Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Бакалавър СУ, Магистър СУ, Доктор БАН - биологични науки, трите различни, но и близки. В следването нямах кой знае колко голям успех с мадамите, защото трябваше да работя през нощта и да уча през деня и все кинти нямаше, а те си искат своето, а и аз съм с малко по-романтични разбирания, морал - ако има такова нещо останало у нас все още, разни "рицарски" идеали останали от детството и литературата която съм изчел + доброто възпитание от баба ми и дядо ми - социалисти-идеалисти, тя работеше в Рудметал и пътуваше доста, гледаше ни две внучета, ходеше и разни неща почасово да работи 90-те след като се пенсионира, за да помага на семейството, дядото и той вишист, работил какво ли не, преподавал и т.н., но "лошото" е, че никога не са били "наши хора" и дейни партийци, общо взето всичко са направили сами, не е имало гръб, така и нашите, така и аз.
Едните ми баба и дядо също вярваха в комунизма. И са имали възможности преди промените, обаче не са били меркантилни и дори няма апартамент от тях (40 г. са плащали държавен наем). А дядото е можел 2 апартамента да уреди и да купи. Но това са минали неща.
Моите спомени от студентството бяха, че колежките много спяха с мъже, но не от групата, а от чата или от нощните заведения или с чужденци. И после заминаха в чужбина доста от тези колежки. И аз съм работил като студент много, все пак трябва да се почне от някъде. И не е хубаво да се мързелува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
....
Наскоро се запознах с един лекар, който много ни помогна. Към 2 м, 30 г., много хубаво трениран, все едно е професионален гребец, с широк гръб, голям бицепс, и тънък кръст, без да е ползвал химия, натурално, old school. И беше много възпитан и любезен.
Опитвам да си отговоря на въпроса, колко мъже в тоя форум могат да извлекат толкова, абсолютно ненужна и затормозяваща информация и ДОРИ БИХА Я СПОДЕЛЯЛИ във форум - т.е. - да желаят - отново и отново да се връщат към "удоволствието" на познанството с друг мъж. Няма друг мъж в околността:
1. Наскоро да се е запознал "с един лекар", при което и да се възхищава от това, че някой си бил красив.
2. Дълъг " към 2 метра", на 30 години...
3. Много хубаво трениран (как се установява това?)
4. "Професионален плувец, с широк гръб", ама "с голям бицепс и тънък кръст" - и откъде ли се разбира, че този "не бил ползвал химия"... "натурално, old school"...
5. Капакът: " много възпитан и много любезен"...
Толкова инфо от само едно познанство?
Фантазиите на Евго преливат. Ако до него имаше жена - вече щяхме да знаем, че жената "не става, както всички жени "...
Не може да се каже, че Евго няма нюх, но щом не си е намерил "приятел" в лицето на 30-годишния "лекар" - значи и самият "лекар" има свои разбирания за естетика...
- 1 like
Коментар
-
https://vm.tiktok.com/ZNdjjk9Hg/
Тия са по"женски ".Не ги познавам, обаче си личи,че ги сърби,та две не виждат.
Коментар
-
Бакалавър СУ, Магистър СУ, Доктор БАН - биологични науки, трите различни, но и близки. В следването нямах кой знае колко голям успех с мадамите, защото трябваше да работя през нощта и да уча през деня и все кинти нямаше, а те си искат своето, а и аз съм с малко по-романтични разбирания, морал - ако има такова нещо останало у нас все още, разни "рицарски" идеали останали от детството и литературата която съм изчел + доброто възпитание от баба ми и дядо ми - социалисти-идеалисти, тя работеше в Рудметал и пътуваше доста, гледаше ни две внучета, ходеше и разни неща почасово да работи 90-те след като се пенсионира, за да помага на семейството, дядото и той вишист, работил какво ли не, преподавал и т.н., но "лошото" е, че никога не са били "наши хора" и дейни партийци, общо взето всичко са направили сами, не е имало гръб, така и нашите, така и аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
По какво си доктор?
Аз имам 2 висши от СУ и DELE nivel intermedio diploma по испански език.
- 1 like
Коментар
-
Така е. И аз така мисля.
А ти икономист ли си или ИТ? Струва ми се, че си завършил хуманитарна специалност, а не техническа по начина на писане.
- 1 like
Коментар
-
Свободните българки с деца не искат така, не искат "да се мъчат" с други деца, и не им пука за новия мъж - важното им е да ги задоволява, да ги осигурява, да го командват, обаче в един момент ако мъжа е стабилен и види, че жената не иска трябва веднага да и бие шута, а не да се превръща в кукувиц* и да оглежда чужда жена и деца, защото жената става "по-твоя" само когато ви свързват децата, иначе нищо не ви свързва - просто чужди хора, но вече с деца се нарича семейство!
А ти икономист ли си или ИТ? Струва ми се, че си завършил хуманитарна специалност, а не техническа по начина на писане.
Коментар
-
Но има вариант мъж и жена да се вземат, и двамата втори сезон с деца и да си родят едно общо като в "Стъпка по стъпка".
Навремето филма много ми харесваше (дори и сега бих го гледал), жалко, че Сюзън Самърс вече я няма.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ти правиш ли разлика между това твой близък или приятел да има проблем и непознати хора?Ако ти имаш проблем и ни помолиш за помощ естествено че ще ти помогнем и съчувстваме. Ама това, че на испанчетата и франсетата са им спрели тока за няколко часа няма как да ме трогне. И това не е кой знае какво.Всеки ден измират по 172 хиляди души в света. Ако трябва да мислим за всички тях и близките им изобщо не трябва да си живеем живота.
А и тук темата е различна.Ако искаш да го дискутираш тоя проблем пусни го в други теми.
В тая тема се разискват женските прически-вид,цвят и местоположение.Особено местоположението.
А жени с чужди деца искам,но не и да им гледам децата. Иначе нямам против ,когато ги сърби да ги начеша, ама да не съм балък да гледам децата на други мъже.
Навремето филма много ми харесваше (дори и сега бих го гледал), жалко, че Сюзън Самърс вече я няма.
- 1 like
Коментар
-
Ти правиш ли разлика между това твой близък или приятел да има проблем и непознати хора?Ако ти имаш проблем и ни помолиш за помощ естествено че ще ти помогнем и съчувстваме. Ама това, че на испанчетата и франсетата са им спрели тока за няколко часа няма как да ме трогне. И това не е кой знае какво.Всеки ден измират по 172 хиляди души в света. Ако трябва да мислим за всички тях и близките им изобщо не трябва да си живеем живота.
А и тук темата е различна.Ако искаш да го дискутираш тоя проблем пусни го в други теми.
В тая тема се разискват женските прически-вид,цвят и местоположение.Особено местоположението.
А жени с чужди деца искам,но не и да им гледам децата. Иначе нямам против ,когато ги сърби да ги начеша, ама да не съм балък да гледам децата на други мъже.
Некадърните испанчета и португалчета сами са си виновни, защото нещо са си омазали нещата и сега ще има хъмкане и мънкане и сочене с пръст някой или нещо друго, но няма да признаят, че някой е спал и не си е свършил работата.Last edited by Kris_; 30.04.2025, 13:23.
Коментар
-
Каза ми, че в днешно време няма любов, всеки е меркантилен и си гледа парите, включително и сегашния й приятел. Каза ми, че съм много хубав,
Аз й казах с усмивка: "Но ти би могла да родиш още едно дете. Познавам доста жени станаха майки наскоро, на 40+ за първи път."
Тя каза, че не иска и че тези жени все пак са хванали последния влак.
Наскоро се запознах с един лекар, който много ни помогна. Към 2 м, 30 г., много хубаво трениран, все едно е професионален гребец, с широк гръб, голям бицепс, и тънък кръст, без да е ползвал химия, натурално, old school. И беше много възпитан и любезен.
Коментар
Коментар