Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
За себе си съм доказал. Споделих информацията която имам и изводите, които правя, пък който ще да вярва. Дреме ми дали ми вярваш или не.
Що си мислиш, че ми е важно кой ще повярва и кой не?Ако това ми беше важно изобщо нямаше да пиша за тия неща,щото повечето хора си мислят, че е измислица.Но не ми пука кой какво мисли.
Пиша за тия неща, щото наистина са много важни и ужасяващи. Пък ако не се сбъднат прогнозите ми ще съм най-щасгливият човек на света.
Но като анализирах всички факти изводите не са обнадеждаващи.
Пак да ти река, Апофис е много по-сериозна заплаха.
Коментар
-
Възможно е.Не съм компетентен в тая тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Точно НУЛА си "доказал". Някой нещо рекъл, папагал повторил.
Що си мислиш, че ми е важно кой ще повярва и кой не?Ако това ми беше важно изобщо нямаше да пиша за тия неща,щото повечето хора си мислят, че е измислица.Но не ми пука кой какво мисли.
Пиша за тия неща, щото наистина са много важни и ужасяващи. Пък ако не се сбъднат прогнозите ми ще съм най-щасгливият човек на света.
Но като анализирах всички факти изводите не са обнадеждаващи.Last edited by mirodes; 06.02.2025, 21:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
поради естеството на експеримените
повечето отвлечни предпочитат да не говорят за това
най-загадъчно мълчат и отричат контакт
жертвите на извънземното лгбт космическо движение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Тука също каза една голяма смешка, плод най-вероятно на техническо невежество. От гледна точка на едно потенциално НЛО сигнали с честота 2.4 GHz го облъчват от всички страни, някои от които хиляди пъти по-мощни от тези на дистанционното на дрона. Това са хилядите локални Wi-Fi и Bluetooth мрежи в населените места и в колите, които се движат по пътя. Освен това комуникацията на всички е в режим на времеделене, за да си пречат колкото се може по-малко.
От гледна точка на НЛО-то изглежда все едно всяка една секунда последователно във времето да го облъчват от 1000 различни места.
- 1 like
Коментар
-
Аз съм го доказал, не е мой проблем, че някой няма достатъчно интелект да го разбере.
- 1 like
Коментар
-
ТОЧНО НАД МЕН, летя едно. Беше 1991-ва. Още не са ме отвличали, обаче.
повечето отвлечни предпочитат да не говорят за това
най-загадъчно мълчат и отричат контакт
жертвите на извънземното лгбт космическо движениепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Най-лесно им е да проследят сигнала откъде идва.
От гледна точка на НЛО-то изглежда все едно всяка една секунда последователно във времето да го облъчват от 1000 различни места.
Коментар
-
ТОЧНО НАД МЕН, летя едно. Беше 1991-ва. Още не са ме отвличали, обаче.
Като се задълбочих в темата в повечето случаи на отвличания самите отвлечени случайно или нарочно се доближават до НЛО.Т.е ако стоиш надалеч няма да тръгне да те преследва, но ако се приближиш прекалено много ,може и да изтеглиш късата клечка.Last edited by mirodes; 06.02.2025, 20:51.
- 1 like
Коментар
-
Много обичам една кратка думичка:
"Докажи." ДО-КА-ЖИ.
- 1 like
Коментар
-
Естествено, че не.Да не съм луд да отида близо до НЛО.Един път го следвах с автомобила и то спря и тръгна към мен.Хайде няма нужда да съм безумец.
И аз зор нямам. Който иска да ми вярва,който не си е негов проблем. Да не би да изкарам пари от тая работа,та чак да ми е зор да доказвам?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Е той дрона може да се отдалечава от тебе на 8-10 километра. Това за страшно ли го приемаш?
Коментар
-
Много си отворен,ама не ми прие предизвикателството да дойдеш до Пазарджик и лично да ме разобличиш като лъжец или глупак ,който счита за НЛО човешки летателен апарат.
А всичко в червено е ИСТИНА. Какво плещят разни куковци не ме бърка. Повечето фанатици са куковци,било те религиозни или,които"контактуват"с извънземни.
Аз се подчинявам само на логиката и фактите.
Допреди месец и половина изобщо не ме вълнуваше тая тема. След като гледах стотици клипове с НЛО започнах да се интересувам и разбрах за всички гия факти.
"Докажи." ДО-КА-ЖИ.
Коментар
-
Естествено, че не.Да не съм луд да отида близо до НЛО.Един път го следвах с автомобила и то спря и тръгна към мен.Хайде няма нужда да съм безумец.
И аз зор нямам. Който иска да ми вярва,който не си е негов проблем. Да не би да изкарам пари от тая работа,та чак да ми е зор да доказвам?
Коментар
Коментар