IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
    Толкоз е просто. Имаме описан квадрат. Делим лицата и готово при една и съща височина. Какви са тия сметки на ИИ? a^2/(П*d^2/4)=4/П=1.2738 или 27.38% паралелепипедът е по-голям от цилиндъра. Това се решава и наум. ИИ е вреден, това го е казал самият Стивън Хокинг. Така утре ще питаме ИИ от коя страна ни е дюкянът и ще го намираме с диференциални уравнения - не е много напредничаво.
    Умнико,
    За да докажеш или изведеш твоята формула,
    трябва да минеш през тези за обема, на паралелепипед и цилиндър, дори и наум

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Защо по времето на пландемията от ковид единствените умрели бяха онези, които ги вкараха в болниците?
      Аз няма да забравя, и вие не забравяйте - един от убийците с престилки разказваше пред камерите, как от "интубираните" едва един от десет оживявал. А това беше в началото "процедурата" за лечение. Ама ако ги съблечете голи и ги бутнете по стълбата, пак ще има 1/10 "излекувани".

https://www.bitchute.com/video/cPs8gHhiFhAJ
      Last edited by cyclop; 27.12.2024, 18:50. Причина: Малоумният сайт съсипва линковете

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Любопитен съм на кого от двамата приличам
        няма да пускам спойлери
        книгата е класика
        филма дори не я доближава
        Last edited by ratten; 27.12.2024, 19:29.
        препоръка е

Коментар

• Вече са и в БГ

https://www.tiktok.com/@angelchyy98/...=1735313151942

Коментар

• Темата е за НЛО, та и аз да пусна една съвсем истинска снимка:

Коментар

Зад каква врата ?
              На входа на болницата. Той е навсякъде. Като Торбалан от приказките. Ако ви спре асансьорът във входа - търсете Путин.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Защото Путин ги чакаше зад вратата и лично ги лекуваше.
                Зад каква врата ?
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Путин е същия като останалите.
                  Абсолютно всички войни в човешката история са предизвикани от политици.
                  Но самите политици абсолютно никога не отиват да се бият един срещу друг като мъже. Защо ?

Чрез лъжи, подлости, мерзости и заплахи те пращат други балъци да се бият помежду си и да се избиват...
                  И това тези злобни плъхове го вършат съвсем умишлено и целенасочено...

Само най-слепите и най-тъпите не виждат, че политиците са слуги на дявола.
                  Атеизма е същото като сатанизма....

Защо по времето на пландемията от ковид единствените умрели бяха онези, които ги вкараха в болниците?
                  Защото Путин ги чакаше зад вратата и лично ги лекуваше.
                  Ако не беше Путин, а беше старият пияндурник Елцин - нямаше да има ни един умрял, а всички щяха да напускат болниците живи и фиркани.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Попитах моя приятел ИИ1:
                    Колко % е по-голям обема на паралелепипед
                    сравнен с цилиндъра с които имат еднаква дължина,
                    а диаметъра на цилиндъра е равен на късата страна на квадрата на паралелепеда.

След 100 милисекунди ИИ1 ми каза:
                    ---------------------------------------------------------------------------------
                    Барбароне, не ми давай тривиални задачки за деца

Но все пак ето ти го отговора

Толкоз е просто. Имаме описан квадрат. Делим лицата и готово при една и съща височина. Какви са тия сметки на ИИ? a^2/(П*d^2/4)=4/П=1.2738 или 27.38% паралелепипедът е по-голям от цилиндъра. Това се решава и наум. ИИ е вреден, това го е казал самият Стивън Хокинг. Така утре ще питаме ИИ от коя страна ни е дюкянът и ще го намираме с диференциални уравнения - не е много напредничаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Объркан съм. Путин не е ли политик? Политиците атеисти и те ли са сатанисти? Всички ли носят бели гащи? 100% съм сигурен че Макрон е по-креативен в избора на бельо, а и не само той.
                      Путин е същия като останалите.
                      Абсолютно всички войни в човешката история са предизвикани от политици.
                      Но самите политици абсолютно никога не отиват да се бият един срещу друг като мъже. Защо ?

Чрез лъжи, подлости, мерзости и заплахи те пращат други балъци да се бият помежду си и да се избиват...
                      И това тези злобни плъхове го вършат съвсем умишлено и целенасочено...

Само най-слепите и най-тъпите не виждат, че политиците са слуги на дявола.
                      Атеизма е същото като сатанизма....

Last edited by Frosty; 27.12.2024, 16:33.
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                        Защото за точно зададен въпрос, няма да е нужен интелект. Съответно можеш да сравниш безплатните версии колко са бъгнати нарочно
                        Стига с тия конспирации бе
                        Аз ползвам само безплатни ИИ, и виж по-долу как отговарят
                        Мислех да ви кажа кои са тези ИИ, на които може да се доверите,
                        но не заслужавате

Фирмите имат огромни разходи да амортизират,
                        нормално е да има платени версии ИИ за педанти и професионалисти ,
                        за да могат да продължат да повишават IQ-то на техните ИИ
                        Last edited by barbaron; 27.12.2024, 15:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                          анди, ти умишлено ли им пречиш да се сдобрят?
                          Конфликтът замества рекламата и също може да движи продажбите.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                            Аз не разбрах защо е толкова важно как бил отговорил ИИ на неточно зададен въпрос?
                            Защото за точно зададен въпрос, няма да е нужен интелект. Съответно можеш да сравниш безплатните версии колко са бъгнати нарочно

Коментар

• ratten, Барбарона има толкова инат, че на цяло село инатестите магарета да събереш, ще ги превъзхожда по инат. Явно има това нещо в чипа, така се е родил човека. Той не е виновен.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                матейко, барби направи някакъв опит за помирение с теб
                                знаеш ли на кой ми приличате
                                на двамата професори от "изгубеният свят"
                                Намерих го, ще го прочета
                                Любопитен съм на кого от двамата приличам

Коментар

Working...
                                X