IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Е, значи човекът не само е бил добър в правните въпроси, но и в алхимията – хванал си е адвокатка с отвара от магарешки бодли!

Евалла!!!

Адвокатката може и да е искала апартамента, ама сигурно сделката не е била едностранна. Щом е ходила редовно, значи е имало насрещен интерес...

Та така, Груйче... винаги има какво да научим от старите хора!!!

При всички положения, ако сделката не е довела до придобиване, то... поне е гарантирала периодично изпълнение на облигационни задължения с насрещно престиране.

Хихихи

Наздраве!!!
    Много си остроумна, както винаги.

Имам впечатления, че Груьо е умен и находчив мъж, най-вероятно е наследил това от дядо си.

А адвокатката е била 50+, към нея не е имало голям интерес, а тя е била жадна за имущество. Но не е могла да го прилъже.

Аз знам за друг случай: адокат на 48 г., с лоша фатална болест се жени за приятелката си 1м преди да почине. Той не е бил на себе си, но се жени и приятелката взема 1/2 от имуществото му и го дели с детето му от друга връзка. Нито е редно, нито е морално, според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Да, беше си намерил една адвокатка и си я клатеше. Правеше си разни отвари от магарешки бодил и някакви простотии с индрише и т.н., от които явно е имало ефект Факт е, че адвокатката идваше основно заради ракията и опцията да му прилапа апартамента, та трябва и други работи да е прилапвала
      Е, значи човекът не само е бил добър в правните въпроси, но и в алхимията – хванал си е адвокатка с отвара от магарешки бодли!

Евалла!!!

Адвокатката може и да е искала апартамента, ама сигурно сделката не е била едностранна. Щом е ходила редовно, значи е имало насрещен интерес...

Та така, Груйче... винаги има какво да научим от старите хора!!!

При всички положения, ако сделката не е довела до придобиване, то... поне е гарантирала периодично изпълнение на облигационни задължения с насрещно престиране.

Хихихи

Наздраве!!!

Коментар

• От време на време гледам канала Crime & Investigation.

Дават интересни истории за убийства. Също разказват за човешките отношения и отношенията в брака. И в един момент убиецът превърта и извършва деянието, обаче понякога е имало сигнали, че ще стане нещо лошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          А ти сигурен ли си, че знаеш какво искат, пардон,
          по-точно от какво се интересуват 100% ot жените ?
          Не само тези 0.000001%, които биха приели да общуват с теб?
          Не знам, Барби. Трябва да питам ИИ.Или ще поискам съвет от теб,който си бил с една жена през целия си живот.Ти без съмнение познаваш отлично женската природа.
          Last edited by mirodes; 31.01.2025, 17:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
            Темата е такава. Ако някой иска да пише какви плетки плетат жените и какви манджи готвят е напълно свободен да го прави.
            А ти сигурен ли си, че знаеш какво искат, пардон,
            по-точно от какво се интересуват 100% ot жените ?
            Не само тези 0.000001%, които биха приели да общуват с теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Това е абсолютно верно, но прескачаш социума като понятие и се отдаваш с голяма лекота на разсъждения върху първите дни на Хомо Сапиенс - малко след като се е изправил, изпикал се е прав и е подгонил на два крака най-близката женска.
              Темата е такава. Ако някой иска да пише какви плетки плетат жените и какви манджи готвят е напълно свободен да го прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
                Мдам. В нечии примитивни комплексирани тикви интерпретацията е също примитивна и дълбоко закомплексирана.
                Има над какво да се замисли човек с повече от два неврона в главата. Адски обидно отношение към жените. Пълна азиатщина.
                Какви нови мерки за борба с домашното насилие бяха приети през 2024 г.?
                ---------------------
                През 2024 г. във Франция бяха приети редица важни нови мерки за борба с домашното насилие:

## Защита на децата

Законът от 18 март 2024 г. има за цел да осигури по-добра защита на децата, които са жертви или съжертви на домашно насилие[1][6]. Основните му разпоредби са :

- Автоматично отнемане на родителските права и правото на свиждане на родителя, който е преследван за престъпление (изнасилване, убийство) срещу детето или другия родител[1][3].
                - Разширяване на това отнемане на родителските права до случаите на сексуално насилие, извършено от кръвосмешение[1].

## Укрепване на заповедта за защита

Законът от 13 юни 2024 г. реформира заповедта за защита[2] :

- Създаване на незабавна временна заповед за защита, която позволява на съдията да се произнесе в рамките на 24 часа.
                - Удължаване на максималната продължителност на заповедта от 6 на 12 месеца.
                - Увеличаване на санкциите за неспазване: до 3 години лишаване от свобода и глоба в размер на 45 000 евро.

## Други мерки

- Улесняване на подаването на жалби от страна на жертвите на домашно насилие[7].
                - Цел за създаване на един център за жени във всеки департамент до края на 2025 г.[7].
                - Стартиране на мисия за представяне на химически вещества[7].

Тези нови мерки са част от продължаващите усилия за борба с домашното насилие, като се обръща особено внимание на защитата на децата и подобряването на ефективността на заповедите за защита.

Цитати:
                [1] https://www.actu-juridique.fr/civil/...trafamiliales/
                [2] https://www.village-justice.com/arti...024,51026.html
                [3] https://www.lagazettedescommunes.com...que-de-moyens/
                [4] https://france.representation.ec.eur...-2024-02-06_fr
                [5] https://www.touteleurope.eu/societe/...es-aux-femmes/
                [6] https://www.vie-publique.fr/loi/2881...rite-parentale
                [7] https://www.info.gouv.fr/actualite/d...tes-aux-femmes
                [8] https://www.vie-publique.fr/loi/2928...ces-conjugales

Коментар

Мдам. В нечии примитивни комплексирани тикви интерпретацията е също примитивна и дълбоко закомплексирана.
                  Има над какво да се замисли човек с повече от два неврона в главата. Адски обидно отношение към жените. Пълна азиатщина.
                  Какво се прави във Франция за борба с домашното насилие?
                  -----------------------
                  Франция е въвела редица мерки за борба с домашното насилие:

## Защита на жертвите

- Времето, необходимо за издаване на заповеди за защита, е съкратено от 40 дни на средно 6 дни, като целта е те да бъдат издавани в рамките на 24 часа[3].
                  - Активни са повече от 1000 гривни за защита от посегателства и са разположени 5000 телефона за сериозна опасност[3].
                  - Броят на местата за спешно настаняване се е удвоил, като до 2023 г. ще достигне над 10 000 места[3].
                  - В полицията и жандармерията са създадени 460 работни места за социални работници[3].

## Законодателни мерки

- Законът ELAN от 2018 г. улесни предоставянето на подслон на жени жертви, като сложи край на солидарността между наемателите[3].
                  - Със закон от 28 декември 2019 г. беше създадено устройството за гривни против изземване[3].
                  - Законът от 30 юли 2020 г. разреши отмяната на медицинската тайна в случаи на непосредствена опасност и призна „принудителното самоубийство“ за утежняващо обстоятелство[3].
                  - Законът от 28 февруари 2023 г. създаде универсална спешна помощ за жертвите на домашно насилие[6].

## Превенция и подкрепа

- Номерът за спешни случаи 3919 вече е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата[2].
                  - Създадена е онлайн платформа за подаване на сигнали[4].
                  - Налице е специализирано обучение за професионалисти с цел по-добра оценка на опасността и защита на жертвите[3].
                  - Създаден е специален номер за извършителите на насилие (Ne frappez pas: 0 801 90 1911)[3].

Тези мерки са част от национална стратегия за превенция, защита и наказание, с бюджет от над 1 милиард евро, посветен на равенството между жените и мъжете[2][4].

Цитати:
                  [1] https://arretonslesviolences.gouv.fr...tat-me-protege
                  [2] https://www.info.gouv.fr/actualite/3...tes-aux-femmes
                  [3] https://www.egalite-femmes-hommes.go...sein-du-couple
                  [4] https://arretonslesviolences.gouv.fr...ites-au-femmes
                  [5] https://www.service-public.fr/partic...sdroits/F12544
                  [6] https://www.vie-publique.fr/eclairag...etat-des-lieux
                  [7] https://www.haut-conseil-egalite.gou...hronologiques/
                  [8] https://www.rhone.gouv.fr/Actualites...tes-aux-femmes

Коментар

Това е абсолютно верно, но прескачаш социума като понятие и се отдаваш с голяма лекота на разсъждения върху първите дни на Хомо Сапиенс - малко след като се е изправил, изпикал се е прав и е подгонил на два крака най-близката женска.
                    .

Коментар

Инстинкта за размножаване е един от най-важните. Естествено не всеки секс е свързан с размножаване, но към секс ни подтиква именно тоя инстинкт.Особено жените като са в овулация са много по-склонни да правят секс.

Коментар

Мисля, че прекалено генерализираш. Така излиза, че светът е някакъв гигантски колективен бардак, една планетарна маймунска клетка, където всеки се е надървил до пръсване и разтяга ташаците си до скъсване като метафора и за мъже, и за жени.
                        Инстинкта за размножаване е един от най-важните. Естествено не всеки секс е свързан с размножаване, но към секс ни подтиква именно тоя инстинкт.Особено жените като са в овулация са много по-склонни да правят секс.

Коментар

Да не мислиш, че тая история е само плод на въображение.Произтича от реалния живот-отличничката в елитно училище и от добро семейство се влюбва в някой боклук,който я пребива и я третира зле.
                          Имало е проучване в Гугъл какви търсения за секс са използвали мъжете и жените. Най-често мъжете писали в търсачката "секс с красива жена ",докато женските предпочитания били за секс с пират,бандит,върколак!!!Това и мен ме учуди,ама явно колкото си по-лош,толкова си по-атрактивен сексуално за жените."Красавицата и звярът "и тя явно произтича от реалния живот.
                          Мисля, че прекалено генерализираш. Така излиза, че светът е някакъв гигантски колективен бардак, една планетарна маймунска клетка, където всеки се е надървил до пръсване и разтяга ташаците си до скъсване като метафора и за мъже, и за жени.

Коментар

Да не мислиш, че тая история е само плод на въображение.Произтича от реалния живот-отличничката в елитно училище и от добро семейство се влюбва в някой боклук,който я пребива и я третира зле.
                            Имало е проучване в Гугъл какви търсения за секс са използвали мъжете и жените. Най-често мъжете писали в търсачката "секс с красива жена ",докато женските предпочитания били за секс с пират,бандит,върколак!!!Това и мен ме учуди,ама явно колкото си по-лош,толкова си по-атрактивен сексуално за жените."Красавицата и звярът "и тя явно произтича от реалния живот.
                            +1

От години в българските семейства има домашно насилие, което се прикрива. Аз ви бях разказвал за една случка, при която зет пита тъста си: "Дъщеря ти хойка, какво да правя?"

А дядото казал: "И моята е същата. Само с бой!!!"

Така че жените си мълчат, за да имат семейства и да няма раздори и разводи.

И ние имаме едни близки роднини. Чичото редовно биеше жена си, като го дразни. Обикновено защото нямаха пари или защото му противоречи. Ама и тя си беше малко за бой, защото е като Маргарита от "Маргарит и Маргарита" - бунтарка, мъжкарана и т.н. Дори е казвала: 'Единият ден ми подари златна гривна, а на другия ден ме преби". И на стари години се разведоха, почти на 60 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

кютек
                              Last edited by mirodes; 31.01.2025, 15:05.

Коментар

Ами трябва жените да се замислят защо харесват подобен тип мъже. Аз не одобрявам подобно отношение и никога не съм удрял жена, ама явно на жените им харесва. И примери от живота има хиляди такива.Имал съм и няколко такива случая-набие жена си някой дивак ,оная се оплаче ,задържим го образуваме дело и след това тя отказва да свидетелства. И пак си живеят двамата. Е чия е вината в случая?Защо жените стоят при мъже,които ги пребиват?Ама аз съм бил виновния с"обидно "отношение към жените. Това е самата истина и най- малко аз имам вина.
                                Last edited by mirodes; 31.01.2025, 08:26.

Коментар

Working...
                                X