IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поздравявам Вергилчо с тази песничка: https://www.google.com/url?sa=t&sour...T57I-9ogeE0Yd1

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Нищо общо със случая няма казаното от теб.Заки Хауас, който е директор на националния исторически музей на Египет открай време е против подобни проучвания. Щото той е специалист по египетска история, а тук става въпрос за неща,които са много преди възникването на египетската цивилизация. Той оспорва и твърдението ,че Сфинкса е на 12 хиляди години каквото заключение правят някои археолози. Така че за него не съществува нищо друго освен египетската цивилизация и няма да допусне разкопки, които да докажат, че там се е строяло хиляди години преди това.
      Всичко могат да разправят. Реклама си е.

Коментар

• Поредната нова картинка на това под пирамидата:

https://www.facebook.com/reel/1184094229822464

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Именно ......
          Главен археолог, но мисли като маркетолог .....
          Дигаме патакламата, че има загадка, и от там да има по-много туристи, но няма да ви дадем да проверите, защото може и да се разбере, че е една голяма лъжа. Е те така се прави бизнес, те така се привличат туристи.

Следващия път ще "открием" закопан космически кораб, но няма да ви дадем да направите разкопки и да проверите това истина ли е или лъжа ...
          Нищо общо със случая няма казаното от теб.Заки Хауас, който е директор на националния исторически музей на Египет открай време е против подобни проучвания. Щото той е специалист по египетска история, а тук става въпрос за неща,които са много преди възникването на египетската цивилизация. Той оспорва и твърдението ,че Сфинкса е на 12 хиляди години каквото заключение правят някои археолози. Така че за него не съществува нищо друго освен египетската цивилизация и няма да допусне разкопки, които да докажат, че там се е строяло хиляди години преди това.

Коментар

Няма и да ги разкопаят. Просто няма да има разкопки, щото главният археолог на Египет е против.
            Именно ......
            Главен археолог, но мисли като маркетолог .....
            Дигаме патакламата, че има загадка, и от там да има по-много туристи, но няма да ви дадем да проверите, защото може и да се разбере, че е една голяма лъжа. Е те така се прави бизнес, те така се привличат туристи.

Следващия път ще "открием" закопан космически кораб, но няма да ви дадем да направите разкопки и да проверите това истина ли е или лъжа ...
            Last edited by Mateev; 27.03.2025, 17:55.

Коментар

Няма и да ги разкопаят. Просто няма да има разкопки, щото главният археолог на Египет е против.
              ...Така че, кой каквото ще да казва:
              [QUOима- Па знам ли. Гюро си по Великден капа купува, па може и да е имал глава.[/QUOTE]
              - А може и да е нямал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Няма лошо. Нали това, дето го има, са артефакти, а не проблеми. Пък и никой още не ги е разкопал. Може да е поредната мистификация.

Коментар

Има необясними изчезвания на хора, така че не изключвам в някои от тези случаи да са отвлечени от извънземни. Това е станало нарицателно за измислица, но и допреди няколко дни никой не можеше и са си представи, че под пирамидите има структури на поне 700 метра надолу в почвата, ама се оказа факт.
                  Няма лошо. Нали това, дето го има, са артефакти, а не проблеми. Пък и никой още не ги е разкопал. Може да е поредната мистификация.

Коментар

Не се пали толкова много. Загадка си е, но не първата, а една от 1000-дата други, над които учените отдавна си блъскат главата. А че сега отново се повдига въпроса и се шуми по него - ами нали тези учени трябва да си оправдаят бюджета и похарчените милиони. Скоро ще се забрави и ще влесе в списъка на неизяснените загадки, който между другото е доста дълъг.
                    Когато в древността възникват такива структури без никаква връзка с предишни и да има надграждане е ясно,че не става въпрос за човешки дейности. Напълно изключвам вероятността за развита човешка цивилизация, която е изчезнала. Или ако е била развита в определени области, то е заради помощта от извънземни .

Коментар

Напротив-имаше пресконференция на учените, които са открили тия структури и там ясно бяха показани 8 цилиндрични стълба с височина 648 метра надолу в почвата, а под тях фундамент.Изключено е хората преди хиляди години да построят подобно нещо.
                      Наистина са обработени рисунките с ИИ ама то няма и как да е друго като става въпрос за вкопани в почвата и невидими за окото структури.
                      Не се пали толкова много. Загадка си е, но не първата, а една от 1000-дата други, над които учените отдавна си блъскат главата. А че сега отново се повдига въпроса и се шуми по него - ами нали тези учени трябва да си оправдаят бюджета и похарчените милиони. Скоро ще се забрави и ще влесе в списъка на неизяснените загадки, който между другото е доста дълъг.

Коментар

За тази структура се знае поне от 3-4 години.
                        Най старата статия, която аз видях, е от 2021 г., но може да има и по-стари.

Просто сега се появи някаква ИИ рисунка, която не отговаря на истинските данни от радара. После се появи друга, трета и към момента в публичното пространство циркулират поне 10-15 вида различни ИИ рисунки, нито една от които не отговаря на това, което е видял радара.
                        Напротив-имаше пресконференция на учените, които са открили тия структури и там ясно бяха показани 8 цилиндрични стълба с височина 648 метра надолу в почвата, а под тях фундамент.Изключено е хората преди хиляди години да построят подобно нещо.
                        Наистина са обработени рисунките с ИИ ама то няма и как да е друго като става въпрос за вкопани в почвата и невидими за окото структури.
                        Last edited by mirodes; 27.03.2025, 13:35.

Коментар

Има необясними изчезвания на хора, така че не изключвам в някои от тези случаи да са отвлечени от извънземни. Това е станало нарицателно за измислица, но и допреди няколко дни никой не можеше и са си представи, че под пирамидите има структури на поне 700 метра надолу в почвата, ама се оказа факт.
                          За тази структура се знае поне от 3-4 години.
                          Най-старата статия, която аз видях, е от 2021 г., но може да има и по-стари.
                          Гео радари има от много години и не си мисли, че вчера за първи път са се сетили да погледнат под пирамидите.

Просто сега се появи някаква ИИ рисунка, която не отговаря на истинските данни от радара. После се появи друга, трета и към момента в публичното пространство циркулират поне 10-15 вида различни ИИ рисунки, нито една от които не отговаря на това, което е видял радара.
                          Last edited by Mateev; 27.03.2025, 13:34.

Коментар

Веднъж изчезнаха и аз. Пред входа на факултета, пред очите на 20 души: Вървя си и стъпвам с левия крак на капака на една шахта. Кръгъл капак, с 4 езика през 90°, ама двата по единия диаметър -счупени, чугунът поддал. И аз хлътвам изведнъж и оставам отгоре все пак, т.к.се сви десния ми крак в коляното, а той - извън шахтата. Никой не пострада, ама много се смяхме.

Коментар

Проучил съм няколко случая, в който се твърди, че е имало отвличане от извънземни и във всички случаи се е случило в обезлюдена местност и хората сами са се приближили до НЛО.Което говори, че не търсят нарочно да отвлекат някого, но ако имат възможност го правят.
                              Въпреки, че съм гледал и клипове, в които хора изчезват както си вървят.Дали са достоверни не мога да кажа.
                              Веднъж изчезнах и аз. Пред входа на факултета, пред очите на 20 души: Вървя си и стъпвам с левия крак на капака на една шахта. Кръгъл капак, с 4 езика през 90°, ама двата по единия диаметър -счупени, чугунът поддал. И аз хлътвам изведнъж и оставам отгоре все пак, т.к.се сви десния ми крак в коляното, а той - извън шахтата. Никой не пострада, ама много се смяхме.
                              Last edited by Pyramid; 27.03.2025, 14:19.

Коментар

Може би означава че, не съм им бил интересен? А имаше с мен още 3 мацки.
                                Проучил съм няколко случая, в който се твърди, че е имало отвличане от извънземни и във всички случаи се е случило в обезлюдена местност и хората сами са се приближили до НЛО.Което говори, че не търсят нарочно да отвлекат някого, но ако имат възможност го правят.
                                Въпреки, че съм гледал и клипове, в които хора изчезват както си вървят.Дали са достоверни не мога да кажа.

Коментар

Working...
                                X