If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами ето-и сама си стигнала до същият извод.Че мъжете не влагат чувства в изневярата и след нея започват да се отнасят по-добре с жените си.А при жените е обратното.Един приятел така хвана гаджето си на калъп с друг мъж.Оная му беше лазила в краката и се молела да й прости.Той й прости и на следващата година я беше хванал да прави секс с двама едновременно.
Друг пък си беше хванал приятелката,че се среща с бившето си гадже.И оная така беше обещала,че няма да се повтори.Да ама не,редовно си ходела при бившия да я боцка.
То тва си е вина на мъжете. Жените като нямат страх от тях какво очакваш? Напълнило се е с меки китки. Да не ме разбирате погрешно твърдо против съм насилието над жени. но в самата жена трябва да има чувство на страх от мъжа и. Така че да си знае че ако изневери и нея и любовника и не ги чака нищо добро. Примерно мутрите. Мутреските им много много не смеят да свалят гащи на тоя и оня защото знаят какво може да им се случи. А тва че тези мъже са били някакви чехлювци си е техен проблем. Трябва още от самото начало да вземеш респекта на жената, а в мига в който няма вече респект към теб със сигурност ще изневерява. Оставяйте си жените преди те да оставят вас
В интерес на истината: времето си минава, а тя остава "небоцкана"... Двойна загуба! Бивш /настоящ - може би подобно разделение не е част от мисленето на дамите...
Как да си обясним подобен феномен? Все ще бъде загубено време... Тя е потърсила някакви компенсации, защото времето е неумолимо!
Надали е била небоцкана от приятеля си,защото.след това той се ожени и има две деца.Просто е усетила слабост в него, когато й е простил и се е възползвала.Жените са така.
Жената ще презира и ненавижда мъж, който й е изневерил. Тефалът ще е най-малкият му проблем. Тя може с години да не го показва, докато някой ден ...
Това имах предвид. Дискусията се изроди в хуленето на българката, което е доста грозно. Понеже е предпочела друг етнос, сакън, колко е лошава тя и разпътна. Ама ако съм мъж, всичко ми е позволено и всичко ми се прощава. Пак двоен, малко инфантилен аршин общо взето.
А темата е за това какво искат жените. Ами, научихме какво не искат мъжете общо взето. Не е зле от време на време човек да се попогледне в огледалото и малко да си поразшири кръговзора.
Затова известно време ще Ви оставя, господа .
... му сервира "студено ястие". Коварна, подла и подмолна.
Наздраве, Селена!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Жената ще презира и ненавижда мъж, който й е изневерил. Тефалът ще е най-малкият му проблем. Тя може с години да не го показва, докато някой ден ...
Това имах предвид. Дискусията се изроди в хуленето на българката, което е доста грозно. Понеже е предпочела друг етнос, сакън, колко е лошава тя и разпътна. Ама ако съм мъж, всичко ми е позволено и всичко ми се прощава. Пак двоен, малко инфантилен аршин общо взето.
А темата е за това какво искат жените. Ами, научихме какво не искат мъжете общо взето. Не е зле от време на време човек да се попогледне в огледалото и малко да си поразшири кръговзора.
Естествено,че не е вярно.Един мъж никога няма да презира жена си ако ако знае,че е разбрала за изневярата му.Даже още повече ще я заобича.Докато в обратният случай жената започва да презира мъжа.
Ами ето-и сама си стигнала до същият извод.Че мъжете не влагат чувства в изневярата и след нея започват да се отнасят по-добре с жените си.А при жените е обратното.Един приятел така хвана гаджето си на калъп с друг мъж.Оная му беше лазила в краката и се молела да й прости.Той й прости и на следващата година я беше хванал да прави секс с двама едновременно.
Друг пък си беше хванал приятелката,че се среща с бившето си гадже.И оная така беше обещала,че няма да се повтори.Да ама не,редовно си ходела при бившия да я боцка.
Много образно се изразяваш...
В интерес на истината: времето си минава, а тя остава "небоцкана"... Двойна загуба! Бивш /настоящ - може би подобно разделение не е част от мисленето на дамите...
Как да си обясним подобен феномен? Все ще бъде загубено време... Тя е потърсила някакви компенсации, защото времето е неумолимо!
...............................Той й прости и на следващата година я беше хванал да прави секс с двама едновременно.
........................................
Ами "надгражда" жената.... (жесток термин, много е модерен)
Местен фолклор, ще ме извиниш. Това е израз, който се използва, за да се онагледи нарушаването на някакви правила и норми. В случая - наличието на изневяра.
П.П. Наздравицата ми е по инерция от другата тема, в която пиша.
Алкохол не пия .
И наистина не разбрах какво имаш предвид с хващане на самодивско.
Местен фолклор, ще ме извиниш. Това е израз, който се използва, за да се онагледи нарушаването на някакви правила и норми. В случая - наличието на изневяра.
П.П. Наздравицата ми е по инерция от другата тема, в която пиша.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
В интерес на истината - свидетел съм на една закономерност. Понеже повечето от колегите ми са мъже, хобито ми се практикува по-често от мъже, била съм доброволец, а там екипите се съставени основно от мъже, имала съм честа и удоволствието да присъствам на много мъжки разговори.
Прави ми впечатление, че когато някой момък пристъпи в самодивско, след това става особено мил, внимателен и любвеобилен със половинката си.
Наздраве!
Алкохол не пия .
И наистина не разбрах какво имаш предвид с хващане на самодивско.
Естествено,че не е вярно.Един мъж никога няма да презира жена си ако ако знае,че е разбрала за изневярата му.Даже още повече ще я заобича.Докато в обратният случай жената започва да презира мъжа.
Тъй, де- направо ще й се възхищава
В интерес на истината - свидетел съм на една закономерност. Понеже повечето от колегите ми са мъже, хобито ми се практикува по-често от мъже, била съм доброволец, а там екипите се съставени основно от мъже, имала съм честа и удоволствието да присъствам на много мъжки разговори.
Прави ми впечатление, че когато някой момък пристъпи в самодивско, след това става особено мил, внимателен и любвеобилен с половинката си.
Наздраве!
И за да има баланс, има палави чичовци, на 45, 50 и 55 г. (стегнати и поддържани), с хубави професии и те могат да си позволят 25-годишна хубавица.
Дори да е от платения контингент. Яко, а?
Имам трима приятели ,които си хванаха гаджета с над 20 години по-млади.Даже двамата се ожениха за приятелките си,а третият е на път.Единият има вече и две деца от по-младата си с 25 години приятелка.Която се оказала и девствена.А пък нека разведените да хващат самолета и да върват при Ханс.На никого няма да липсват.
Коментар