Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
mirodes, има вещества които много силно оцветяват и с много малко количество може да се оцвети и река сигурно. Като предположение го казвам. Преди много години, когато се появи Веро - препарат като течен сапун за миене, но беше кафяво на цвят имаше една партида сигурно по малко от капка прави пяна и напълва цялата мивка и излиза чак от нея. Съвсем сериозно и пробвано, бяхме улучили точно от него. В центъра на Русе имаше един работещ голям фонтан и някой зевзек беше сипал очевидно от него веро, сутринта целия площад беше в пяна. Това е било само една бутилка за стотинки - гаранция. Между другото миеше много, като измиеш нещо и повърхноста му скърца от чистота после.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от PyramidПовелителят на НЛО-тата, отново гледа в небето и Ги търси. За да...се страхува от "тях", разбира се. Понеже, това ("страхуване"), ТОЙ намира за "умно".
...Умно, умно -колко да е "умно"?
- Колкото IQ135 (+/-).
И няма нужда да ги търся, не съм сляп и ги виждам всяка нощ,стоят приблизително на едни и същи места. И който не вярва може да дойде и сам да се убеди.
Естествено не очаквам човек с Ай Кю колкото на амеба като теб да разбере какво се случва.Last edited by mirodes; 11.02.2025, 06:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВече си мисля, че някой е пиратирал сметката на mirodes
В темата за Украина прави съвсем адекватни, разумни реплики.
А в тази тема - олеле малеле
Между другото не съм ходил скоро в други градове, ама съм сигурен че и там вечер има такива, но хората явно ги мислят за звезди,щото не се движат. Един приятел ,на който показах това НЛО през уикенда е бил във Велинград и там също е забелязал подобно НЛО в близост до хотела му.
Стоят над градовете и наблюдават.Last edited by mirodes; 11.02.2025, 06:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Имат бе. Що инак ще разкарват НЛО-тата?
И подобни обагрени в червено реки има по цял свят-Япония, Китай, Русия, Перу,Аржентина, дори Нил е бил обагрен в червено. Няма как да е съвпадение това.Показах и залива на Сидни също е бил обагрен в червено.Last edited by mibova; 11.02.2025, 09:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТова не ме бърка,щото са далеч от България. Ама като всяка вечер ги виждам тия НЛО и не е най-приятното усещане .Обградили са от всички страни града и го наблюдават. Всяка вечер гледам в небето с надеждата да ги няма,ама все са там.Предполагам,че ги има и над други български градове ама хората просто не им прави впечатление и ги мислят за звезди,щото не се движат.
В темата за Украина прави съвсем адекватни, разумни реплики.
А в тази тема - олеле малеле
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНе мисля, че извънземните имат пръст. По-скоро е природен феномен. Не знам дали знаеш, но по земята има стотици реки и езера, водата на които е боядисана поради една или друга причина. Бъди спокоен - химиците бързо ще разберат за какво става въпрос.
Това е червеното езеро край село Елшица и рудник Цар Асен.
Ето и зелено ...
Ето и петнисти езера в Канада ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеКато каза сяра-повечето хора,които твърдят ,че са имали близки срещи с извънземни твърдят, че силно миришели на сяра.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНе мисля, че извънземните имат пръст. По-скоро е природен феномен. Не знам дали знаеш, но по земята има десетки реки и езера, водата на които е боядисана поради една или друга причина. Бъди спокоен - химиците бързо ще разберат за какво става въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеАко това е дело на извънземните е предупреждение за нещо или репетиция за отряването на водоемите със силно отровни вещества. Но наистина логиката им е толкова далеч от човешката, че може само да се предполага.
Това е червеното езеро край село Елшица и рудник Цар Асен.
Ето и зелено ...
Ето и петнисти езера в Канада ...Last edited by Mateev; 10.02.2025, 17:19.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Но има как някой от изворите да преминава през някакъв минерал, който да я боядисва. Така или иначе скоро учените ще разберат и ще разрешат загадката.
Ще настане масова паника ако се потвърди, че реките са замърсени от нечовешки източник.
Като каза сяра-повечето хора,които твърдят ,че са имали близки срещи с извънземни твърдят, че силно миришели на сяра.Last edited by mirodes; 10.02.2025, 17:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Едната река е боядисана още от началото й. И постоянно тече в червено. Надали някой си е правил шега .Нито пък става въпрос за промишлена авария,щото началото й е в планината ,където няма заводи или ферми.А й е доста стръмна в началото така че няма как боята да се изкачи по течението.
При мене имах сондаж, който много силно миришеше на сяра. Минаха години и изведнъж от него започна да излиза чиста вода. Това ме навява на мисълта, че подземните реки също могат да си менят маршрутите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Според мене това с боята нищо не означава. Много лесно може да се боядиса всяка една река. Ние с една чаена лъжичка боядисваме 600 литра шампоан, а какво остава ако някой изсипе цяла кутия или цял чувал с боя. И ако боята е за хранителни цели, тя е безопасна да я ядеш или пиеш, затова и на рибите им няма нищо.
А и интересното е, че това е направило голямо впечатление, щото има десетки клипове. Явно не е събитие,което се случва често.
Ако това е дело на извънземните е предупреждение за нещо или репетиция за отряването на водоемите със силно отровни вещества. Но наистина логиката им е толкова далеч от човешката, че може само да се предполага.Last edited by mirodes; 10.02.2025, 17:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАз говоря за едни по-ранни времена, когато, сам бях 5-ти÷6-ти клас. Тогава, да си бил, максимум 11-ти÷12-ти. Още работеха разни текстилни фабрики.
- 1 like
Коментар
Коментар