по време на срещата, или ще гледаш със "строг" поглед, докато я питаш дали е "в репродукция" и дали не й е "изтекъл срока"?

Тук споделяш всякакви тъпотии, които нямат значение. Колко пари би извадил в цветарския магазин и какви цветя би избрал за дамата?

Ще бъдеш ли усмихнат, когато й поднасяш скъпия букет? (разбира се, че ще поискаш ваза от сервитьора)...Ще избереш ли запомнящо се заведение?

≈===========

Не се заяждам с теб. Винаги отчитай факта, че нямам навика да се оплаквам за това, че съм уморен от работа, с което ти редовно ни занимаваш. Как така си "уморен" след работа, бе човек! Не ти завиждам! Всичко това дамите го засичат отдалеч! (за алфа-мъжкарите не съм сигурен)

По никакви показатели не можеш да се сравняваш с мен, а аз не бих застанал дори за час в твоята ситуация, дори и да имаше подобна възможност.

Трудно ще разбереш защо, без никакво заяждане коментирам твоя казус. Голям си неблагодарник към хората, които са ти осигурили възможност да живееш в столицата. Това е много кофти твое отношение към твоите предци!

Коментар

• https://vm.tiktok.com/ZNdNUWLdY/

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

47 ,50 , се в г....з!
                            Не е така.

Ти на виагра ли си вече и на билки?

Коментар

DGD

47 ,50 , се в г....з!

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

На 50 години още чакаш "нещо да ти падне от Тиндър".

Ето на - на 50 вече "ти е паднало нещо" (дори телефон ти е оставила)!

Ама...

Евго първо "споделя" с "форум" от непознати. И що? Щот не е сигурен в себе си и вече му е ясни, че И тая (с телефона) - ще го отреже още след първия поглед, с който ще го фиксира.

Разбира се, може и да не се стигне до първа среща, защото Евго си знае, че ще я отреже още при разговора по телефона ("на колко години си", " в репродукция ли си", "работиш ли, за да си изкарваш месечните разходи", "в моя апартамент промени не може да правиш", "ще се съобразяваш с препоръките на мама", "трябва да поживеем няколко месеца, леглото да сърца, на съпружески начала и да разберем дали си пасваме", "можеш ле да варосваш стени?..., ако не си варосвала, ще ти покажа как става - това е също женска работа....)

Разбира се - всичко това ще бъде казано още по телефона, а на първата среща (ако има такава) - тя ще го види и до втора среща няма да се стигне...

Страх, голям страх от срещи с "меркантилни" жени, които имат вътрешното усещане за мъж (всъщност - 50-годишен деде - "ерген")...

DGD

Коментар

Working...
                                X